Hangi otomobil 🚗 markasının motosiklet üretmesini istersiniz?
Benim cevabım MAZDA rotary wankel skyactiv
Hangi otomobil 🚗 markasının motosiklet üretmesini istersiniz?
Benim cevabım MAZDA rotary wankel skyactiv
mercedes üretsin isterdim . porche ve lamburcini de guzel olurdu fotosunu paylaşırdık :D . lamburgininin nasıl yazıldıgını tam bilmiyorum oyuzden oyle yazdım
mazda hakkaten de tasarım olarak güzel işler çıkartabilir. ama ben şu piyasaya göre DACIA diyorum
Volkswagen üretsin. Ülkemizde doğuş oto tekerini bile opsiyon olarak satar biz de 3 ay sıra bekleriz. Mis gibi..
mercedes denedi ama olmadı diye biliyorum ducati ye amg performance design motosiklet yaptırmışlardı bi ara... tasarım kötüydü
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
TOFAŞ da olabilir.
ben alamadıktan sonra ne üretirlerse fark etmez o yüzden cevabım Tofaş üretsin BMW motor üretti alamadık , AMG ( mercedesin yan firması ) MV AGUSTA yı aldı onu da alamıyoruz zaten
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
İphone otomobil üretecekti hala yapamadılar
Bence motosiklet üretsin
Söyle bir kawasaki h2 kalitesinde
motosiklet satışları otomobile biraz yaklaşsın hele hepsi üretmeye başlar
mazdanın rotary motorlu üretmesini bende isterdim
çift rotorlu 600cc 120hp civarı 20.000 devir görebilen bir spor modeli olabilirdi.mantıksız ütopik bir motosiklette değil aslında.
Ticari mevzular firmaların inisiyatifinde olduğu için burnumu sokmam ama Peugeot'nun ısrarla üretmemesi bana çok enteresan geliyor. Mopet ve scooter konusunda yılların tecrübesi ve alt yapısına sahipler ama nedense motosiklet alemine bir türlü adım atmadılar.
Tesla üretse çok ilginç ve bir okadar yakışıklı bir motor ortaya çıkardı eminim. Adamların ürettiği elektrikli araba şahane, neden motosiklet de olmasın?
Bilmeyenler için teslanın otomobili:
İç tasarımı da aynen şöyle:
Benim satın alamağacağım motosikleti kimse üretmesin
kendi motorumda artçı olacaksam bi zevki kalmaz hocam. bu arada tesla model s yi bir kez test etme imkanı bulduk. karşımızdan araba gelirken araba gitti direksiyonu karşıdan gelen arabanın üstüne kırdı son anda tuttuk. Yani öyle güncellemeyle var olan bi sistemin üstüne kurulabilecek bir sistem değil şuan maalesef otomatik pilot
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
TOYO TOYOTA TOYO TOYOTA!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)