Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

1800 tl ye motosiklet

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial mct 250 2006 mondial mc honda 125 titan
    yukini 162 lik motoru iyiye benziyor aralarında birazdaha sağlam motora benzeyen onu görüyorum karar senin yuki matador 162 cc

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd 125
    alacağınız motosiklette muhtemelen iyi bir lastik olmayacağı için ekipmana mutlaka ihtiyacınız olacak. Hemen almayacagınız ekipmana kask da dahil olacak yada iş gormeyen birşey olacak. Ayrıca ufak tefekte olsa mutlaka motorun masrafları olacak. Sigorta konusuna hiç girmiyorum, ağır kayıpları ülkece görecegiz

Bence değmez çünkü motosiklet canınızdan önemli bişey degil. Vazgeçmeyin ama erteleyin.

Zaten ertelemeye karar vermişsiniz o mesajı görmedim. Bence de en doğrusunu yaptınız. Inşallah kısa zamanda istediğinize kavuşursunuz.

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250C
    Hevesin kirilmasin dostum arkadasim 1600e aldi ilk motorunu ama ne maseaflar cikardi biraz adam etti bindi biraz daha koydu ustune simdi 3 milyara aldi yavas yavas bu isler. Ins guzel sorunsuz bir motorun en kisa surede olur

iyi temennileriniz için teşekkür ederim aynen bekliyecem baktım elimdeki parayı da harcayacak gibi olursam gidip ekipman alıyım hem parayı sağlama alırım hemde hazırlık olur. yada parayı bir şekilde çevirebilsem ufak tefek üretecek bir şeyler bulsam el işi onları yapıp satsam güzel olur şu ygs-lys sınavı bir geçsinde yapacağız artık bir şeyler :D

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Alıntı resetatan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi temennileriniz için teşekkür ederim aynen bekliyecem baktım elimdeki parayı da harcayacak gibi olursam gidip ekipman alıyım hem parayı sağlama alırım hemde hazırlık olur. yada parayı bir şekilde çevirebilsem ufak tefek üretecek bir şeyler bulsam el işi onları yapıp satsam güzel olur şu ygs-lys sınavı bir geçsinde yapacağız artık bir şeyler :D
    Cub dedik hiç takmamışsın bile. Al bakalım sınavlarını atlatınca. Ama yaşadığın her aksiliğide yaz ki buraya ders niteliğinde olsun.

Alıntı AurorAbeam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cub dedik hiç takmamışsın bile. Al bakalım sınavlarını atlatınca. Ama yaşadığın her aksiliğide yaz ki buraya ders niteliğinde olsun.
    sıfır makine almayı düşünüyorum artık ikinci elde hem güven olmuyor hemde plaka vize sigorta borç falan kafa karıştırıyor aldığım zaman temiz temiz hepsini yaparım bir sonraki motorum ikinci el olsun ilk aldığım mobiletten 150 tl kadar zarar ettim bu sefer hata yapmayalım madem aceleye getireceğiz diye

bilalefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ikinci el cub isini gorur. Biraz cg yi falan filan....

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Alıntı resetatan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıfır makine almayı düşünüyorum artık ikinci elde hem güven olmuyor hemde plaka vize sigorta borç falan kafa karıştırıyor aldığım zaman temiz temiz hepsini yaparım bir sonraki motorum ikinci el olsun ilk aldığım mobiletten 150 tl kadar zarar ettim bu sefer hata yapmayalım madem aceleye getireceğiz diye
    O zaman bahsettiğim cub 2900 olmuş sıfırı. O paraya bajaj boxer alınır. Bence ikinci eli düşün, çöp motorlara bağlama birikimini.

Alıntı AurorAbeam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman bahsettiğim cub 2900 olmuş sıfırı. O paraya bajaj boxer alınır. Bence ikinci eli düşün, çöp motorlara bağlama birikimini.
    Forumu uzun zamandır takip ediyorum şu motorları düşünüyorum kullanıcıları genel olarak memnun
    Şimdi sıfır motosiklet fiyatları Bajaj boxer: 3,300 (sağlam)
    mondial drift : 3500 (sağlam )
    mondial vulture : 3900 (sağlam)
    Kuba kee : 2900 (tavsiye)
    kuba rainbow :2500 (fiyatı uygun)
    mondial 100 masti x : 2800 (Tipi hoşuma gitti)
    mondial 100mg süper boy : 2800 (Fiyatı uygun)
    hepsi için + 1000 tl masraf aslında 1800 tl yi baya aşıyor bazıları 2 katını aşıyor ama yazın çalışırsam 1 ay 1000 tl ye sorun hallolmuş olur :D

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)