Arkadaşlar motosiklet kullanmaya başladığımdan beri( 2 hafta ) sabahları uyanamaz oldum halbuki önceleri robot gibi kalkardım bi sorun olmazdı benim yaşadıklarımı yaşayan oldumu neler yaptınız olay nedir yani
Arkadaşlar motosiklet kullanmaya başladığımdan beri( 2 hafta ) sabahları uyanamaz oldum halbuki önceleri robot gibi kalkardım bi sorun olmazdı benim yaşadıklarımı yaşayan oldumu neler yaptınız olay nedir yani
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
KUllandığın kask kalitesiz bişey mi;
eğer kalitesizse uğultudan yorgun düşebilirsin
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
aslında konu biraz şeker stoğunun bitmesi ile ilgili, ayrıca kaskının vizörünü kapalı kullan gözlerin sana uyku yapar çok rüzgar alırsan, birde vitamin kullan benim kullandığım var istersen söylerim sana balık yağı filan, bana bunları zamanında alman bir motor yarışçısı anlatmıştı dacbrhalil adlı üyeden alıntı
let it be
ArkadaŞim Motor Kulanirken İster Istemez RÜzgar Carpiyor Oda Senİ Yorgun DÜŞÜrÜyordur Bu Normal Bence
Çok kasıyorsundur kendini motor kullanırken ondan yoruluyorsundur, ustalaştıkça alışırsın sanırım. Birde dikkatsizlik kadar aşırı paranoyak dikkatli olmakta kaza yaptırır motorda, orta ayar devam et yani, ne gelirse Allah'tan. Kazalardan ırak..
Kebaptandırrrr
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
canınız istemese bile bol bol su için asitsiz sıvılar alın motor üzerindeki dikkatinizi hep üst düzeylerde tutar ve dinç kalmanızı sağlar.uyku düzenimede çok faydası oldu suyun bizzat denedim
ha birde ilk zamanlarda gidonu çok sıkardım çok yorgunluk olurdu,sonra bir motorcu büyüğümüz şöyle dedi ;/gidonu sevgilinin ellerini okşar gibi tutacaksın) faydası oldu tavsiye ederim..
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
feragold adlı üyeden alıntı
yuh geceleri de yanına alsın aganigi naganigi
let it be
Bahar yorgunluğu diye tabir edilen yorgunlukta olabilir.malüm havalar yaz desen yaz değil sanki nisan sonu mayıs başı gibi mevsimsel dengeler alt üst olmuş durumda metabolizmada buna ayak uydurmada zorlanıyor.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
sevgilinin elini de ezecek kadar sıkan babayiğitler vardır mutlaka.
May the Force be with McLaren Mercedes
bende de tam tersi etkisi oluyor nedense, bütün akşam motora bindiysem ertesi gün daha rahat uyanıyorum
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Baba sende bi gariplik olduğunu sezmiştim zaten geçen cumartesi gördüğümden bericrato adlı üyeden alıntı
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
Bahar yorgunluğu bu aralar sanırım bende de var.
Eczanelerde satılan kulak tıkaçlarından kullanırsan (bu tıkaçlar sesi tamamen kesmez sadece uğultuyu engeller) Baş ağrısından kaynaklı yorgunluğunu azaltabilirsin.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
cbrhalil adlı üyeden alıntı
nasıl yani? ne demek istiyorsun sen
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Kardeş Ben Motor'da Kullanmıyorum Ama Sabahları Uyanamıyorum Bu Ne Olacak Peki ?
ilgnç bu sorunu neden motora bağladınız ki belki başka bir nedeni var?
tohuma can veren guzel Allah'im.......
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Uyku problemlerini araştırırken buldu heralde arkadaş siteyi,3 senelik başlık..
Tek probleminin uyku sorunu olmadığını çözer umarım en yakın zamanda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)