merhaba arkadaşlar,
kilidim onguard beast. motoru resimlerdeki gibi bağlıyorum. sizce yeterince güvenli mi? yoksa direkt olarak arka tekerden mi bağlasam?
merhaba arkadaşlar,
kilidim onguard beast. motoru resimlerdeki gibi bağlıyorum. sizce yeterince güvenli mi? yoksa direkt olarak arka tekerden mi bağlasam?
Ordaki demiri Jet taşıyla keserler 5 dklık iş
sonuç olarak herşeyi kesebilirler o ızgaranın hemen üstünde pencere var. o kadar patırtı gürültüye komşular uyanır herhalde.
Kilidin motosikletten daha dikkat çekici duruyor
Hocam alınma ama anahtarı üzerinde bıraksan da alıp gitmezler onu. Ben de aynı dertten muzdaribim. Pazar günü anahtarı üstünde unuttum ertesi gün olduğu gibi duruyordu hayvan. Bağlamamıştım da.
evet düzgün bağlanmış. jet taşıyla bişeyle gelip de sabaha kadar uğraşmazlarsa iyi. arada sırada kontrol et alarmda taktırabilirsin
mobilet bile çalıyor siz neyden bahsediyorsunuz
bizans kumandanının haliç'in girişine gerdiği zincirden hallice
Yerden yüksekte dursun zincir, Yerden güç alıp kesilmeye karşı önlem. Sele üzerinden arka tekere kilitlersen daha iyi olur.
Zincirin altındaki 12 yada 13 anahtarlı vidaları 2 dk da ç götür git motoru.
Bence olmamış. Başka bir yerinden bağlayın.
onguard beast diye inceleme başlıkları açılmalı, kamuoyu yaratılmalı, dünyaya haber salmalı...O ne zincirmiş arkadaş sanki zincire motor alınmış gibin Allah korur kardeşim rahat ol sen bağlamışsın deveni...
ne zincirmiş beaaaa!...
Bu sene motosikleti depodan çıkarınca Ankara/Ostim'e gideceğim...Grade zincir bulamazsam bundan bi tane alayım...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Bence zinciri çalarlar motoru bırakırlar :D
Memleketimde bankamatiği vinç ile söküp komple kaldırıp götürmüş adamlar var. İstedikten sonra senin motoru, zinciri ve yerdeki ızgarayı hepsini alırlar. Zinciri de bir güzel okuturlar. Demiri de hurda diye satarlar.
Sen ne yaparsan yap hep aklın motorunda, uyurken yüreğinde bir sızı, bir o. çocuğuna denk gelmemek için dua ediyor olacaksın. Motorunu da bence yeterince bağlamışsın.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
zinciri çalmasınlar Bence caydırıcı olmuş kimse uğraşmak istemez.
Benim 1000 lira eden cub motoru çaldılar geçen ay hemde kilidi kesmişler bayagı ugraşmışlar.her hırsızın bi sınıfı var demekki.motor dandik falan diye bu işi sallamayın kilidinizi takın
kilidi korumak için dikkat çekmesin diye önüne motor koymuşsun sandım
Zincir olur da mazgaldan kurtulursa motorun ilerlemesi için herhangi bir sebep yok. Ben olsam zincirin bir ucunu da janttan geçirirdim. O zaman motosikletin hareketi de engellenmiş olurdu.
Çok salam bağlamışsın hocam o zincirle hiçbir yere kaçamaz Ama bence daha iyi bir yerden bağlayabilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)