motorlar için kar lastiği tamamda bilgili arkadaşlara bişey soracağım saçma gelebilir ama elektronik stabilite kontrol sistemlerine benzer sistemlerin kullanıldığı motorlar varmı ? kışın herhalde büyük rahatlık olurdu
motorlar için kar lastiği tamamda bilgili arkadaşlara bişey soracağım saçma gelebilir ama elektronik stabilite kontrol sistemlerine benzer sistemlerin kullanıldığı motorlar varmı ? kışın herhalde büyük rahatlık olurdu
Dostum dediğiniz sistem motosiklet için çok komplike bence.50-60 milyarlık arabalarda oluyor,ayrıca dört çeker quattro benzeri arabalarda olabiliyor.Ama Rusya'da çift çekişli motosiklet ve çivili tekerlek kullanılığını biliyorum.
bende var baba ciddi ciddiintercom adlı üyeden alıntı
let it be
Arabam olmadığı için alacağım motoru kışında kullanacağım karlı havalarda oda yollar açılırsa gene sorun yok kullanabilirim sanıyorum
motorcu dediğin yaz kış anlamas.. atlar motoruna..
CBR 600F Honda,
Özellikle İstanbul da yaşayanlar için kışın motosiklet kullanmak daha zevklidir, yağmurda tıkanan yollarda araba içinde perişan bekleyen insanlara sırıtarak ilerlemek büyük haz verir. Islanmamak için iki büklüm olan şemsiye taşıyan insanlara inat su göletlerine hızla dalmak ne büyük zevktir
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
setr74 adlı üyeden alıntı
maalesef yok
let it be
Yaz kis binerim gittim balikci takimi aldim banamisin demiyor , seller akar ben yine surerim motoru bunu sevmek lazim kar harici her zaman binilir motora hic sorun degil.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
ne var? nerde var? ben nasil bulurum? pardon heycanlanmisim, konu: LASTIK idi, nerde scooter lastiginin kalitelisini bulurum? bilen varmi?halilertan adlı üyeden alıntı
all you need is love
intercom adlı üyeden alıntı
hangi motor ebat nedir?? söyle ben sana söyliim fiyat
duro lastik gayet kaliteli
ama çiftine 100ytl verirsen başlangıç olarak daha iyiside var doğrusu
let it be
ben kışın sl mi kullanmam.ama her turlu org a varım ahmet abi
Kışında motosiklete binilir niye binilmesin ki? Türkiyeden çok daha zor iklim koşullarına sahip Avrupa ülkelerinde bizdekinden sayıca kat kat fazla motosiklet var. Binmek için alıyolardır heralde diye düşünüyorum.
Ben Askerliği Kilis'te yapmıştım.. Kış diye bi mevsim yoktu orda.. Zaten herkesin altında da motor vardı.. Bu soru aklıma geldikçe Kilis'i daha bi özlüyorum.. 365 gün motor keyfi yapılır o memlekette
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
yaz kış kulllandım motorsikletimi nasip olursa bu kış ta kullanacagım iki tane kışlık motor pantolonum var , norrmal soguklarda normal iş pantolonu üzerine bol motor pantonunu , - derece lerde o da bazen iki motor pantonunu üzerime giyiyorum mont soguk rüzgar su zaten geçirmiyor eldivenler de sağlamsa yürü ...gerisi Allah a emanet .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)