Tecrübelerinize Ve Fikirlerinize İhtiyacım Var
Reklamlar
-
Merhaba Değerli Motorsiklet.net ailesi ,
Aranıza yeni katıldım .
2005-2009 yılları arasında italyada eğitim gördüm , İtalya yasalarına göre B sınıfı ehliyet ile motor kullanılabildiğinden.
Suzuki Burgman 125 cc Motorum vardı. Şehir içinde fazlasıyla işimi görüyordu.Artık istanbul trafiğine gerçekten katlanamaz duruma geldim ve mart ayında direksiyon sınavına girerek inşallah bir motor almayı planlıyorum.
Bende italya yıllarından kalma bir Yamaha T-MAX hastalığı var , görüntüsüyle olsun sesiyle olsun beni etkileyen motorlardan bir tanesi.
T-Max 500 lük bir motordu artık 530 cc olarak üretiliyor.Buna yakın X-MAX 400 ü takip ediyorum . 25.000TL bütcem var motor için.
2 motor arasında çok fazla gidip geliyorum.
Sizce 0 KM veya 2.el temiz xmax 400 abs mi almalıyım yoksa bütcemi biraz daha arttırıp 2.el bir T-Max 530 mu?
Şimdiden fikir vericek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum .
Güvenli Sürüşler
İyi Forumlar
Reklamlar
-
Bütçe sıkıntılı değilse tabiki T-max
Her ikisini de kullanma şansım oldu.
T-max ile X-max aynı kulvarda bile değil. Boyutlar yaklaşık olarak aynı, şehir içinde her ikiside kıvrak değil ama ivme, tork ve gücü hissetmek istiyorsan T-max..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Hocam öncelikle hoşgeldin,
Soruna gelecek olursak çok fazla yorum yapılacak bir konu değil aslında. Bir markanın 2 farklı modelinden bahsediyoruz.
Xmax400 tek silindir 31.08 hp 33.88 nm tork , Tmax çift silindir 45.86 hp 52.3 nm torka sahip motor bulunduruyorlar.
Xmax tek silindir olduğundan daha az yakıt tüketecek ve yüksek devirlerde muhtemelen biraz titreyecektir.
Tmax çift silindir oluşunda daha fazla yakıt tüketecek buna mukabil daha fazla sürüş konforu ve performans verecektir.
Ayrıca sıfır fıyatları göz önüne alındığında Tmax'ın Xmax'dan ortalama %60 daha pahalı olduğunu görüyoruz.Bunda sonrası senin tercihine kalmış.Beklentilerine göre ve maddi durumuna göre seçim yapacaksın.Şimdiden hayırlı olsun
-
sukuter de 250 cc üstü bence gereksiz..
hadi en fazla 400 olsun biraz daha keyif almak açısından
400 lük xmax ın fabrika bacası gibi egzozundan mıdır bilemem ama 250 lik gayet kıvrak..
-
Moderatör
XmaX 400'ün cevap veremeyeceği bir talep olacağını sanmıyorum.
-
arkadaşlar cuma günü itibariyle xmax 400 abs motorumu aldım , yardımcı olup zaman ayıran arkadaşlara teşekkürler .
-
umutdev adlı üyeden alıntı
arkadaşlar cuma günü itibariyle xmax 400 abs motorumu aldım , yardımcı olup zaman ayıran arkadaşlara teşekkürler .
hayırlı olsun
kazasız belasız, güvenli sürüşler
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler