Ege Turu için gezilecek yerler tavsiyeleriniz
Reklamlar
-
Merhaba
Temmuz ayı içerisinde 9 günlük tatailimi ege turu yaparak geçirmeyi planlıyorum. Bu iş için dizel bir otomobil kiralıyacağım.
Benim aklımda olan gezilcek yerler aşağıda sıraladım. Ama sizde mutlaka git gör diyeceğiniz yerleri eklerseniz sevinirim.
Bozcada
Babakale
Behramkale
Akçay
Ayvalık
Bergama
Çeşme
Alaçatı
Kuşadası
Şirince
Efes Harabeleri,
Didim
Milas
Bodrum
Datça
Muğla köyçeğiz
Fethiye
Ölü deniz
Kaş
Kaputaş plajı
Bu rota içeerisinde mutalaka şurayada uğra, Bunuda yap diyeceğiniz yerler varmı.
Saygılarımla
Reklamlar
-
Güzel bir liste temmuz ayında bende benzer bir gezi yapabilirim umarım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur
-
Marmaris
-
cihan54 adlı üyeden alıntı
Marmaris
Çok teşekur ederim.
Peki bana şurayı mutlaka gör diyeceğiniz bir yer varmı.
Mesela rotam üzerinde Sütüven Şelalesi varmış
-
Bu harika gezi icin,temmuz yanlis ay.Haziran yada eylul oneririm,kalabalik ve trafik deli eder.Yorulursun ...
-
Meraklısıysanız sasalı kuş cennetine uğrayın, Seferihisar da da güzel yerler varmış diyorlar (daha önce hiç gitmedim)
-
UberJager adlı üyeden alıntı
Çok teşekur ederim.
Peki bana şurayı mutlaka gör diyeceğiniz bir yer varmı.
Mesela rotam üzerinde Sütüven Şelalesi varmış
Marmaris'te tekne turu yapman lazım. Hem adalar turu hem Dalyan turuna katıl.
Ölüdeniz'de tekne turu ile Kelebekler vadisini gör. Yine Ölüdeniz'de Kabak Koyu da iyidir.
-
Ben bodrumda bi tekne turu yapmıştım eğlenceli oluyor heleki yüksekten suya dalmayı seviyorsan )
-
her yeri yazmışsın zaten :D
-
Bu aklımdaki rotanın birinci safhası : https://goo.gl/maps/vp2Pev16z4E2
İkinci Safhası : https://goo.gl/maps/4HhThSggTR72
Üçünçü safhası : https://goo.gl/maps/jur7iTzSqUA2
Toplamda 2798 km
Dizel ford Focus günlük 100 tl ile kiralasam, 9 günü 900 tl
Ayrıca 100 km de 6 litre mazot yaksam, 3000 km den 615 tl yakıt parası.
Kaba hesapla benim ulaşımmaliyetim EŞimle beraber 1315 tl
Henuz nerde yatacaz nerde kalacaz ne yiyecez içeçez bakmadım
-
Kuşadası(Davutlar) Milli Park. Zeus Mağarası.
-
hocam kaz dagindaki virajlara dikkat edin cok kamyoncu oluyor ve cok fazla dikler canakkaleyefe ugrayin bozca adadan gecip gitmeyin direk
-
Hocam geçerken manisaya uğra Manisa kebabı yiyin, bende yanınıza mesir macunu,kuru üzüm vereyim yersiniz.
-
-
günübirlik gidebileceğimiz yerler varmı ? veya cumartesi öğlen çıkıp pazartesi iş başı yapabileceğimiz ? malum 2 ay kaldı yaza :D
-
şirinceye arabayı bırakıp minibüs ile çıkın derim 1- çıkması gerçekten can sıkıcı, yol yokuş ve çok dar. otobüsler falan dönerken kaza ihtimali oluyor. 2- park edecek yer olmuyor. hatta bence şirinceye gitmeseniz bile olur. çok boş bi kalabalık, ufak incik boncuk satılıyor bir sürü, adım atacak yer olmuyor, şaraplarıda pek güzel değil.
-
Bir İzmirli olarak şu Çeşme'de görülecek ne var bir ben anlamadım sanırım. Güzel kıyısı olan İstanbul gibi düşün. Plakalarda 34 oluyor zaten. İstanbullu kendine benzetti orayı.
Çok bir şey yapmana gerek yok. Kıyı boyu sakin sakin in, her virajın her koyun tadını çıkar. Nereyi beğendin orada kal. Mesela Yeni Foça, Eski Foça, Karaburun, Sığacık hani bunlar nerede listede?
Marmaris, Turunç falan derken bayağı yer var oralarda. Çok güzel bir gezi olur. Hayırlısı olsun.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
Marmaris gökova-turunç-selimiye-bozburun.
-
Gökçeadayı es geçmeyin sakın,sakin ve organik naturel bir tatil destinasyonu, lay lal lomu yok, daha sesssiz ve sakin bir yer bulamazsınız.
-
Fathiyede saklıkent ve patara plajına mutlaka git
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)