Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MOTORUMA FAZLA FİYAT MI YAZMIŞIM?

REKLAM ALANI
    serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Merhaba Arkadaşlar;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5189748/detay/
    İlandaki motor bana ait, bu motoru aldım ama ailem bu motora çok hızlı diye aşırı tepki gösterdiği için satmak zorunda kaldım, hiçbir şekilde paraya ihtiyacım yok şu an için,motorumla ilgili herhangi bir sıkıntım da yok, fırsat buldukça gazlıyorum, sahibinden.com a ilan verdim ama gelen takas tekliflerinde çok düşük fiyat alıyorum, honda pcx 125 gönderdi bir arkadaş, 2013 model, üste 1,000 lira verrim dedi, başka bir arkadaş hysoung 250 naked gönderdi, 2006 model, o da üste 3,000 verrim dedi, bir tane de bu moto ventura var o da 2013 model üste 5,000 verrim dedi, ben motoru küçültme kararı aldım ama cc olarak yani fiyat olarak üste verebilirim de ama neden böyle benim motorumun fiyatını öldürüyorlar anlamadım, ben mi yüksek fiyat yazmışım motoruma? Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Ninjayla takaslayacaz onu serdar satma hee Bu motosikletin sesi çok iyi videoları bendede mevcut :D
    serdar1547 bunu beğendi.

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ninjayla takaslayacaz onu serdar satma hee Bu motosikletin sesi çok iyi videoları bendede mevcut :D
    Eyvallah abicim, vallaha savcım bile diyor, Serdar dikkat et, bu motor çık hızlı diyor, sürekli otopsiye giriyoruz beraber, birgün senin de otopsin olacak diye korkuyorum diyor, ona kimle gireceğim ben diyor, o bile istemiyor, adliyeye de motorla gidiyordum artık sadece arabayla gidiyorum adliyeye,sadece hafta sonu biniyorum motora
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Hocam fiyat için birşey diyemem ama o öldürmeler,saçma sapan takas teklifleri,fütursuzca yapılan pazarlıklar çok normal aldırış etme, "olur" veya "tamam gel anlaşalım" de onlar anlar çünkü çok uyanıklar.
    serdar1547 bunu beğendi.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Motosikletin kafa granası orjinal değil sanırım,o yüzden fiyat normal aslında.Sen bana wasstup dan bu motorun resimlerini videosunu atmıstın,beyaz kawa 250 r 2011 takas edelim demiştim.Mesafe yüzünden anlaşamadık .Umarım istediğin fiyata satabilirsin.Bu aralar piyasa cidden çok durgun
    serdar1547 bunu beğendi.

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı MazhaRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam fiyat için birşey diyemem ama o öldürmeler,saçma sapan takas teklifleri,fütursuzca yapılan pazarlıklar çok normal aldırış etme, "olur" veya "tamam gel anlaşalım" de onlar anlar çünkü çok uyanıklar.
    düşüneyim dedim, bende kırıcı olmamak için

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletin kafa granası orjinal değil sanırım,o yüzden fiyat normal aslında.Sen bana wasstup dan bu motorun resimlerini videosunu atmıstın,beyaz kawa 250 r 2011 takas edelim demiştim.Mesafe yüzünden anlaşamadık .Umarım istediğin fiyata satabilirsin.Bu aralar piyasa cidden çok durgun
    evet hatırlıyorum sizi, bakalım ucuza vermem zaten, yeni koydum zaten ilanı.... Bekliyorum şimdilik

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    sattığım 250 tl değerindeki gitar pedalına lady gaga cd'si önerenleri gördüm ben bu yüzden bu tarz tekliflere şaşırmıyorum, rahat olun abi
    serdar1547, manofsteel ve oggomoggo bunu beğendiler.

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sattığım 250 tl değerindeki gitar pedalına lady gaga cd'si önerenleri gördüm ben bu yüzden bu tarz tekliflere şaşırmıyorum, rahat olun abi
    bakalım biz daha neler göreceğiz, bekliyorum
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lady gaga önermiyeydik de müslüm gürses mi önereydik?

(Şaka)
    jimi_hendrix ve Green Arrow bunu beğendiler.
    [I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Takas yok takas olursa takas fiyatım farklıdır yaz
    serdar1547 bunu beğendi.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lady gaga önermiyeydik de müslüm gürses mi önereydik?

(Şaka)
    benim gibi ROCK'N ROLL cu adama küfürdür abi (sevene saygılıyız kimsenin müzik tarzına lafımız yoqdur)
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    hocam ekipmanların fotoğrafları var mı ?

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    hocam bende sahibinden.com da motor satmaya "çalışıyorum" bir aydır. fiyatta yorum yapmıyorum motoru ve piyasasını tanımadığım için, fakat en uygun fiyatlardan birisini yazmışsınız. sattığınız zaman "ulan çok az paraya verdim." demeyecekseniz ve parayada ihtiyacınız yoksa beklemenizi tavsiye ederim. daha neler neler görüceksiniz, 8 bin vereyim diyende çıkar hiç şaşırmayın cevapta vermeyin yorulmayın boşuna.. motordan anlayan birisi gelir ufak bir pazarlık yaparsınız verirsiniz elbet birgün..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    kıymetini bilen için bence uygun fiyat...emsali az olunca piyasası olmayınce hayran kitlesi arar sorar..bence kafan rahat olsun..yani hastası gelir sana...

dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Takasta devremülk bile gelir motosiklet orjinal km ise fiyat uygun satılır bekleyin
    serdar1547 bunu beğendi.

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bende sahibinden.com da motor satmaya "çalışıyorum" bir aydır. fiyatta yorum yapmıyorum motoru ve piyasasını tanımadığım için, fakat en uygun fiyatlardan birisini yazmışsınız. sattığınız zaman "ulan çok az paraya verdim." demeyecekseniz ve parayada ihtiyacınız yoksa beklemenizi tavsiye ederim. daha neler neler görüceksiniz, 8 bin vereyim diyende çıkar hiç şaşırmayın cevapta vermeyin yorulmayın boşuna.. motordan anlayan birisi gelir ufak bir pazarlık yaparsınız verirsiniz elbet birgün..
    Teşekkürler hocam, bende sizin dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum, motordan yana bir derdim yok zaten, biniyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:33 ----------

Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ekipmanların fotoğrafları var mı ?
    hocam ekipmanların ayrı ayrı fotoğrafını çekmedim ama ilanda üstümde görünen ekipmanlar çoğu

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Fiyat değil de düşük cc'li motorlarla takas etme durumun varsa ekipmanları neden satıyorsun onu anlamadım ben. Yoksa mal senin, istediğin kadar istersin.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Usta çeken söyler, çekemeyen söyler, hasetinden söyler, endişesinden söyler, annen söyler, eşin söyler, kısaca ağzı olan söyler..

Senin kendine güvenin var ve kararlıysan zaten bu söylemleri tatmin edici kelimelerle sakinleştirip bastırırsın.
    Yok kendine güvenmiyor benim kanım arada bir deli akıyor zaptedemiyorum kendimi diyorsan sonuç olarak ilanlardasın zaten.

Bence onun bunun dediklerine göre yaşayıp kendi zevklerimizi onlara göre düzenlemek yaşamak değil.
    Yaşamak denilse bile özgürce yaşamak değildir.

Bisikletimle kaza yaptım çok ağırdı 3 ay hastanede yattım, 2 ay evde yattım. Kırıklar hat safhadaydı.
    Kalktım ama yürüyemedim. Aldığım hasarla beyin yürümeyi unutmuş..
    Dr. 2 yaşındaki çocuğa nasıl öğretiliyorsa buda aynı şekilde öğrenecek dedi.
    1 hafta boyunca apaladım, duvarlara etrafa tutunarak yürümeyi öğrendim. Yürürken düştüm, kalktım vs.

Bisiklet yasaklandı..
    Ama ben aldım..
    Çalındı..
    Motor aldım..
    Ölürsün dediler, baskı vs..
    3 kere ciddi kaza geçirdim motorumu habersiz sattılar..
    Yine aldım, kaç kere hatırlamıyorum ama çok düştüm, kaza geçirdim, sürüklendim, sargı bezleriyle çok dolaştım
    Sattım.. Sevindiler, bir müddet araba kullandım ama virajlarda yatamıyor, rüzgarda süzülemiyor, dağ yollarında rampaları inerken ellerini kaldırıp
    bağıramıyordum..
    Fazla uzun sürmedi 6 yıl sonra yine aldım.
    Yine aynı baskılar,
    Sattım yine sevindiler ama onlar sevinirken benim bir yanım eksiliyordu ve bunu göremiyorlar.
    Yine aldım, havalardan dolayı binemesem bile motorum varken kendimi mutlu hissediyorum ben..

Başka hiç bir şey de bu haz ve mutluluğu vermiyor bana..

Yinede karar senin tabi..

Selametle..
    serdar1547 bunu beğendi.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kıymetini bilen için bence uygun fiyat...emsali az olunca piyasası olmayınce hayran kitlesi arar sorar..bence kafan rahat olsun..yani hastası gelir sana...
    Bekliyorum abi senin dediğin gibi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------

Alıntı Draconian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyat değil de düşük cc'li motorlarla takas etme durumun varsa ekipmanları neden satıyorsun onu anlamadım ben. Yoksa mal senin, istediğin kadar istersin.
    düşük cc li motorlarla takas ettiğim taktirde motosiklet ekipmanlarımı vermeyeceğimi yazmıştım ben ilana eğer nakit olarak da satarsam crosa döneceğim için cros ekipmanları dizeceğim o yüzden böyle bir şey yazdım yani ilan içeriğinde takas ettiğim taktirde motosiklet ekipmanlarımı veremem diye yazmıştım, Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta çeken söyler, çekemeyen söyler, hasetinden söyler, endişesinden söyler, annen söyler, eşin söyler, kısaca ağzı olan söyler..

Senin kendine güvenin var ve kararlıysan zaten bu söylemleri tatmin edici kelimelerle sakinleştirip bastırırsın.
    Yok kendine güvenmiyor benim kanım arada bir deli akıyor zaptedemiyorum kendimi diyorsan sonuç olarak ilanlardasın zaten.

Bence onun bunun dediklerine göre yaşayıp kendi zevklerimizi onlara göre düzenlemek yaşamak değil.
    Yaşamak denilse bile özgürce yaşamak değildir.

Bisikletimle kaza yaptım çok ağırdı 3 ay hastanede yattım, 2 ay evde yattım. Kırıklar hat safhadaydı.
    Kalktım ama yürüyemedim. Aldığım hasarla beyin yürümeyi unutmuş..
    Dr. 2 yaşındaki çocuğa nasıl öğretiliyorsa buda aynı şekilde öğrenecek dedi.
    1 hafta boyunca apaladım, duvarlara etrafa tutunarak yürümeyi öğrendim. Yürürken düştüm, kalktım vs.

Bisiklet yasaklandı..
    Ama ben aldım..
    Çalındı..
    Motor aldım..
    Ölürsün dediler, baskı vs..
    3 kere ciddi kaza geçirdim motorumu habersiz sattılar..
    Yine aldım, kaç kere hatırlamıyorum ama çok düştüm, kaza geçirdim, sürüklendim, sargı bezleriyle çok dolaştım
    Sattım.. Sevindiler, bir müddet araba kullandım ama virajlarda yatamıyor, rüzgarda süzülemiyor, dağ yollarında rampaları inerken ellerini kaldırıp
    bağıramıyordum..
    Fazla uzun sürmedi 6 yıl sonra yine aldım.
    Yine aynı baskılar,
    Sattım yine sevindiler ama onlar sevinirken benim bir yanım eksiliyordu ve bunu göremiyorlar.
    Yine aldım, havalardan dolayı binemesem bile motorum varken kendimi mutlu hissediyorum ben..

Başka hiç bir şey de bu haz ve mutluluğu vermiyor bana..

Yinede karar senin tabi..

Selametle..
    Hikayenizi sonuna kadar okudum hocam, ben yaklaşık oniki yıldır motosiklet kullanıyorum, sürekli yakınlarım karşı çıkardı motosiklet kullanmama, üstelik kullandığım motorlarda hep 200 cc nin altınta motorlardı, motor kazasında bir arkadaşım vefat etti, dayanamadım motoru sattım bende, hastalandım, bir iki hafta hiçbir şey yiyemedim, tekrar aldım motosiklet... Yalnız şimdiki durum biraz farklı bu motor bana çok büyük geldi açıkçası, bende biraz hiperaktif olduğum için çok basıyorum kendime engel olamıyorum ama bunun farkına motordan indikten sonra varıyorum o yüzden cc küçültme kararı aldım
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)