Sevdiğim konulardan... takibe aldım..
Sevdiğim konulardan... takibe aldım..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Tam cafe projesi.
Paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Rast gelsin.
Şasinin temizliği için onu kesip atmayı düşünüyoruz. :D Şaka bir yana kuyruğu yaparken orijinal şasiden geriye pek birşey kalmayacak. Kalan kısmı da çanak fırça ve flap zımpara ile temizleyebiliriz.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.
Eyvallah teşekkür ederiz, her işin hakkını vermek lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------
Teşekkürler, sağ olun, var olun.
Vay vay vayyy!!
Ellerinize sağlık. Bakalım nasıl olacak?
Depo boyama, sele kaplama-kırpma vb işlerde yardımcı olabilirsen müşterin hazır "müşteri olmaz" dersen çırağın hazır
Egzozlar nasıl olacak egzozlar?
Herkese her şekilde kapımız açık
Eksozlar seyhan 150 eksozu olacak. Üzerlerinde küçük modifiye yapıp amyant saracağız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
Bugün akşamdan kalan yarım işi tamamlıyoruz. Motosikletin en önemli ve sağlam olması gereken noktasını 3 mm çelik plaka ile iki taraftan sağlamlıyoruz.
Artan vakitte ufak tefek temizliğe başladık. Detaylı temizlik öncesinde karbüratörü biraz kir ve atık benzinden arındırdık. İlk söktüğümüzde 4 senenin kiri bu şekildeydi;
Biraz benzin, biraz WD 40 ile çabucak bu hale geldi;
hayırlısı usta devamını merakla bekliyoruz
Bi parmal bal gibi.. Az az ama çok tatlı...
Yavaş yavaş gelecek ama sonunu hep birlikte göreceğiz, yarım kalmayacak bu proje
Hemen her gün bir şeyler yapıyoruz üzerinde, küçük büyük demeden ilerlemeleri burada paylaşacağız. İlgi görmek ve desteklenmek gerçekten iyi hissettiriyor. Tekrar tekrar herkese teşekkür ederiz.
Ön maşa ve gidonları idareten tutturduk.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
Karbüratörlere benzini koyup test sürüşü yaptıktan sonra yaptığımız iş geçer notu alıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------
Sıra ön jantı değiştirme sırasına geldi.
Takmak istediğimiz jantın diski 24 mm. Önceki disk 27 mm idi ve fren kaliperi buna göre dizayn edilmişti. Fren kaliperini yeni janta göre konumlandıracak işlemleri yaptık.
8 mm çelik sac plakadan ara parça imal edip kaliperi amortisör tüpüne monte ediyoruz.
çok güzel olacağa benziyor emeğinize elinize yüreğinize sağlık.
proje çok güzel gidiyor. elinize sağlık. ruhsat muayene işlemleri nasıl olacak peki?
Ne nasıl olur, koltuğu nasıl yapsak diye planlar yapıyoruz bu akşam.
Ön maşaların şaseye bağlandığı yerde ve fren kaliperinin bağlantısı için yaptığınız değişiklikleri ben korkar yapamazdım.
Çok güzel gidiyor projeniz. Boru bükme işleminiz de çok güzel olmuş bence.
Devamını bekliyoruz.
Acik hava filtresi tavsiye ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)