Skygo 250 cc Cafe Racer Projesi Başladı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Sevdiğim bir dizinin yeni bölümünü bekler gibi yeni fotoğrafları bekliyorum ve sonunu çok merak ediyorum. Harika bir proje gerçekten.
-
aedemirci adlı üyeden alıntı
Sevdiğim bir dizinin yeni bölümünü bekler gibi yeni fotoğrafları bekliyorum ve sonunu çok merak ediyorum. Harika bir proje gerçekten.
Benzetme harika. Güzel yorumunuz için çok teşekkürler
-
aedemirci adlı üyeden alıntı
Dizi finali yakında ama. Bitince üzülecek miyiz yoksa sevinecek miyiz benim kafam karıştı ama bu yorumdan sonra
-
bagriacik adlı üyeden alıntı
Dizi finali yakında ama. Bitince üzülecek miyiz yoksa sevinecek miyiz benim kafam karıştı ama bu yorumdan sonra
Valla ben uzulcem bu seviyede is yaptiktan sonra birakilmaz ardindan bi bmw r serisinden yada honda cb lerden bi calisma izlemek isteriz size program falan cekelim hatta uygunsa
-
Emreaygn adlı üyeden alıntı
Valla ben uzulcem bu seviyede is yaptiktan sonra birakilmaz ardindan bi bmw r serisinden yada honda cb lerden bi calisma izlemek isteriz size program falan cekelim hatta uygunsa
Niyet o yönde aslında. Yani hem yapmayı hem binmeyi seviyoruz ama yapma kısmı için kaynak gerekli. Bu 2. proje zaten ve planlarımız 5 10 50 diye projelerin artması. Bu gidince illa ki yerine başka bir proje başlatırız. Belki yine cafe belki streetfighter :D
-
bagriacik adlı üyeden alıntı
Niyet o yönde aslında. Yani hem yapmayı hem binmeyi seviyoruz ama yapma kısmı için kaynak gerekli. Bu 2. proje zaten ve planlarımız 5 10 50 diye projelerin artması. Bu gidince illa ki yerine başka bir proje başlatırız. Belki yine cafe belki streetfighter :D
Scrambler ı es geçmeyin derim :D
-
Klasik bir sepette iyi gider
Kolay gelsin
-
Nazar değdirmekten korkuyorum size.Çok kötü olmuş hiç sevmedim
Motosiklet yazın iyi olur dediler,bizim memlekette kış yoktu.
-
Emreaygn adlı üyeden alıntı
Scrambler ı es geçmeyin derim :D
o da bir fikir tabi ki illa listede olacaktır
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Klasik bir sepette iyi gider
Kolay gelsin
Sport cafe üzerinden gittiğimiz için bu projede hiç aklımıza bile gelmedi açıkçası.
SouthCity07 adlı üyeden alıntı
Nazar değdirmekten korkuyorum size.Çok kötü olmuş hiç sevmedim
Sevseydin ama ya neden öyle dedin
Hepinize tekrardan çok teşekkürler
-
-
-
Daha fazla resim rica ediyoruz,muptelasi olduk konunun ailecek takip ediyoruz.
-
weirdo1 adlı üyeden alıntı
Daha fazla resim rica ediyoruz,muptelasi olduk konunun ailecek takip ediyoruz.
Gece 4 gibi falan eve geldik Telefonumun şarjı bittiği için pek fotoğraf çekemedim ben tinerci de boya yaparken anca bu kadar çekebildi. Bu akşam daha fazla ve detaylı fotoğraf atarız sanırım.
-
-
tinerci adlı üyeden alıntı
Dün geceden bazı fotoğraflar. Jantlar, ön amortisör alt tüpleri, alt üst platin ve şasiyi boyadık.
Vaaay baya iyi gidiyorda şasi kirmizimi olacak ?
-
mustafa42121 adlı üyeden alıntı
Vaaay baya iyi gidiyorda şasi kirmizimi olacak ?
Renault toledo kırmızı.
-
tinerci adlı üyeden alıntı
boya olarak ne tercih ettiniz
lastikler takılırken boyası çizilebilir mi?
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
cenkito adlı üyeden alıntı
boya olarak ne tercih ettiniz
lastikler takılırken boyası çizilebilir mi?
Boyalar 2+1 akrilik oto boyası. Jantlara lastikler takılırken çizmemesi için levye altına, jantın kenarına oturacak plastik parçalar kullanılıyor normalde. Bulamasak da lastikler küçük ebatlı ve yumuşak olduğu için pek zorlanmadan el ile takacağız diye tahmin ediyorum.
-
MaşaAllah. Yeni gördüm konuyu. takipteyim. Allah yardımcınız olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)