Yalancı motorcunun mumu yatsıya kadar yanar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
17 Yaşında olup motor sahibi olduğuna şükretmelisin kardeşim. Asıl konuya gelirsek ne yazık ki arkadaşın sana karşı dürüst değil
Ride to live,Live to ride
Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)
-
bunu çözse çözse esra erol çözer . boşver kardeşim yalancının soyledigi yalancıyla kalır h2im var dese 500 yapıyorum dese nolur 49 cc mobiletimle 15 le gittim dese nour
-
180 olsa, kilosu da 80 olsaydı motoru olurdu.
-
O arkadaşından hayır gelmez sana, yol ver kumda oynasın.
-
Moderatör
Arkadas gorunmez mi? Artik insanlar instagramda sahip olduklari evin tapusunu bile paylasir hale geldiler. Bi bak bakalim.. Ayrica her benzin aldigim pompaci da bana "Abi bende de honda var , 600rr "diyor. Bende aa oyle mi kac devir o alet diyorum.
-
Hayır resim istediğimde de konuyu bir şekilde değiştiriyodu üstelemiyodum, dediğin yöntemi bi deneyim ben
-
50 kg olan arkadaşin 1000rr la.300 basmasi icin kendini motora zincirlemesi lazim yoksa ege yönüne giderken motor onu kibrisa fırlatır.
Yani arkadaşin hardcore yalancı gibi geldi bana
-
Allah baska dert vermesin.
-
Siz de soyleyin efendim, siz de soyleyin.
-
normalde tavsiyem :
üstüne biraz daha koy YBR al , ama senin YZF oldugundan ......bence
biraz daha dolas baska ARKADAS edin
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Arkadas gorunmez mi? Artik insanlar instagramda sahip olduklari evin tapusunu bile paylasir hale geldiler. Bi bak bakalim.. Ayrica her benzin aldigim pompaci da bana "Abi bende de honda var , 600rr "diyor. Bende aa oyle mi kac devir o alet diyorum.
Kaç devirmiş ?
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Kaç devirmiş ?
Bende merak ettim simdi
-
Abi güldürdün zaten yakın arkadaşım değil
-
Sen motorunla o arkadasinin yakinindan bi gec 30 la o gorduguyle daha cok 300 le gider ruyalarinda
-
Öyle arkadaş olmaz. Destekli sallasa bari 1 tane fotoğrafı var mı acaba ?
-
LavaLamp adlı üyeden alıntı
Öyle arkadaş olmaz. Destekli sallasa bari 1 tane fotoğrafı var mı acaba ?
fuarda cekilmistir bikac foto
-
Bence sorun sende.
Ben 1000rr sahibi olduğunu iddia eden birisiyle sohbet edip, onun yalan söyleyip söylemediği konusunda tereddüte düşsem kendime kızardım.
Biz daha yeni yetme motorcuyuz, bi yerde oturup sohbete başladık mı, Motul'un zincir yağından girip, Kymco'nun scooterlarının ortalama yakıtından çıkıyoruz.
Bize kulak misafiri olan, şifreli konuşuyoruz sanır.
Kendinden şüphe et bence
-
kafama takılan şey arkadasın 50kg ve 1.80 boy :D 300 le gidiyor rüzgar nasıl alıp onu götürmedi onu merak ediyorum :D
-
50KG adam motoru sürmeyi bırak motoru durduğu yerde tutamaz devirir bence Bu arada yaşın çok az bence de şükür et 17 yaşında hangimizin motoru vardı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)