Motordan gelen vurma sesi
Reklamlar
-
Geçen yazdan başlayan bu sesi önemsiz bir subab ayarı olarak ciddiye almadım bu gün ustuma götürüp gösterdiğim de bu sesin subab olmadığını krankta boşluk olduğunu iddaa etti. Sadece dinleyerek bu kanıya varılabilir mi? Bende işin içinde yolmak mı var acaba diye sonra bırakayım dedim. Ses baya şiddetlendi korkutmaya başladı. İşte video linki; https://youtu.be/hPtB9yx1Pek
Reklamlar
-
Bence sorun krank rulmanlarında.
-
Geçmiş olsun.İyi para sıkışacak,o belli.
-
Krank sesini bilmiyorum. Hiç duymadım. Ama subap sesine benzemiyor . Umarım çok masraf açacak bir sorun değildir.
-
boşluk var diyorum bende. yalnız o boşluk nasıl oluşmuş şimdi aklıma o takıldı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
haa bu arada böyle çok devam etme yatak sarar. motor ömrünü tamamladığında bu ses sürekli olarak devam eder.
-
Bende biliyorum sorun dendiği gibi kranksa gerçekten para harcayacağız ve benim bu ara hiç durumum yok sanırım bütün yaz yatar kalır yada son 1 ay belki binerim gerçekten moral bırakmadı bu durum bende.
-
Ben diyorum kimse okumuyo ag.
Kronik sorun bu dostum. Servis bizzat soyledi detayini vermedi. Ses şiddetlenirse tehlike demekmiş. Benim motordada geliyor ufak ufak cogalirsa yada aklimda kalmasin dersen 1 hafta birakacaksin. KRANK-PISTON-GOMLEK yani silindirin icindeki butun parcalar degisecek dedi. Tabi benimki garantiden. Kasima kadar garantisi var daha satmazsam eylulde vericem garantiye.
Ha sana kusura bakmada fena girecek gibiye gozukuyor. Bu sesin sebebide motoru fazla zorlamak. Yani devirli kullanmak, cok gecmis olsun
-
geçmiş olsun kardeşim Aldın bi honda yakında gidecek donda eksantirik gergi arızasınada benziyor
-
Egzantirik sesine benziyor.
-
İnşallah egzantriktir yoksa çok yoracak beni bu durum. Kranksa yaptırma şansım yok yatacak öyle.
-
MustafaErdur adlı üyeden alıntı
İnşallah egzantriktir yoksa çok yoracak beni bu durum. Kranksa yaptırma şansım yok yatacak öyle.
hocam inşallah yanılırım,inşallah egzantrik gergisi çıkar. yoksa gömlek,krank ve piston gider.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)