Aston martin ford veya volkswagen
Aston martin ford veya volkswagen
Kimse dememiş.
Bence Lotus üretse harika olur.
Zaten ingilizler motor konusunda tecrubeli ve iddialı, inatçı işler yapıyor. İtalyan japon bile saygı gösteriyor
En az triumph kadar mantıklı ve kaliteli, biraz da marka vizyonu gereği MV agusta ve Ducati gibi egzotik motorlar üretebilir.
İyi ürünler üretilirse marka değeri olarakta hiç sorun yaşamaz
kawasaki otomobil endüstrisinde akıllı robotlarıyla fabrikaların birçoğunda bulunuyor zaten otomobil üretmesede işin içinde istese yapabilir hatta.otomobil üretmeyen en büyük çaplı motosiklet markası çünkü.hertürlü imkanı var.
yamaha da üretmesede yarışlarda boy gösterdi en azından çok başarılı olmasada
Voslwagen zaten bunyesinde motor ureten bir marka saheserleride Ducati
Renault dci motorlu motosiklet üretsin 100 kmde 1 litre yakar
Kimse yazmamış sanırım. Audi den şaheser bi şey çıkardı herhalde. Tabii Sadece seyretmelik
Citroen. Tasarımı her daim fütüristiktir.
Bu işten anlamadıkları için hiçbirisi...
Hah onlarda düşünüyorlardı yav bizde motosikletmi üretsek acaba diye, varın elinizdekilerin kıymetini bilin,yıkayıp temizleyip, servisini yapıp kullanmaya bakın, ütopya görmenin lüzumu yok.
Lotus ve Ferrari Diyorum.
2004 de SIFIR km lada samara aldık.220 binde 6 yıl sonra sattık. Değişmeyen sadece kasası kaldı . Bir araçta bu kadar farklı arıza çıkabileceğini Lada sayesinde öğrendik. Aldığımızın ertesi günü bile motor arıza lambası yandı. Normalde sıfır araçlarda arıza olmaz, eskidikçe arıza çıkar. Ama eğer sözkonusu Lada ise bozuk olarak satın alırsınız kullandıkça yaptırırsınız, ladanız mükemmele erişir.
Ben bunu merak ederdim.
Çoğu kişi bilmez bunların aynı firma olduğunu.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Mv agusta ile birlikte mercedes amg motor üretmiş. agustadan pek bir farkı yok görüntü olarak. ancak yıldızı yeter muhabbeti yapılırsa başka tabi Ben seri ve çeşitli bir şekilde benz motosikletinin üretilmesini isterdim. arabada merc aşığı biri olarak Bu arada motor denilince de kalite olarak aklıma ilk bmw geliyor normalde bmw yi sevmesem de ) onun dışında mazda rotary wankel demiş bir arkadaşımız ona da kaıtılıyorum
Aman VW motor yapmasın
Motoru yağ yakar
Şanzımanı arıza yapar
Emisyon değerleri yüksek çıkar
Bir de dizel motor üretse gar gar gur gur
traktör gibi dizi VW ler traktörden farksız
Bir kaç donanım eklerler bir dünya para isterler
1.2 gokf e 90 bin isteyen firmadan ne hayır gelir ki?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)