Skygo 250 cc Cafe Racer Projesi Başladı
Reklamlar
-
08 Nisan 2016, 20:25
weirdo1 adlı üyeden alıntı
Finali büyük yap üstad tadı damagimizda kalsın.
Finali büyük yap dedin bizim kafamız çok karıştı. Sanırım ben alevden bir çemberi havada tutarken @tinerci motorla içinden uçarak geçecek :D
SuleymanE adlı üyeden alıntı
veee halkın tek bir ağızdan haykırışı yankılanır meydanlarda "sök, sök, sök, sök ..."
Bu çağrıya hangi yürek sessiz ve tepkisiz kalabilir ki
sök hocam sök, yık duvarlarını, tabularını
Atölyeye gidince ilk iş onu söküp buraya fotoğrafını atmak olacak :D Yük kalksın üzerimden :D
Reklamlar
-
08 Nisan 2016, 21:07
Kahkaha attım millet bana bakıyor Bence yapın o dediginizi hem motor sağlam değilmi öğrenmiş oluruz.
-
08 Nisan 2016, 21:55
Kahkaha attım millet bana bakıyor
Bence yapın o dediginizi hem motor sağlam değilmi öğrenmiş oluruz.
Peki sonra bize ne olacak ?
Bu arada bu akşam atölyeye işlerden dolayı gidemiyoruz. Bir gece daha o sarı folyo kalacak. (IP gizledim beni bulamazsınız boşuna uğraşmayın Amerigan ajanları bile bulamaz. )
-
09 Nisan 2016, 00:34
Ben şimdiden çalışmalara başladım.
https://youtu.be/x-Dwoicgu9U
-
09 Nisan 2016, 02:00
Ben de alevli çemberi hallediyorum sanırım.
https://youtu.be/5H071kbxzE0?t=23s
-
09 Nisan 2016, 02:55
-
09 Nisan 2016, 08:48
retroda sarı güzel duruyor bencede bizde sağolsun hep apaçi kardeşliği sarı taktıkları için öyle bir algı var ama bu tarzda sırıtıcağını sanmıyorum
-
09 Nisan 2016, 09:05
Bitir artık her saat bakıyorum bittimi diye eline sağlık bu arada takipteyim :D
-
09 Nisan 2016, 18:02
mostro adlı üyeden alıntı
Bu fotolarda motosikletin lastiklerinde neden hiçbir kanal, diş vs yok? Sadece meraktan soruyorum.
-
09 Nisan 2016, 19:15
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş 👍🏻
-
09 Nisan 2016, 20:07
Heh işte bende öyle diyorum da zorluyorlar (korkuyorum )
berk_cglr adlı üyeden alıntı
retroda sarı güzel duruyor bencede bizde sağolsun hep apaçi kardeşliği sarı taktıkları için öyle bir algı var ama bu tarzda sırıtıcağını sanmıyorum
Valla bende vaz geçtim bitene kadar sökmeyeceğim varsın apaçi desinler bitince bi fikir alırız tekrardan
Crixa adlı üyeden alıntı
Bitir artık her saat bakıyorum bittimi diye eline sağlık bu arada takipteyim :D
Bence artık bakma. Neden dersen @tinerci ile karar aldık artık başka fotoğraf yok. Yorumlar vs olur. Yeni fotoğraflar tamamen bittiğinde gelecek
( İsim : Motorun Son Hali
Tür : Gizem
IMDB : 7.1 )
mastarci adlı üyeden alıntı
Bu fotolarda motosikletin lastiklerinde neden hiçbir kanal, diş vs yok? Sadece meraktan soruyorum.
Bu tip lastikler slick lastik olarak geçerler. Genelde yarışlarda kullanılır. Yol tutuşunu arttırır. Fakat üzerinde su kanalları olmadığı için yağışlı havalarda kullanılmaz.
Recep demire adlı üyeden alıntı
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş ����
Çok teşekkürler
-
09 Nisan 2016, 20:38
bagriacik adlı üyeden alıntı
Bence artık bakma. Neden dersen @tinerci ile karar aldık artık başka fotoğraf yok. Yorumlar vs olur. Yeni fotoğraflar tamamen bittiğinde gelecek
(
İsim : Motorun Son Hali
Tür : Gizem
IMDB : 7.1 )
Etmeyin eylemeyin mis gibi bakıyorduk :D Bari araya reklam atın :D
-
09 Nisan 2016, 22:12
Bozdu artık eski tadı kalmadı, bugün cumartesi bir kaç resim görürüz umuduyla 3-4 kez kontrol ettim yeni birsey yok.
-
09 Nisan 2016, 23:03
Bozdu artık eski tadı kalmadı, bugün cumartesi bir kaç resim görürüz umuduyla 3-4 kez kontrol ettim yeni birsey yok.
He ya 😏 vaktiniz falan mı olmuyo hocam nedir 😤
-
10 Nisan 2016, 01:51
Tamam hemen küsmeyin elektrik tesisatı ile ilgili çalıştığımız için görsel olarak yeni bir şey olmadı, bu yüzden koyacak fotoğraf da bulamadık Yarın benzin deposuna astar atacağım konuya renk geliyor söz
-
10 Nisan 2016, 01:52
Etmeyin eylemeyin mis gibi bakıyorduk :D Bari araya reklam atın :D
Ya heyecanı kaçmıyor mu böyle ? :D Biraz aksiyon katalım dedik
Çok üzüldük ama neden öyle dedin ki. Bozulmamıştır bence bir daha bak ya
caferacerr adlı üyeden alıntı
He ya vaktiniz falan mı olmuyo hocam nedir
Öyle zamanlarda vakit yaratıyoruz ki inanın şaşırırsınız. İşten arta kalan yorgunlukla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bir de benim xt de biraz sorunlar oluşunca onunla da ilgilenmek zorunda kaldık o da biraz vakit çaldı.
Motorun yan kapakları da yapıldı ama foto çekmeyi unuttuk açıkçası. Son durumun fotosu komik te olsa bu;
-
10 Nisan 2016, 10:39
Plastik cekice de razıyiz, arkadaki ambiansi görmek yeterli.
-
10 Nisan 2016, 11:55
bagriacik adlı üyeden alıntı
Ya heyecanı kaçmıyor mu böyle ? :D Biraz aksiyon katalım dedik
Çok üzüldük ama neden öyle dedin ki. Bozulmamıştır bence bir daha bak ya
Öyle zamanlarda vakit yaratıyoruz ki inanın şaşırırsınız. İşten arta kalan yorgunlukla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bir de benim xt de biraz sorunlar oluşunca onunla da ilgilenmek zorunda kaldık o da biraz vakit çaldı.
Motorun yan kapakları da yapıldı ama foto çekmeyi unuttuk açıkçası. Son durumun fotosu komik te olsa bu;
http://i1301.photobucket.com/albums/...ps4afdhdib.jpg
Buldukta bunuyoruz işte 😂 şaka maka şu sitece gerçekten proje yapan sayılı kişilerdensiniz ciddi bi emek söz konusu göz ardı etmemek lazım 👍 hah bi de size rahmet dışardan temin edilen parçaların fiyatlatını ve linklerini bi listede toplarsanız çok memnun olurum 😊
Kolay gelsiin
-
10 Nisan 2016, 12:46
O kadar cok parca var ki irili ufakli hangi birini yazayım merak ettiklerini yaz sen ben ona göre listr yapayım.
-
10 Nisan 2016, 13:56
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)