Elinize kolunuza sağlık gözümüzün pasını siliyorsunuz resmen
renk çok iyi olmuş.. kırmızı siyah beyaz üçlüsünü çok severim..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Sadece onlar değil 3 parça daha değiştirdik bu gün.
İlki net görüldüğü gibi arka amortisörler YBR amortisörü. (evet yine ybr :D )
Bir çok şeyi değiştirmişken konjektörü de değiştirdik ne olur ne olmaz o kadar yapmışken bunu da değiştirelim dedik.
Marş motorundan çok ufak bir ses geliyordu e bunu da değiştirelim dedik. Sanırım çok az parçası orjinal kaldı motorun
hocam eline koluna sağlık. birkaç sorum var,
açık hava filtreleri ölçüsü kaç mm? ve nereden alındı?
karbüratöre bir bakım yapıldı mı? (tamir takımını piyasada bulamadım )
Hava filtreleri 52mm sahibinden.com üzerinden satın aldık istersen linkini atarım ama tavsiye etmem. İstanbuldan Çanakkaleye 18 tl kargo parası ödetti kendileri.
Karbüratör sadece temizlendi deforme olan herhangi bir parçası mevcut değil, mebranlar bile çok sağlıklı kendini salmamış hiç
Motor ne zaman hazır olur :D çok heycanlı ilerliyor.
Bu hafta sonu çıkar diye tahmin ediyorum yeni malzemeler de geldi beklediğimiz pek bir şey kalmadı. @tinerci elektrik tesisatını toplamamı bekliyor sonra bir iki ufak dokunuş o kadar.
Türkiyede pek seçenek olmadığı için yurt dışından kargo beklemekle geçti ömrümüz. En çok beklediğimiz parça ise kilometre saati oldu o da dün geldi. Şöyle bir şey o da ;
@tinercinin hazırladığı braket ile bu şekilde oturttuk;
bende bu göstergeden almayı planlıyordum tek aklıma takılan benzin göstergesi ve ışıklandırması
Işıklandırması çok güzel. Benzin göstergesi de bağlantısı yapılmadığı zaman benzin bittiğini gösterir gibi yanıp sönüyor. Bizde benzin şamandırası olmadığı için onu full gösterecek bir bağlantı şekli düşüneceğiz. En kötü ihtimalle bir benzin şamandırasının direnç kısmını elektrik tesisatına dahil ederiz.
Hemen hemen ön tesisat bitti gibi bir tek kuyruk tesisatı kaldı geriye. Kilometre saati beklediğimden güzel çıktı bir videoyla sizlere göstermek istedik.
Şu speedometerin bi linkini alabilirmiyiz
Bu benim aldığım satıcı, aynı ürünü satan 10 farkıklı satıcı daha var sanırım. Ben memnun kaldım paketlenmesi vs güzeldi. (şuan 5 dolar indirime girmiş )
http://www.aliexpress.com/item/High-...588580874.html
ohoooo dizinin ortasında dalan izleyici gibi daldım neyse burdan devam ediyorum bende
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)