Skygo 250 cc Cafe Racer Projesi Başladı
Reklamlar
-
Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum kardeşlerim. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. hep yabancı belgesel kanallarda izlerdik bunları, demek ki bizim içimizde de nice cevherler varmış, ama bu tabi ki birazda bütçe meselesi.
işçiliğinize gerçekten hayran kaldım.
bu arada cg lerin üst kapağı büyütüp, ön maşayı aşağı indirip, son susturucuyu kestirip modifiye yaptım diye ortada gezinip, benim gibi yaklaşık çeyrek asırlık motosiklet tutkunlarını bile gıcık eden apaçilere örnek olur umarım çalışmanız.
kolay gelsin...
Reklamlar
-
Çok özür dilerim ama
Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yaa...
Elleriniz dert görmesin...
-
elinize sağlık...
bir şey yazdıysanız da kaçırdım, o lastikleri kullanmayacaksınız değil mi?
-
Rez aldim takipteyim insallah ilerde bizede nasip olur
-
-
çok güzel olmuş yahu. Bu kadar emek insan satmaya kıyamaz
-
Eagle7 adlı üyeden alıntı
MaşaAllah. Yeni gördüm konuyu. takipteyim. Allah yardımcınız olsun
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum kardeşlerim. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. hep yabancı belgesel kanallarda izlerdik bunları, demek ki bizim içimizde de nice cevherler varmış, ama bu tabi ki birazda bütçe meselesi.
işçiliğinize gerçekten hayran kaldım.
bu arada cg lerin üst kapağı büyütüp, ön maşayı aşağı indirip, son susturucuyu kestirip modifiye yaptım diye ortada gezinip, benim gibi yaklaşık çeyrek asırlık motosiklet tutkunlarını bile gıcık eden apaçilere örnek olur umarım çalışmanız.
kolay gelsin...
Çok teşekkürler sağolun varolun, biz de o dertten muzdarip idik umarız biraz fark yaratıp örnek olabiliriz.
araltı adlı üyeden alıntı
Çok özür dilerim ama
Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yaa...
Elleriniz dert görmesin...
tigermbz adlı üyeden alıntı
elinize sağlık...
AhmetCan1903 adlı üyeden alıntı
Rez aldim takipteyim insallah ilerde bizede nasip olur
benhasan adlı üyeden alıntı
elinize sağlık
freewill adlı üyeden alıntı
çok güzel olmuş yahu. Bu kadar emek insan satmaya kıyamaz
Vallahi çok çok teşekkür ederim bizleri şımartıyorsunuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
elinize sağlık...
Önceki sayfalarda yeni satın aldığımız Michelin lastiklerimizi bugün taktık Fotoğraflar ile detaylandıracağım.
-
Yeni fotoları da isterük Sabırsızlıkla beklemedeyiz .
O kadar detaylı paylaşım yapıyorsunuz ki bende bir donör motor alıp girişmek istedim böyle bir projeye, özendirdiniz valla
Ah birde yer ve ekipman sorunum olmasa... İnsanın kendi emeğiyle bir şeyler yapması gibisi yok...
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Yeni fotoları da isterük
Sabırsızlıkla beklemedeyiz .
O kadar detaylı paylaşım yapıyorsunuz ki bende bir donör motor alıp girişmek istedim böyle bir projeye, özendirdiniz valla
Ah birde yer ve ekipman sorunum olmasa... İnsanın kendi emeğiyle bir şeyler yapması gibisi yok...
Yemek molası verdik geceye doğru baya bir toplanmış halinin fotoğrafları gelir :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
elinize sağlık...
Baktımda 50. post'ta fotoğrafları koymuşuz :D Bence en baştan bir inceleyin güzel olur gibi fikir verebilirsiniz vs
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3847138
-
Baktımda 50. post'ta fotoğrafları koymuşuz :D Bence en baştan bir inceleyin güzel olur gibi fikir verebilirsiniz vs
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3847138[/QUOTE]
Bittikten sonra kisa bi ozetle guzel bi video cekilebilir aslinda anlatim yapacaklara tavsiye gibisinden
-
-
Oncelikle kolay gelsin diyorum cok guzel bir sonuc cikacagini dusunuyorum elinize saglik sabirsizlikla yeni fotolarinizi bekliyorum
-
Benim dikkatimi kompresör çekti yahu nasıl bir şey o ben yanlış görmüyorum değil mi karbüratör ve elektrikli motor yanyana değil mi
-
ufak bir tavsiye versebilirmiyim izninle...
Jantları tel yapmayı düşünürmüsün ? Tabi bu bütçe ile alakalı bir durumda aynı zamanda fakat gerçekten tel jant bu motorlarda ayrı bir güzel duruyor.
-
freewill adlı üyeden alıntı
Benim dikkatimi kompresör çekti yahu nasıl bir şey o
ben yanlış görmüyorum değil mi karbüratör ve elektrikli motor yanyana değil mi
Karbüratör derken ? Standart bir elektrik motoru yine standart bir piston çeviriyor ve sonucunda standart bir kompresör oluyor :D :D
berkcigdem adlı üyeden alıntı
ufak bir tavsiye versebilirmiyim izninle...
Jantları tel yapmayı düşünürmüsün ? Tabi bu bütçe ile alakalı bir durumda aynı zamanda fakat gerçekten tel jant bu motorlarda ayrı bir güzel duruyor.
Tabi ki de tavsiye verebilirsiniz. Aslında aklımızdan geçti fakat uygun göbek vs derken bu projede kullanmaktan vazgeçtik. Açıkçası bir de ben alüminyum jantları daha fazla seviyorum.
-
bagriacik adlı üyeden alıntı
Karbüratör derken ? Standart bir elektrik motoru yine standart bir piston çeviriyor ve sonucunda standart bir kompresör oluyor :D :D
Tabi ki de tavsiye verebilirsiniz. Aslında aklımızdan geçti fakat uygun göbek vs derken bu projede kullanmaktan vazgeçtik. Açıkçası bir de ben alüminyum jantları daha fazla seviyorum.
tabi biraz tuzlu olabiliyor tel jant durumu. Touratechte bunlar mevcut ama 2000 tl falan takımı.
ben görsel anlamda sevdiğim için dedim sadece. Sonuçta motor sizin benim kafamdada var ama ben hala aradığım motoru bulabilmiş değilim. Aslında buldumda saçma paralar istiyorlar.
gönlünüze göre olsun takip ediyorum
-
bende de buna benzer komprasör var da fakat böyle bir şey yok ondan dedim zaten motoru yanınca buzdolabı motorunu takmıştım geç doluyor ama en azından ses çıkarmıyor hava basarken son attığınız fotoğraflar da 5 . olan bağlantı yuvalarına kalın lastik bağlansa titreşim konusunda baya faydası olur sanki bir abimizin seyhana uygulamıştım sonuç şaşırtıcı derece olumlu oldu ama lastikler ne kadar dayanır orası muamma
-
Paralel çift silindir olmasındam mütevellit pek bir titreşim yok kendilerinde. Hele şimdi hiç olmaz diye düşünmekteyim
-
Güzel gidiyor elinize sağlık usta
-
Favori dizilerimden birinin yeni bölümü çıkmış gibi seviniyorum yemin ederim fotoğrafları görünce.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)