yukini 162 lik motoru iyiye benziyor aralarında birazdaha sağlam motora benzeyen onu görüyorum karar senin yuki matador 162 cc
yukini 162 lik motoru iyiye benziyor aralarında birazdaha sağlam motora benzeyen onu görüyorum karar senin yuki matador 162 cc
alacağınız motosiklette muhtemelen iyi bir lastik olmayacağı için ekipmana mutlaka ihtiyacınız olacak. Hemen almayacagınız ekipmana kask da dahil olacak yada iş gormeyen birşey olacak. Ayrıca ufak tefekte olsa mutlaka motorun masrafları olacak. Sigorta konusuna hiç girmiyorum, ağır kayıpları ülkece görecegiz
Bence değmez çünkü motosiklet canınızdan önemli bişey degil. Vazgeçmeyin ama erteleyin.
Zaten ertelemeye karar vermişsiniz o mesajı görmedim. Bence de en doğrusunu yaptınız. Inşallah kısa zamanda istediğinize kavuşursunuz.
Hevesin kirilmasin dostum arkadasim 1600e aldi ilk motorunu ama ne maseaflar cikardi biraz adam etti bindi biraz daha koydu ustune simdi 3 milyara aldi yavas yavas bu isler. Ins guzel sorunsuz bir motorun en kisa surede olur
iyi temennileriniz için teşekkür ederim aynen bekliyecem baktım elimdeki parayı da harcayacak gibi olursam gidip ekipman alıyım hem parayı sağlama alırım hemde hazırlık olur. yada parayı bir şekilde çevirebilsem ufak tefek üretecek bir şeyler bulsam el işi onları yapıp satsam güzel olur şu ygs-lys sınavı bir geçsinde yapacağız artık bir şeyler :D
sıfır makine almayı düşünüyorum artık ikinci elde hem güven olmuyor hemde plaka vize sigorta borç falan kafa karıştırıyor aldığım zaman temiz temiz hepsini yaparım bir sonraki motorum ikinci el olsun ilk aldığım mobiletten 150 tl kadar zarar ettim bu sefer hata yapmayalım madem aceleye getireceğiz diye
Forumu uzun zamandır takip ediyorum şu motorları düşünüyorum kullanıcıları genel olarak memnun
Şimdi sıfır motosiklet fiyatları Bajaj boxer: 3,300 (sağlam)
mondial drift : 3500 (sağlam )
mondial vulture : 3900 (sağlam)
Kuba kee : 2900 (tavsiye)
kuba rainbow :2500 (fiyatı uygun)
mondial 100 masti x : 2800 (Tipi hoşuma gitti)
mondial 100mg süper boy : 2800 (Fiyatı uygun)
hepsi için + 1000 tl masraf aslında 1800 tl yi baya aşıyor bazıları 2 katını aşıyor ama yazın çalışırsam 1 ay 1000 tl ye sorun hallolmuş olur :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)