Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

africa twin hakkında

REKLAM ALANI
    Zeronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR125(1.),Yamaha Wr125X(2.),Yamaha YZF R25
    Merhaba arkadaşlar ;

yzf r25 kullanıcıyım motorum cok guzel ama africa twin 2016 verisyonu cok hosuma gıttı tam ıstedıgım ozellıklerde cok hızı seven bırı degılım daha öncede wr125x kullandım cok memnundum cıft sılındırlı bır makına gecme hıssı benı r25 surukledı bende aldım sımdı afrıca twın hayllerımı susluyo ınsan nefsı sonucta ondanda sıkılacagım ama hosuma gıtmedı degıl fıyatları acıklanmıs degıl motorun, afrıca twın muhtemel fıyatı ve sızce benım 250 cc den afrıca twıne gecmem sıkıntı olurmu 1000 lık makına sonucta bı 600 luk kasmam gereklımı yorumlarınız benım ıcın onemlı şimdiden teşekkur ederım ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Hacı durduk yere kaşınma, litrelik makine 43 bin tl baz fiyatı çıplak, işin gücün hayallerin arazi ve uzun geziler değilse, otur oturduğun yerde AT seni aşar bırak hayellerde kalsın AT ye kadar çok makine var..
    Zeronix bunu beğendi.

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Paran mı var derdin var arkadaş. yokluğu dert, varlığı bela
    Yok yok kıskanmadım gözüme toz kaçtı sadece

Şaka biryana, basamakları yavaş çıkmak iyidir. Africa twin 1000cc 95bg çift silindir deli torklu bir alet olacak diye biliyorum. O güce 250cc den geçmek çok sağlıklı olmaz kanaatindeyim.

Araya yumuşak huylu 600lük bir enduro koy mutlaka. Ağır motosikletlere ve yüksek ccye alış derim.

vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Bi versys araya iyi gider. Ondan da zevk alacaginiza eminim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)