ohh, Allah'tan 17 yaşımdayken forumlara falan girmemişim; yoksa eyi küfür yerdim. konulara bak ya!
ama cevaplar güzel, Allah için.
ohh, Allah'tan 17 yaşımdayken forumlara falan girmemişim; yoksa eyi küfür yerdim. konulara bak ya!
ama cevaplar güzel, Allah için.
Geçenlerde yine gökyüzü semalarında dolasıyorum benim f16 stop etmesinmi neyse allahtan yüksekteydim yerçekimi kuvvetinide arkama alarak ortalama 1000ft hizlandiktan sonra vurdurdum hemen caliştı namuzsuz yoluma devam ederken oda ne bir tane ufo sinyal vermeden önüme kırdı radardada görünmüyor namussuz sonra ben buna bi atarlan bi söv bi asıldım alete bunu 850 km hızla geçtim action cam in sarjı bittiği için kayıtta yapamadım ahaha
Konu sitenin sunucularında yer israfından başka bir şey değil. Moderatör arkadaşlar lütfen bu saçmalıkları silin gitsin. Ana sayfaya giriyorum elle tutulur, okunacak konu sayısı üçü geçmiyor.
yok abi ne gezer
velev ki yalan ne yapacaksın, sen mi tatmin olacaksın arkadaşın yerine,
velev ki gerçek ne yapacaksın, oturup ağlayacak mısın nasıl 300 yaptı diye?
O yaşlarda olur öyle kardeşim, sende 2000rr im var diyerek artirabilirsin.
Kafede bir çalışanın, aslında iki farklı kişinin anlattığı ortak hikayeydi... Bende de yamaha 1000 rr var
foruma 'derdini sixeyim butonu' gelmeli
moderatörler göreve
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Abi tamam demek istediğini ben anladım ama yine de abartmayalım motora yeni başlayacak insanlar okuyor bunları belki sizin yazdıklarınızdan etkilenip vazgeçecekler lütfen yapmayalım böyle kötü espriler ve bende 1,78 boyunda 58 kiloyum ben çok rahat tutabiliyorum motoru lütfen yapmayın
belki de kullanır bilmiyorum 50 kg çok cılız durursun ama 60 durmaz yani öyle büyük fark var aslında, niye alındınız ki ))
Bunlar nasıl konuşmalar, yazılar yahu? Kolundan tutup luna parka götüresi geliyor insanın.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Şuan neden bahsettiğini anlıyorum yani eğer sen bahsettiğin bu olgunluğa sahip olsan konuya cevap yazmakla uğraşmazdın değil mi
Motor üstünde giderken 1 fotoğraf yeterli bence. 1000rr ı olan bir insan fotoğraf çektirmeden 1 dakika durmaz diye düşünüyorum.
If it doesn't fit, force it
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)