Güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Büyük bir şehirde yaşamadığımız için İnternet üzerinden baktık hep. En son 98 Honda Titan farında karar kıldık ve sipariş verdik.
Km göstergesi olarak ise ön teker çapı değiştiğinden ve yeni janta makara takmak istememiz sebebiyle dijital okuyuculu bir saat sipariş verdik. Yurt dışından geleceği için biraz gecikecek ama en azından içimize sinen bir saat olacak.
Merhaba arkadaşlar.
Motorda kaba işler bitti diyebiliriz.
Motor evvelden chopper olduğu için pegler ön taraftaydı. Pegleri arkaya taşıdıktan sonra motor kısmının altı boş kalmıştı. Buraya şasi demiri yaparak hem görüntüyü güzelleştiriyoruz hem de koyduğumuz demirler şasiyi geriyor. Böylece esnemenin azalmasına yardımcı olmuş oluyoruz.
Ve ayrıca fren ve vites pedallarını yeni yerlerine taşıyoruz.
Fren pedalı için eski vites pedalından faydalandık. Biraz kesme biraz kaynak işi.
Vites için de yeni vites çubuğu aldık. Küçük bir kesim-kaynak işinden sonra hassas ve sağlıklı bir şekilde görev yapmak için yerini alıyor.
ben de kredi borcu yüzünden motoru sattım.geçen günü ucuza bir tane suzuki gn250 aldım.bende de her türlü imkan var ama rehber niteliğinde veri eksik.buradan biraz kopya çekilebilir ve soru sorulabilir.güzel konu.takipteyim.
Takipteyim, ortaya güzel şeyler çıkacak gibi
Bayıla bayıla izliyorum vallahi. İşte bunlar hep yetenek... 👏🏻👏🏻
ekstra olarak Rizoma manet gidon aynalar pegler elcikler ve Marchesini jant yeterli
Bir de araya öhlins amartisor ve brembo
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)