Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Böyle motosikletliler yüzünden sevilmiyoruz :)

REKLAM ALANI
    ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Motor özgürlüktür, arabada 4 kapılı bir kutunun içerisine hapsolmuş, trafikte öfkeyle bekleşen zatlar bizleri çekemez.
    Yanlarından geçip her kırmızıda ilk sırada olmamız yada biz ilk yeşilde geçerken onların 4. yeşili beklemesi biraz haksızlık gibi gelir onlara.

Ben bekliyorsam bu yavşak ta beklesin diyerek sola-sağa ayna teması sıfır yanaşan tipler yok mu ? Elbette var.
    O yüzden ağzımızla kuş tutsak bile bu haset insanlara yaranamayız.

Salla gitsin, takılma.. Arkamdan sadece selektör yapar, kornayı bile duymam kasktan..

Tını tını tın da tın tın yar
    Vıyı vıyı vıy da vıy vıy yar..
    İkinci yeşile kadar bekledim
    Gelmeyince uçtum yar..
    VESPERA bunu beğendi.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

İstanbul trafiği tam bi kaos. Kural yok denetleyen yok ses çıkaran yok. Hal böyle olunca mogadişudan farkımız kalmıyor. Motosiklet kullanıcı olarak heryerden geçmek istiyoruz ve geçiyoruz da, ancak yolların kenarlarından kaldırıma sıfır gidiyorken de öndeki araçtan yol istemek biraz abes kaçıyor.

Yol veren zaten veriyor artık yayalar olmasa da genellikle katil beyaz balinalar artık yan aynaların da bi motosiklet figürüne göz aşinalığı kazanmış durum da.

Fazla da zorlamayın geçmek için, laf dinleyen yok eden çok..

Motosikleti
    MT07ABS / FZ09
    arabadan inen cok guzel bi soru sormus;
    "burasi motor yolu mu amq?"
    barodi bunu beğendi.

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Şu serviste ki kişisel gelişimi yarım kalmış adamları bir kamyon dövmek lazım ki bir daha böyle bir durum başlarına geldiğinde, ani testosteron yükselmesini kontrol altına alabilsinler. Tamam sen haklısın az sağa kırda geçip gideyim arkadaş.
    VESPERA bunu beğendi.

sinansari_fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VOGE SR4MAX
    Herşey hoşgörü, düzgün bir dille yol istese belki yol verirdi, diyelim ki vermedi zorlamaya ne gerek var. biraz minibüs ilerler sağından geç git,ite bulaşma çalıyı dolaş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

bizim memlekette kavgaların bir çoğu haklı olma güdüsünden kaynaklanıyor...

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Ben bu bizim bazı motosiklet sürücülerindeki kendini sevdirme olayını bi türlü anlayamadım gitti, yok bizi sevmiyorlar yok bize küsüyorlar, yok bize kışt dediler, ne dert ettiniz arkadaş sanki bütün araç sürücüleri bir oldu birbirini sever oldu da tek sorun motosiklet sürücüleri kaldı.

Bu ülkede bi kısım taksicileri sevmez, minibüsçüleri sevmez, otobüsleri sevmez, servis araçlarını sevmez, panelvanları sevmez, ticari araçları sevmez, arazi & suv sevmez, benim gibi bazıları da bunların hepsini birden sevmez. Ben bir motosiklet sürücüsü olarak beni sevseler neeee sevmeseler ne? Doğmamış oğlumun şeyine kadar, çokta umrumdaydı beni sevip sevmemeleri, ben de trafikte mal mal beklerken birisi yanımda keyfi yerinde sırıta sırıta yoluna devam etse bende sevmem onu kıskanırım, motorsikletin olayı bu haset edip çekemeyen çok olacak takmayın bu kadar.
    computeus bunu beğendi.

Motosikleti
    mondial mct 250 2006 mondial mc honda 125 titan
    bu olayda mtorsikletli vatandaşlar suçlu hem suçlu hem güçlü onların yerinde bende veya başkasıda olabilir insanın kendi hatasını görmesi ve altdan alıp özür dilemesi bir erdemliktir ama münübüsteki vatandaşlarda çok agrasif davranış sergilemişler krşke bu gibi durumlar olmasa ama oluyor işte elden bir şey gelmiyor onlar için duadan başka aklıma birşey gelmiyor RABBİM akıl fikir versin onlara hidayet ve islah etsin herkezin tekeri düz bassın iki teker gönüllüleri ve aşıkları.

Motosikleti
    SUZUKİ BURGMAN UH 200
    böyle insanlıktan nasibini almamış geri zekalılarla polemiğe girmek laf anlatmaya kalkmak baştan yanlış bir durum, şimdiden söyleyeyim,siz ne kadar basitçe anlatsanızda karşıdaki öküz olunca anlayabileceği ancak o kadar, sizi dinlemez bile o sadece iç güdüsel olarak burası motor yolumu am.koyum der bilgi hazinesi o kadar çok görmemek lazım, beyin yerine 1 kilo et parçası taşıdıklarından çok görmemek lazım, hiç mutahatap olmadan sağından dolaşıp basın gidin o orda yokmuş gibi düşünün,insan olan binlerce sürücü var böyleleri de var biz her zaman dikkatli temkinli olup yolumuza devam edeceğiz,eğitim işini aksatmadan ara ara çalışmalıyız, bunların gibi moronlarlada muhatap olmamak en iyisisol şerit yerine sağ emniyeti veya orta şerit ile sağ şeridin arasını kullanırım ayrıca,hepinizin tekeri düz bassın.

Böyle olaylarda en az muhattap olacak şekilde olay yerinden ayrılmak en iyisi çünkü konuşarak birşeyi anlatmak veya karşı tarafın anlamasını sağlamak çok zor hatta imkansız. En iyisi eğer bize birşey olmadıysa yola devam etmek. Zihniyetin değişmesi gerekiyor ki o da çok ama çok zor.. Sadece bu olay için söylemiyorum çünkü bu ve buna benzer olaylar bitmeyecek. Eğer her olayda durup tartışırsak gideceğimiz yere hiç varamayız gibime geliyor..
    One_ Million ve barodi bunu beğendiler.

One_ Million - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 1000RR HRC (2016)
    Şimdi servis şöförü burada haklı, arkadaşlar ne trafikte sol şeritteki o 50cm lik boş alan bizim nede emniyet şeridi bizim bunu hepimiz biliyoruz, bize ayrılmış bir yol yok! zaten servisten inen arkadaşta motorcu arkadaşımıza gereken lafı haklı olarak söylemiş burada sadece anlayış ve hoş görü işler, kimse bize yol vermek zorunda değil. Hepimizin ortak kullanım alanı, iyi bir dille yol istediğimde vermeyenini çok az gördüm, gerçekten yol vere bilecek pozisyonda ise genelde yardımcı oluyorlar teşekkür edip yoluma devam ediyorum.
    He aralarında gerçekten cinslik olsun diye vermeyen varmı oda var, tatlı bir dille isterim yada en fazla 2 kere kornaya basar yada ara gaz veririm baktım vermiyor efendi efendi beklerim.

Sadece bir kez bir tanesi kornaya bastığımda camdan sarkıp bıktık sizden be diyip küfür etti kasktan dolayı beni duymuyacak zannetti sanırım, indim korkudan camını kapattı, camı patlatıp bi yumruğu geçirdim eldiven sağolsun. Hak edene de hakkını vermek lazım.

Saygılar.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı Draconian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün akşam da benzeri bir olay yaşadım. Ana yolda giderken beklemeyip beni görmesine rağmen önüme atladı bir servis. Zor durdum. Baktım içeriden el kol yapıyor. Adam hem haksız hem de konuşuyor.

Neyse ben de el kol yaptım. Bekleyeceksin geçiş hakkı benim diye bağırdım. Neyse şöyle bir 300-400 metre gittikten sonra aynalarda ışık fark ettim. Baktım üzerime sürüyor. Sağa kaçtım sağa geldi, sola kaçtım sola kırdı. Aramızda bir el kadar mesafe vardı ve fark etmesem kesinlikle arkadan vurup düşürecekti beni. İleride bir cep bulup girdim ama gelmedi. Soldan u dönüşü yapıp geriye gitti.

Plakasını alamadım. Şayet alsam da bir şey değişmeyecekti. İki tekerdeyken hayatınızın bir önemi yok insanlar için. Bunun bilincinde olarak sürmek lazım.
    o üzerine kırana hitaben
    nuwanda324 ve Draconian bunu beğendiler.

kakare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    motorlu haksız olabilir ama yol vermeyenin zihniyetini hele bide artistik yapanın zihniyetini öpiyim.
    Çoğu zaman izleyince bile sinir oluyorum. Bunun için bi şekilde insanları kendimizden çekindirmemiz gerekiyor. Türkiye'de ya izbandut gibi olucan ya da öküzcene bi vücut yapmış olucan. O zaman vay abim vay kardeşim diye hürmet görüyosun. Durum bu malesef. Hayatını 2 gram beyniyle yaşayanların hepsinin sol lopçuğunu düdüklemek lazım.

Umarım kimse böyle salak şeylerle uğraşmak zorunda kalmaz. İşin garibi bazılarımızda hiç aralara girmiyomuş gibi soldan gidilir mi diyor. Hepimiz mümkün olan heryerden mutlaka gitmişizdir. Bu hayatta trafik kurallarından daha fazla takmanız gereken kurallar var, yasalar var. adam evrimini tamamlamamış soldan gidilir mi diyor.
    VESPERA bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)