İstanbul İçi 1000 lik Motor
Reklamlar
-
GSX-R' a abs eklediler sadece eni fiyat 60.000TL çok değilmi? Yeni kasası ise 2017 de gelicekmiş.
Yamahanın kullanımı hondaya nazaran biraz daha zor biliyorum, suzukinin oturuş poziyonu honda gibi evet katlıyorum, ama 1000lik çok pahalı, belki 600lüğü olabilir.
YouSuffer adlı üyeden alıntı
benim durumum olsa gsxr1000 yeni renginden kapardım bitane, mükkemmel ve fiyatı nispeten iyi ve oturuşu 600rr gibi, r6 alırsanız daha zorlanırsınız. Ama ss den vazgeçerseniz s.edition z1000 ss den daha fazla dikkat çekebilir
Reklamlar
-
motordan memnunsun belliki farklı renk seçneklerini denesen daha ekonomik bir değişiklik olur
-
Çok memnunum istanbul içinde kullanıla bilecek en mantıklı racing bence, yakıt olsun konfor olsun vs.. sıfırı 41.900^e geliyor ama renkler aynı, tricolor, repsol ve sıyah. benimki repsol.
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
motordan memnunsun belliki farklı renk seçneklerini denesen daha ekonomik bir değişiklik olur
-
One_ Million adlı üyeden alıntı
GSX-R' a abs eklediler sadece eni fiyat 60.000TL
çok değilmi? Yeni kasası ise 2017 de gelicekmiş.
Yamahanın kullanımı hondaya nazaran biraz daha zor biliyorum, suzukinin oturuş poziyonu honda gibi evet katlıyorum, ama 1000lik çok pahalı, belki 600lüğü olabilir.
yamaha hariç hiçbirinde teknoloji yok malesefki, ama 1000rr dan 1000tl az gxsr1000 60 bin değil
http://motosiklet.suzuki.com.tr/fiyat-listesi.aspx
https://honda.com.tr/motosiklet/supe...ade-2015/fiyat
-
Suzukinin 2015 fiyatı bu ona dikkat etmedin sanırım, 2016 lar 60 bine gelicekmiş bayiyi arayıp öğrendim. İlk motorum Yamaha 125R dı, oturuş poziyonu sürüş poziyonu baya meziyetliydi, hondayla kıyaslarsak honda onun yanında çok daha konforlu, bu arada suzukide de teknoloji var neden sadece yamahada var dedin?
-
Suzukinin 2015 fiyatı bu ona dikkat etmedin sanırım, 2016 lar 60 bine gelicekmiş bayiyi arayıp öğrendim. İlk motorum Yamaha 125R dı, oturuş poziyonu sürüş poziyonu baya meziyetliydi, hondayla kıyaslarsak honda onun yanında çok daha konforlu, bu arada suzukide de teknoloji var neden sadece yamahada var dedin?
şuan gitseniz 2016 ları bu fiyata alırsınız 2016 model gelmedi, ki gelse bile aynı motor. Yamaha yanında hiçbir marka teknoloji olarak yaklaşamaz ve o paralara ne teknolojiler olması gerekirken boş geliyor motorlar ama fiyatlar kol gibi.. (avrupa mallarını tenzih ederim). r6 dediğiniz gibi sürüşü meziyetlidir 600rr ı çok ararsınız
-
Şu forumda şişman göbekli gözlüklü ve kel olan sadece ben miyim?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Ya abi güldürdün hahah 😂😂
-
Pekiya suzuki?
şuan gitseniz 2016 ları bu fiyata alırsınız 2016 model gelmedi, ki gelse bile aynı motor. Yamaha yanında hiçbir marka teknoloji olarak yaklaşamaz ve o paralara ne teknolojiler olması gerekirken boş geliyor motorlar ama fiyatlar kol gibi.. (avrupa mallarını tenzih ederim). r6 dediğiniz gibi sürüşü meziyetlidir 600rr ı çok ararsınız
-
Madem değişiklik olsun al bir litrelik Africa Twin hem şekil hem aslan gibi motor hemde kamyoncularla ışıkta aynı seviyede durursun yok ss e devam edeceksen gsxr derim.
-
Hiç birini kullanmadım ama MV Agusta çok şekil olurdu yada ducati panigale
-
Kawasakide teknoloji yok mu ?
Al 636 bak keyfine
Yeşil olsun.
-
yeni çıkan zx10r fena değil aslında. tek kötü yanı fiyatı. fakat yaklaşık 70.000 tl de öyle bir makine için çok sayılmaz
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Şu forumda fakir sadece ben miyim
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
GSXR 1000 varken tercihlerinde diğerlerinden bahsetmek bile hata =)
-
1000lik bir makineye geçtiğinde ilk tecrübenin GSX-R olması pek sağlıklı değil diyorlar, sapan gibiymiş Suzuki özellikle 8 bin devirde bi nefes alıp ondan sora çılgına dönüyor diyorlar, tabi birde kullanp tecrübe edenlere sormak lazım.
ismail kozan adlı üyeden alıntı
-
1000lik bir makineye geçtiğinde ilk tecrübenin GSX-R olması pek sağlıklı değil diyorlar, sapan gibiymiş
Suzuki özellikle 8 bin devirde bi nefes alıp ondan sora çılgına dönüyor diyorlar, tabi birde kullanp tecrübe edenlere sormak lazım.
cbr her zaman daha uysal, ama o bandlarda bir fiyatın varsa çek gxr1000 i takıl. Hepsi şehir içinde sapan gibidir belki neden değiştirdimki diyebilirsin..
-
DKN adlı üyeden alıntı
hiç eziyet falan değil 1000 olsun da nolursa olsun. cafe önüne çektin mi bu kadar dikkat çeken bi motor var mı ? yooh. arkadaşmıydınız bu arada levent ?
Var. Honda Grom
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Şu forumda fakir sadece ben miyim
Senin gönlün zengin kardeşim!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Şimdi şöyle, Cbr 600RR 41.900TL, R6 47.400TL , Kawasaki ZX636 45.000TL, Suzuki GSX-R 600 50.000TL , Cbr 1000RR 54.300TL, GSX-R1000 60.000TL
Fiyatlar uçtu uçar, bi değişmeyen KAwasaki 636. Sıfır alıcam. Ama fiyatlardaki artış çok abes abi.
cbr her zaman daha uysal, ama o bandlarda bir fiyatın varsa çek gxr1000 i takıl. Hepsi şehir içinde sapan gibidir belki neden değiştirdimki diyebilirsin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------
Orası öyle ama suzukinin kullanıcıyı pek sevmediğini söylüyorlar.. iyi bir tecrübe lazımmış.
ismail kozan adlı üyeden alıntı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)