xj6 yağ bakımı speedoll mükemmel ! Sj's , Onur ve Yiğit ' e Sonsuz Teşekkür , Video
Reklamlar
-
ardacik adlı üyeden alıntı
Bir yag deisimi kac dakika
hayirli olsun. Biraz kullandiktan sonra bakalim yorumlarin nasil olucak...
ben çok memnunum okadar yumuşadıki vites geçişleri sanki kedinin başını seversinya veya kuşu eline alırsınya nazikçe veya bebeği sararsınya vücüduna o şekil oldu motosikletim bu yağdan sonra. motul poh yemiş pohhh .
Reklamlar
-
5bin km kullanılmış 300v den sonra koyacağınız her yağ size aynı etkiyi yaratır motor yağa alışsın,biraz ısı ve km görsün 2 bin km olsun sonra bir daha bu başlığa düşüncelerinizi yazarsanız daha bilgilendirici olur
-
gursus adlı üyeden alıntı
5bin km kullanılmış 300v den sonra koyacağınız her yağ size aynı etkiyi yaratır
motor yağa alışsın,biraz ısı ve km görsün 2 bin km olsun sonra bir daha bu başlığa düşüncelerinizi yazarsanız daha bilgilendirici olur
unutmassam yazarım yağ konusunda fanatikliğim yok bakalım bekleyip göreceğiz. şuan için memnunum dediğiniz gibi 3000 km ve biraz ısı ile bakalım ne değişiklikler olucak. olumsuz bişey çıkarsada yine paylaşırım .
-
barodi adlı üyeden alıntı
kedinin başını seversinya veya kuşu eline alırsınya nazikçe veya bebeği sararsınya vücüduna o şekil oldu motosikletim bu yağdan sonra.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
şu vites konusunda bişi merak ediyorum.
vitesin tak diye ses çıkartarak çok seri bi şekilde geçmesi mi daha iyi,
yoksa yağın kalın olması sebebiyle sessiz ama milisaniyelerle de olsa yavaş geçmesi mi daha iyi?
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
şu vites konusunda bişi merak ediyorum.
vitesin tak diye ses çıkartarak çok seri bi şekilde geçmesi mi daha iyi,
yoksa yağın kalın olması sebebiyle sessiz ama milisaniyelerle de olsa yavaş geçmesi mi daha iyi?
sessiz ve hızlı geçmesi daha iyidir
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
sessiz ve hızlı geçmesi daha iyidir
ben iki kez yağ değişimi yaptım. ipone 10w40 kullandım. degismeden once vites gayet sessizdi, ancak yagi yeniledikten sonra vitesin daha rahat gectigini hissedebiliyordum fakat öncesine göre daha fazla ses cikartiyodu gecislerde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)