Skygo 250 cc Cafe Racer Projesi Başladı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
hocam kolay gelsin. bizde skygo'dan böyle birşey yapmıştık: http://www.motosiklet.net/forum/moto...-hikayesi.html
-
cafe racer son yılların en yükselen trendi.
elbette imkanlar dahilinde seçim yapmışsınızdır ama acaba proje için V motorlu bir model tercih etseniz daha iyi mi olurdu diye düşündüm.
şimdiden emeğinize sağlık.
takipçisi olacağım.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Emeğinize sağlık küçük dokunuşlar ile kişiselleştirilmiş güzel bir motosiklet olmuş.
chopperrider adlı üyeden alıntı
cafe racer son yılların en yükselen trendi.
elbette imkanlar dahilinde seçim yapmışsınızdır ama acaba proje için V motorlu bir model tercih etseniz daha iyi mi olurdu diye düşündüm.
şimdiden emeğinize sağlık.
takipçisi olacağım.
Öncelikle teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi imkanlar dahilinde elimizde bulunan motoru temiz ve sağlıklı çalışan bir makineyi bu işe adamak istedik. V motor elbette çok şık olurdu lakin cafe modelleri genellikle 1,2 ya da 4 silindirli sıralı motorlardan yapıldığı için isabetli oldu diye düşündük.
-
Daha evvel çok başarılı bir bobber projenin olmuştu sanırım. Takipteyiz.
-
ülgenhan adlı üyeden alıntı
Daha evvel çok başarılı bir bobber projenin olmuştu sanırım. Takipteyiz.
Evet daha önce bir Bobber projem oldu, oradan edindiğim tecrübeyi burada kullanacağım. Teşekkür ederim.
-
Bu kullandiginiz gidonu duz oturus pozisyonlu bi cafe racer da kullanacağım ds gidon turu kisaligindan korkuyorum yaptıgim motorun manevra kabiliyeti bence cok muhim
-
Emreaygn adlı üyeden alıntı
Bu kullandiginiz gidonu duz oturus pozisyonlu bi cafe racer da kullanacağım ds gidon turu kisaligindan korkuyorum yaptıgim motorun manevra kabiliyeti bence cok muhim
Gidon sapları depo yanlarında bulunacağı için elbette dönüş açısını daraltacaktır.
-
Moderatör
Locada yerimi alıyorum hemen
Kolay gele
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Locada yerimi alıyorum hemen
Kolay gele
Teşekkür ederiz
Benzin deposu sipariş ettik bugün; elimize ulaşınca başlıyoruz.
-
-
epeydir forumda değilim ve açaraçmaz şak diye süper bi proje kolay gelsin...
-
-
Bende ön taraftan bir bilet kaptım :D Takipteyiz, çok meraklandırmayın :D
-
HamzaBey95 adlı üyeden alıntı
Bende ön taraftan bir bilet kaptım :D Takipteyiz, çok meraklandırmayın :D
Hemen her gün paylaşım yapmaya çalışacağız.
-
-
Masallah valla ugrasiniz cok guzel umarim muthis bisey cikar :D bu arada sasinin temizligi icin ne kullanicaksiniz kir pas vs icin
-
Umarım çalışmalarınızın karşılığını fazlasıyla alırsınız
-
adamsın en sonunda biri çıktı gerçek anlamda cafe racer yapan bi sele düzeltip cafe racer diye paylaşmayan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)