Benim favorim Mazda ve Volvo olur bu konuda. 2 markanında felsefesi ve çalışma prensipleri çok ilgimi çekiyor.
Benim favorim Mazda ve Volvo olur bu konuda. 2 markanında felsefesi ve çalışma prensipleri çok ilgimi çekiyor.
tofas
ismini tayuk , civciv falan koysun
Her sesten Mazda lafı çıkmaya başladı
Alışılmışa meydan okumaya devam...
Zoom Zoom
Mercedes üretsin. Düşünsene; motorun var, önünde yıldız var, ahşap kaplama gidon falan Yatınca dik duran model yaparlar bence
Volvo sanki iyi olur
ben hyduai motosıklet uretseydı nasıl bısey olurdu cok merak edıyorum bole bısey olurdu herhalde :D link alıntıdır
http://www.motosiklet.net/forum/moto...zma-250-a.html
Ford tabikide mustang üreten bir marka motosiklet yapsa harleye tokatlar diye düşünüyorum :D :D :D yada cadillacta olabilir
S.O.C
Fiat Multijet dizel motosiklet yapsın
Güvenlik donanımlarla donatıllar motosikleti
Abs
Asr
Esp
Adaptif far
Mercek far
Sis farı
Koltuk ısıtma
Kararan aynalar
Şehir içinde tehlike anında otomatik fren
Yokuş kalkış desteği
Arka araç izleme sistemi
Ön araç izleme sistemi
Şerit değiştirme ikaz uyarısı
Ön hava yastığı
Motor düşmesi durumunda yan hava yastıkları
Panik frenli çok hızlı yapıp sönen dörtlüler
Darbe emici amortisörler
Elciklerde el ısıtma
Farklı sürüş opsiyonları
Ayarlanabilir bacak ısıtma (motordan gelen sıcak havayı direk bacaklara verir)
Dijital gösterge
Anlık yakıt tüketimi göstergesi
Vites göstergesi
Eco modu (ekonomik mod)
Tehlike uyarı sesi (kıyafetiniz yere değme veya bacağınız yere değme durumunda uyarı verir)
Şimdilik aklıma bunlar geldi daha gelirse yazarım
VOLVO MAZDA MOTOSİKLET YAPSAYDI BUNLAR OLABİLİRDİ GÜVENLİK KONFOR KALİTE ÖN PLANDA OLURDU
Haci şakir üretsin motor bence illa araba diyosaniz ama bmw yapsin bibyan makinasi
Aslında soru tersten sorulsa daha enteresan olur.
Yani motosiklet firmaları otomobil yapsa nasıl olur?
Şu an Honda,Suzuki, Bmw, Triumph ve Bajaj dışında bildiğimiz otomobil yapan bir marka yok.
Toyota lütfen! ;)
harley dizel motor üretsin
pagani yapsa :S tasarımı enfes olurdu
derken yapmış olabilir mi diyerek googleladım
gerçek midir
Lada!
200.000 km git, ne zincir değiştir ne debriyaj değiştir... Yağ bile değiştirme, "bana mısın" demez. Ayrıca büyük ihtimalle soğuk havaya uygun olsun diye elcik ısıtma, sele ısıtma, bacak ısıtma, parmak ısıtma, ayak ısıtma... Bilimum ısıtma sistemi olur. Bi de arazi şartlarına uygun olsun diye ön tekere de bi zincir, iki çekerli motosiklet olur, önüne de küçük bi vinç, tamam. Tabi muhtemelen 15 beygirlik ve 400 kiloluk bir motosiklet olur ama napalım...
Hertürlü RENAULT derim ekonomi sınıf araç üretiyor yani ekonomi sınıf motosiklet üretir hem ucuza 4 silindir makine binmiş oluruz tabiki kendi görüşüm RENAULT üretirse sanırım yüksek cc motosiklet fiyatlarında bi düşme yaşanır gibime geliyor çünkü RENAULT ucuz fiyatlara araba sahibi yaparken bunu motosiklete yaparsa eminim ortalık böyle kazıkcı büyük firmalara kalmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)