Çok emek verdiniz, güzel de olmuş.Yüksek hızlarda stabilite nasıl acaba, çünkü şasi ile de oynadınız umarım ok gibi gidiyordur.Güle güle kullanın..
Çok emek verdiniz, güzel de olmuş.Yüksek hızlarda stabilite nasıl acaba, çünkü şasi ile de oynadınız umarım ok gibi gidiyordur.Güle güle kullanın..
Ellerinize saglik guzel olmus ama ilk basta baktigimda sanki eksik birsryler var gibi geldi sebebini bilmiyorum kotu de olmamis ama bisey eksik gibi..
Millet olarak ne kadar üstün bir tevazuya sahip olduğumuzu burda gördüm.Tamam adam emek vermiş eline sağlıkta bu nedir. Olmuşmu şimdi bu.Ebayda satılan 300 dolarlık motorlardan bile daha kötü duruyor.Eline eski bir Çinli chopper geçiren cafe racer yaptım diye geçiniyor.
Kesinlikle şuan yavan. Aksesuar ve decal ile onlar toparlanacak ama
Şasi de oturuş pozisyonu ve rake açısı değişti. Rake acisindan dolayı kıvraklık son derece iyi. Clip on gidon ile de tamamen kontrol altında. 150 km civarlarına kadar denedik be en ufak bir problem gözlemlemedik.
Tabi ki de eksik. Proje bitti demedik yahu sadece son durum fotolarını attık. Biraz daha sabır hepimiz için bu kel görüntüsünden kurtulacak
Sizin elinize kolunuza sağlık resmen 8 sezon film izler gibi oldum her cümleyi tek tek ayrıntısına kadar okudum ve kitlendim her bir parçası emek kokuyor adeta
Çamurluk olacak mı ? Bir ara benim motorunda son halini paylaşırım. Kendimce yapabildiğim kadarı ile...
(önceki hali için : http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/148474-chopper-motordan-custom-cafe-racer-yapimi.html
direksiyon, eksoz, koltuk değişti çamurluklar eklendi )
Ellere sağlık dostlar. Uzun zamandır buralara bakamıyordum. Gerçekten güzel iş çıkaran, emeğiyle bir şeyler yapmaya çalışan ve tabii ki bunu karalamaya çalışan insanlar gördüm şu yarım saatlik zamanımda. Skygo 250 gibi bir makinayı gayet güzel bir şeye çevirmişsiniz. Emeğinize sağlık. Tamamen bitip tüm aksesuarlarının takıldığı halini merakla bekliyorum...
emeğinize sağlık, çok güzel olmuş, ufak tefek eksikleri de tamamlayınca daha da güzel olacaktır.
bu arada bi numarası olmadığı halde hunharca eleştiri yapan arkadaşları da yaptıkları daha güzel eserleriyle birlikte görmek isteriz...
depoya, sele altındaki kapaklara, motorun alternatör ve debriyaj kapaklarına şöyle kırmızı çizgili desenler ekleseniz tasarım tamamlanmış olacak sanki. Ya da depoya bej rengi bir desen...
Ama hakikaten çok güzel olmuş, ellerinize sağlık güle güle binin.
Eğer ibre doğru gösteriyorsa skygo için 140-150 müthiş hızlar
Not: Misfit de neymiş, bunun yanında? http://clevelandcyclewerks.com/ccwbikes-1/
Beğenmeyen kişiler bu iş zaten kişiselleştirme olayi,başkasinin zevkine göre yapilmiyor..Yalniz renklerden dolayı pek canlı durmuyor birde çamurluk olmadigi için boş görünmüş yapan kişi beğendiyse bizede harcadigi emekten dolayi tebrik etmek düşer.Bitmiş halini merakla bekliyorum.
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş ama nedenini çözemediğim bir şey eksik ama ne olduğunu çözemedim Bir de Böylesine emek harcanarak ortaya çıkan bir ürüne bari yapmacık efektlerle süslenmiş fotoğraf koymayın yahu
HELAL OLSUN BEKLİYORUZ SONUCUNU BENİMDE ÇOK HEVESİM VAR MZ ETZ 251 VAR ELİMDE ONU TOPLURUM CAFE RACER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM
Hocam motosiklet ibrelerinin doğruluğu... malum, bu motorun GPS ile hızlanma ve son sürat videosu olsa ne güzel olurdu
Not: bu arada resimlerde göründüğü kadarı ile tekerlere balans ayarı yapılmamış gibi görünüyor. Kendiniz de yapabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=9koGE_HrTJ8 Gerçi o yüksek süratte tekerler titreşimini hissedilirdi ama belki de şansınıza tekerlek ve jant tam denk gelmiştir balansa gerek kalmamıştır (bizim bir arabada olmuştu böyle, lastikleri değiştirttik balansa gerek kalmamıştı)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)