Usta çeken söyler, çekemeyen söyler, hasetinden söyler, endişesinden söyler, annen söyler, eşin söyler, kısaca ağzı olan söyler..
Senin kendine güvenin var ve kararlıysan zaten bu söylemleri tatmin edici kelimelerle sakinleştirip bastırırsın.
Yok kendine güvenmiyor benim kanım arada bir deli akıyor zaptedemiyorum kendimi diyorsan sonuç olarak ilanlardasın zaten.
Bence onun bunun dediklerine göre yaşayıp kendi zevklerimizi onlara göre düzenlemek yaşamak değil.
Yaşamak denilse bile özgürce yaşamak değildir.
Bisikletimle kaza yaptım çok ağırdı 3 ay hastanede yattım, 2 ay evde yattım. Kırıklar hat safhadaydı.
Kalktım ama yürüyemedim. Aldığım hasarla beyin yürümeyi unutmuş..
Dr. 2 yaşındaki çocuğa nasıl öğretiliyorsa buda aynı şekilde öğrenecek dedi.
1 hafta boyunca apaladım, duvarlara etrafa tutunarak yürümeyi öğrendim. Yürürken düştüm, kalktım vs.
Bisiklet yasaklandı..
Ama ben aldım..
Çalındı..
Motor aldım..
Ölürsün dediler, baskı vs..
3 kere ciddi kaza geçirdim motorumu habersiz sattılar..
Yine aldım, kaç kere hatırlamıyorum ama çok düştüm, kaza geçirdim, sürüklendim, sargı bezleriyle çok dolaştım
Sattım.. Sevindiler, bir müddet araba kullandım ama virajlarda yatamıyor, rüzgarda süzülemiyor, dağ yollarında rampaları inerken ellerini kaldırıp
bağıramıyordum..
Fazla uzun sürmedi 6 yıl sonra yine aldım.
Yine aynı baskılar,
Sattım yine sevindiler ama onlar sevinirken benim bir yanım eksiliyordu ve bunu göremiyorlar.
Yine aldım, havalardan dolayı binemesem bile motorum varken kendimi mutlu hissediyorum ben..
Başka hiç bir şey de bu haz ve mutluluğu vermiyor bana..
Yinede karar senin tabi..
Selametle..