250 . kmyi devirdik bir sürü sorun ve sıkıntım var yardım lutfen
Reklamlar
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Yukarıda 3 vites diyor hatta 5 te bile yaparsın yazıyor nasıl olur anlat hele bilelim
Ben izmir asfaltında 3'e kadar yanlıyabiliyorum.Gökberkin motoru ile 5'te yanlarım dedim.Torku yerinde güçlü motor çünkü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
vay be dikkat edin hocam ozaman
Ediyorum dostum motoru 5 dereceden fazla yatırmıyorum.
Reklamlar
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Ben izmir asfaltında 3'e kadar yanlıyabiliyorum.Gökberkin motoru ile 5'te yanlarım dedim.Torku yerinde güçlü motor çünkü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Ediyorum dostum motoru 5 dereceden fazla yatırmıyorum.
aynı performansı opel corsa ile de görmek isteriz
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Allah başka dert vermesin kardeş, herkes böyle ivir zivir mevzular için konu acacak olursa yazık olur forumjn sunucularına.
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
aynı performansı opel corsa ile de görmek isteriz
Gardaş varya şu af bi çıksın bi corsa yapacam 4 tane volk te-37 cant kırmızı ışıklarda bile yan yan duracam ayüküün mü baba
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Gardaş varya şu af bi çıksın bi corsa yapacam 4 tane volk te-37 cant kırmızı ışıklarda bile yan yan duracam ayüküün mü baba
af çıksın yeter ki baba; corsayla değil dolmuşla bile yanlarsın, şöyle koluna galınından altın bi künye; serçe parmağına da okkalı bi yüzük... tamamdır...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
weirdo1 adlı üyeden alıntı
Allah başka dert vermesin kardeş, herkes böyle ivir zivir mevzular için konu acacak olursa yazık olur forumjn sunucularına.
yorumuna saygi duyarim ama benim icin onemli olan senin icin onemsiz olabilir adminmisim modmusun forum sahibimisin forum ne icin var soru sormak bilgi paylasiminda bulunmak icin ... genede tesekkurler
-
motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan inş.
lastikler yeni olduğu icin 200 km rodajı var üstündeki balmumunun sökülmesi gereken zaman var oyüzden olabilir
bende lastik değiştirdiğimde ilk zamanlar güvensiz hissetmiştim biraz zaman alıyor normale dönmek
kask içinse birsey olcağını zannetmiyorum biraz cila biraz pamukla duvarın bıraktıgı izi temizleyebilirsin tam cıkmaz ama durmadan göze batıpta canını sıkmaz
-
1000 Km sonra hiçbirşeyin kalmaz.
-
ybalci adlı üyeden alıntı
1000 Km sonra hiçbirşeyin kalmaz.
hadi insallah 280 km olduk daha
Ekarahan adlı üyeden alıntı
motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan inş.
lastikler yeni olduğu icin 200 km rodajı var üstündeki balmumunun sökülmesi gereken zaman var oyüzden olabilir
bende lastik değiştirdiğimde ilk zamanlar güvensiz hissetmiştim biraz zaman alıyor normale dönmek
kask içinse birsey olcağını zannetmiyorum biraz cila biraz pamukla duvarın bıraktıgı izi temizleyebilirsin tam cıkmaz ama durmadan göze batıpta canını sıkmaz
cok tesekkurler kask oyle takimtim yok rahatladi icim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
150-60 lastiklerin baainci ne olmali acaba rosso 2
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)