Gümbür gümbür geliyor alet. Bir tek farın sarı olması garip geldi bana, geri kalan her şey harika
Gümbür gümbür geliyor alet. Bir tek farın sarı olması garip geldi bana, geri kalan her şey harika
O far kısmına bende takıldım. Sarı yapmayacağını söyle bana. Deki o sarı değil denemelikti de
Pek çok cafe ve scrambler projelerinde sarı far kullanılır. Neye yaradığını bilmemek birlikte bence olabilir.
Hatta dikdörtgen sarı farlı bi scrambler görmüştüm. Bence olmayacak iş değil.
Hiç okumadın dimi konuyu ? Adam zaten bir önceki sayfada verdi linki. Al ben seni genede yormayayım.
http://tr.aliexpress.com/item/High-q...ilNewVersion=2
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Sen beğendiysen kalsın tabi ama ben olsam o folyoyu söker atarım. Sarı far görünce memleketimizin apachi birliği modifiyeli şahinler aklıma geliyor.
valla ben takip ediyorum ilk defa yorum yapacağım. emeğine sağlık hocam. ben burda ne zamn bitecek hadi bitsin artık diye stres yaptım siz orda işin başında büyük sabırla mücadele ediyosunuz.. canı gönülden tebrik ederim sizi
Herşey çok güzel fakat sarı far gerçekten çok apaçi duruyor , düz beyaz bile iyi ama sarı gerçekten iç anadolu cg sürücüleri gibi oluyor , yoksa kalan herşey harika
Belki sökeriz belki kalır sütpriz olsun hepimize.
Güzel yorumun için teşekkürler bizde de ufakta olsa stres var tabi. Ama az kaldı neyse ki
Edit: Sanırım far sarı kalırsa kalabalık bir grup tarafından darp edileceğiz o yüzden far normal haline dönüyor.
hayır sökme durmalı bence daha güzel duruyor renkler uyumlu
Var mı arttıran? Anket mi açsak acaba?
anket açın valla :D ama gerçekten sarı far çok kötü duruyor o sadeliği bozuyor bayağı
sen anketi aç ben şimdi tek tek pıçaklamaya gidiyom sök diyenleri :D
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Bu akşam sökelim o zaman. Yan yana eski ve yeni olarak kıyaslariz ben sevmiştim ama ısrarcı değilim tabi.
Tamam sök anket aç, kötü oyu çok çıkarsa sana çay ısmarlarım ama iyi olursa alırım bir tur
Finali büyük yap üstad tadı damagimizda kalsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)