1.
Kask: Işıklandırmalı ve bu fiyattaki bandındaki en iyi kask denebilir. Renk uyumu açısından da motorunuza uyacaktır. Ama kaskta önceliğiniz renk uyumu olmasın mümkünse bundan sonra.
2.
Mont: Bizzat kullanıyorum. Özellikle de kışın. Malzemesi diğer tekstil montlara göre gayet üst seviyede. Beli uzun, sırtındaki cepte reflektör yeleği var. Omuz, sırt ve dirsek korumaları var. Sağ kolumun üstünde düşüp süründüm ve sadece ufacık bir delik oluştu. O kadar sağlam. İnanılmaz sıcak tutuyor. Kışın bile iç astarını çıkarıp kullanırım. Yağmur altında hiç su geçirmedi bugüne dek. Hava kanalları oldukça yeterli ve gece görülebilirliği açısından kesinlikle çok iyi. Sitedeki profil resmimde görebilirsiniz.
3.
Eldiven: Bu fiyata kesinlikle daha iyisini bulamazsınız.
4.
Bot: Bu 3'ünden birini seçebilirsiniz. Ben 7.2 GTX kullanıyordum. Hem yerli, hem kaliteli, hem de yazın ayağımı terletmediği gibi kışın da üşütmüyor. Korumaları oldukça yeterli.
5.
Dizlik (*Bonus): Piyasadaki en kaliteli yumuşak dizlikler. Mutlaka kullanınız veya daha ucuzlarına bakabilirsiniz. Ama ekipmana ayırdığınız para içinde mutlaka dizlik veya pantolon olsun.
Sizin maksimum bütçeniz ile 1000 + 600 + 300 + 400 = 2300 TL
Benim önerilerimle çıkan bütçe 820,43 + 869,85 + 334 + 329 + 149,90 = 2503,18 TL
Bütçenizi biraz aşmış olsa da uzun süre kullanabileceğiniz yüksek kalitede fiyat/performans oranı ve dengesi sunan ve özellikle kendi kullanmış olduğum ekipmanlardan (kask haricinde hepsi) örnek vermeye gayret ettim.
Şimdiden motosikletiniz ve ekipmanınız da hayırlı olsun.