video kaldırımda başladı yalnız ...
kaldırım algımız da motorcuların park ve pratik çözüm ortağı oldu...
argadaşlar kaldırımlar insanlar içindir bunu dipnot olarak belirteyim...
güzel ve sade anlatım için sağol...Antalya gibi ılıman iklimde MT-07 kaçınılmaz ve isabetli bir tercih...
güle güle kullan...MT-07 Modern Zamanların Apaçi Motoru diyorum...
bakınız kullanıcılara Apaçi demiyorum..parası olan apaçi makinası diyorum...
MT-07 tahrik eder..kandırır...gücü sizi esir eder...apaçiliğe özendirir...
apaçilikten kastım..sert kullanımla birlikte özensiz ve kuralsız sürüşe sizi alıştırır...
Türkiyeye gelen ilk parti MT07 i Düzce Dadaşdan teslim aldım Etilere getirdim...(ücreti karşılığında boş zamanlarımda bu tarz bireysel hizmetler veriyorum )
getirmez olaydım..benide kendine esir etti diyebilirim...bağladı...bende sürüşe doyamadım..sele rahatlığı..ergonomisiyle..duruşuyla gayet tok bir makina...sanki 40 yıllık serisi olan bir model gibi..ve peynir ekmek gibi satıldı..halen de satılır...talep görür...
çünkü isteneni fazlasıyla veriyor...irisi zayıfı motordan anlayanı anlamayanı herkes kendinden birşeyler buluyor...
motorculuğa başlangıc için uygun bir model olmamakla birlikte tek handikapı rüzgarla sizi başbaşa bırakması...
kim ne derse desin...bu makina gücü o kadar sizin içinize akıtıyor ki bir kediye masaj yaptığınızda nasıl mayışır aynı o şekilde sizi okşuyor ve gevşetiyor...bastıkca basıyorsunuz...rüzgarın sizi tokatlamaya başladığı an kendinize geliyorsunuz..sağlam ekipmanınız var ise bu rüzgar tokatlaması daha üst limtlerde oluyor...ama bu rüzgar sizi eninde sonunda sıkıyor...bir devir var...
G Noktası devri diyorum ben..o devre ulaştımı makina zaten çıldırıyor...lan diyosun noluyo..o makinayı aralıklarla emaneten aldım ve bol bol dolandım..halende MT07 beni kendi yörüngesine çekmiş cazibesine kaptırmıştır...
ben bu makinanın Dünyada nerede satılırsa satılsın talep göreceğini biliyorum...yani Uluslararası bir kabul gören modeldir bence..hangi kıtaya hangi ülkeye giderseniz gidin bir MT07 fanı olacaktır...
karakteri olan bir makina...