Skygo 250 cc Cafe Racer Projesi Başladı
Reklamlar
-
Biz de gemi inşaa okuyoz bakalım biterse güzel şeyler yapıcaz da işte Güzel olmuş ama tekneler. şu anda yapımda olan kullanışlı birşeye benziyor
Reklamlar
-
-
drumstar adlı üyeden alıntı
Biz de gemi inşaa okuyoz bakalım biterse güzel şeyler yapıcaz da işte
Güzel olmuş ama tekneler. şu anda yapımda olan kullanışlı birşeye benziyor
Wuu gemi inşa şu an yaptığımız tekne sport cruiser modeli olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
volkanmet86 adlı üyeden alıntı
selenin tabanı ahşap mı?
Evet ahşap. Marin kontrplak.
-
tinerci adlı üyeden alıntı
Wuu gemi inşa
şu an yaptığımız tekne sport cruiser modeli olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
Evet ahşap. Marin kontrplak.
sudan etkilenmiyor mu?
-
sudan etkilenmiyor mu?
Marin kontrplaklar egzotik ağaçlardan yapılır ve katlar arasında Fenol Formaldehit bazlı yapıştırıcı bulunur. Deniz şartlarına dayanabilecek özellikte imal edilirler.
-
-
bagriacik adlı üyeden alıntı
Rengi super olmus abi Bide su 125kt nin fotolarini guncellermisin ?
-
Sayfaları hızlıca geçtim fotolara bak baka vay a*k adamlar neler neler yapıyorlar dedim ve sonra benim istanbulda bir türlü yaptıramadığım led gündüz vfarı dçöşemesi ve custom egzoz projesi geldi aklıma, çanakkale de olsam yakanızdan düşmez taciz ederdim sizi hadi yırttınız kurtuldunuz benden
Bu işi yapanlar diskoveri çenıllarda program yapıp paranın anasını ağlatıyor siz kendi kendinize başarıyorsunuz helal olsun valla tebrikler, sonunu da görmek nasip olur inş.
-
*
sudan etkilenmiyor mu?
Abi nerdesin seni bekliyoz diger konuda
-
Mersin İl Temsilcisi
-
Bune adlı üyeden alıntı
Sayfaları hızlıca geçtim fotolara bak baka vay a*k adamlar neler neler yapıyorlar dedim ve sonra benim istanbulda bir türlü yaptıramadığım led gündüz vfarı dçöşemesi ve custom egzoz projesi geldi aklıma, çanakkale de olsam yakanızdan düşmez taciz ederdim sizi hadi yırttınız kurtuldunuz benden
Bu işi yapanlar diskoveri çenıllarda program yapıp paranın anasını ağlatıyor siz kendi kendinize başarıyorsunuz helal olsun valla tebrikler, sonunu da görmek nasip olur inş.
Tinerciye söyleyeyim akşam uploadlasın yeniden. Olmadı bende de olması lazim oradan güncelleriz
yürekçe adlı üyeden alıntı
Neyle boyadiniz üstad?
Amerikadan boya getirttik
Şaka bi yana ısıya dayanıklı boya ile hemen hemen her yerde var. Hatta şu ürün
-
Mersin İl Temsilcisi
Tahmin etmiştim.. ;)
UmRim solma yapmaz..
-
Bir parça illa ki yapacak onun önüme geçmek zor. Altta ki astar görevini tam yaparsa solma minimum olacak
-
imalat mühendisliği okuyorum ıspartada gerçekten çalışmalarınız çok güzel kaynaklarınız sağlam olduğu sürece herşey çok güzel olur cg deposunu biraz değiştirip kendinize özgü bir tarz oluşturmanız bence daha hoş olur tabii kendi hoşunuza gitmesi en önemli olanı sonucunu merakla bekliyorum çalışmalarınızda başarılar diliyorum çok güzel ilerliyorsunuz
-
-
tinerci adlı üyeden alıntı
O nasıl bir kaynaktır vallaha helal olsun. Japon fabrikasından öyle kaynak çıkmıyor.
-
mostro adlı üyeden alıntı
O nasıl bir kaynaktır vallaha helal olsun. Japon fabrikasından öyle kaynak çıkmıyor.
Eyvallah hacım sağolasın kaynakçı değiliz naçizane işimiz olsun. Sağlamlıktan şüphe olmasın.
-
Ben daha güzel yapıyorum ama tinerciye ayıp olmasın diye yapmıyorum işte. evet.
-
-
Metal aksamlar astarlandı bu gün. Detaylar tinerci de. Umarız kendisi diğer fotoğrafları atar buraya. Bence atar. Atarsın değil mi tinerci ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)