Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah...
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah...
Öncelikle motorunuz hayırlı olsun. Çok güzel motor.
Her ne kadar motor sevdama ilk adımımı mart 15 den sonra gelecek olan 2016 siyah renk MT25 ile atacak olmama rağmen bugün yamaha bayisindeki yetkili kişinin Sarı MT-07'sini gördüm ( karbonfiber görünümlü depo çıkartması , katlanır plakalığı, normalden küçük olan plakası...) resmen dibim düştü. Hatta 3 saattir internette "yürek yutmuş adam" dedikleri, başlangıç motoru mt-07 (sarı civciv) olan elemanın videolarını izliyorum. Sabah 7 de kalkmam lazım ama bırakamıyorum izlemeyi. bu yazıdan sonra fişi çekiyorum aksi halde sabaha kadar araştıracağım gibi duruyor :(((
Hız tutkum yoktur, motoru sadece gündüz ve şehir içinde 5 dk lık mesafelerde kullanacağım, yaşadığım şehirde trafik çok yoktur. mt07 abs alsam acaba üstesinden gelebilir miyim ??? mt25 ile arasında 10bin lik bir fiyat farkı , + vergi + abs .
Hayırlı Uğurlu Olsun.
Kaski da mavi yapsan cok hoş olurdu )
Tekerin düz bassin kardesim
Aslında param var diye mt07 düşünmüyorum.
Dış gorunus olarak çok begeniyorum. Ayrıca fiyat olarak çok yakınlar , 600luk fiyatına 250 lık alıyoruz :(
2016 model mt25 yaklaşık 16bin olacak. 1.000 TL lastik masrafı, 2 bin TL de ABS farkı desek aradaki fiyat farkı 6bin e düşüyor.
Evet mt07 başlangıç motoru değil ama fiyat farkının çok çok az olması, mt07 nin dış gorunusune bayilmam (sarı olanına) hele bir de mt07 ile motora baslayanlari gormem
Mt07 ABS yı aklımdan cikartamamama sebep oluyor. Bayideki adamin sarı mt07 sini gormesem bunlar başına gelmeyecekti :(
dostum fiyat varkı az olabilir ama MT07 başlangıç motoru için hiç iyi bir seçenek değil. önce 250cc le tecribe edin, viraj öğren , trafik okumayı öğren. yeni başlayacaksın hata yapacaksın trafikte Mt07 hata affetmez. sana yazık olur.
jant şeriti bu hafta içi değişecek. haftaya detaylı bi aksesuar videosu çekeceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
simdi shoei yi atıp nasıl kask alayım :(
hepimizin tekeri düz bassın arkadaşlar. Kazasız belasız nice km ler yapma dileğiyle.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
hayırlı ugurlu olsun tekerin düz bassın inş
motorun fiyatı nedir ?
shoei atma kaplat bence
son olarak bende wr 250 r var motor tecrübem 6000 km civarı mt 07 tavsiye edermisin.
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
Hayırlı olsun, suruslerin keyifli olsun.
Hayirli olsun, ancak fz6 dan sonra , 4 silindirin yumusakligini, sesini, gucunu,titresimsizligini en onemliside, fz6 nin kalitesini, saglam sasesi ve yuruyen aksamini birakip, mt07 gibi yarim yamalak bir motora nasil olup da gonul verdiginizi anlayamadim.
4 silindirin tadi baska birsey tabiki. Ama 2005 model bir motosikletle 2015 model motosiklete binmek cok farkli, metal yorgunlugu diye fiziksel bir kavram var. Genelde sehir ici kullandigim icin fazer6 agir ve hantal kaliyor mt07 nin yaninda. Mt cok daha kivrak ve atik. Sehir icinde genelde 3-7 bin devir kullandigi i düsünursek bu devirlerde fazer6 tork baya düsük. Fazer 7 bin devirden sonra açılip cildiran bi makine. Fazla tempolu süruş meraklisi birisi degilim acikcasi. Bir kackere +240 yaptim o kadar. Kisacasi bana Mt nin daha uygun oldugunu ve cok sevdigim fazerimin yaslanmaya basladigini düşündugum için böyle bir karar verdim
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Allah kaza bela göstermesin
Bilge Kişi Gökteki Ayı Gösterir; Aptal İse Onun Parmağına Bakar.
Guzel yorum olmus. Ben de 2005 Fz6 kullanicisiyim, Mt-07 estetik olarak guzel gorunuyor, bir gun yamaha test motoru bulabilirsem denemek istiyorum ben de.4 silindirin tadi baska birsey tabiki. Ama 2005 model bir motosikletle 2015 model motosiklete binmek cok farkli, metal yorgunlugu diye fiziksel bir kavram var. Genelde sehir ici kullandigim icin fazer6 agir ve hantal kaliyor mt07 nin yaninda. Mt cok daha kivrak ve atik. Sehir icinde genelde 3-7 bin devir kullandigi i düsünursek bu devirlerde fazer6 tork baya düsük. Fazer 7 bin devirden sonra açılip cildiran bi makine. Fazla tempolu süruş meraklisi birisi degilim acikcasi. Bir kackere +240 yaptim o kadar. Kisacasi bana Mt nin daha uygun oldugunu ve cok sevdigim fazerimin yaslanmaya basladigini düşündugum için böyle bir karar verdim
Hayırlı olsun dostum,kaskın asfalt görmesin.Bi lacivert kask fena olur :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)