Aynalar neden beyaz reyis
Maşallah ilk zamandan beri takip ediyorum gerçekten güzel olmuş çamurluksuz bile güzel gözüküyor.yurt dışında imrenerek baktığım motor tipini Türkiye de yapan birini görmek mutlu etti açıkçası. imkanım zamanım olsa oturur bende uğraşırım en sevidiğim motor tipidir CR
Alman & İngiliz karışımının şahsa münhasır melezi. Çok güzel olmuş. Kazasız keyifli sürüşler...
mükemmel ben çok sevdim sarı farı sevmeyen kardeşlerimi de çağır :D bence gayet tatlı olmuş
Konunun her satırını okudum. Film gibi proje,finali harika oldu
Kısıtlı zamanlarda büyük emek ve fedakarlık istediğini düşünüyorum . Sizleri tebrik ederim , beğeni çok göreceli bir mesele , olumsuz yorumlara takılacak kişilere benzemiyorsunuz ancak ben yine de söylemiş olayım. AMAN TAKILMAYIN! Fikir beyan etmek için bilgi gerekliliği aranmayan ortamlarda bunlar normal.
Uzun lafın kısası , süper oldu bence , müthiş oldu , çoh datlı oldu. Elinize , yüreğinize sağlık.
Bir sonraki projeyi heyecanla bekliyorum.
helal olsun hocam bayadır sessiz sessiz takip ediyordum Baya güzel sonuçlandı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
Bidahaki projeye bi r60 bekliyoruz artık hocam
naayır, satılamaz! Ya benimdir ya kara toprağın!
Not: Ellerinize sağlık, Allah sağlık versin ömür versin başka işlerinizi de görelim.
motor harbi on numara olmuş eline sağlık
Güzel yorumlarınız bizim için çok değerli; çok teşekkür ederiz. Bir dahaki proje şimdiden belli kaynak sağladıktan sonra hemen başlayacağız.
İlan numarası verebilirim Çok teşekkürler.
Çok teşekkür ederiz beğenileriniz bizi çok mutlu ediyor.
Malum satis sitesine cafe racer yazdim aman tanrim didim listenin ilk sirasinda hangi makine var :D
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)