Arkadaşlar bu sefer sadece merak saçmalamak yok cidden
Reklamlar
-
BUNLAR HORTUMU KENDİLERİNE BAĞLADILAR HORTUMU KENDİLERİNEEEE!!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
Reklamlar
-
Draconian adlı üyeden alıntı
bu ülkenin secilmis basbakanini bu sekilde kullanarak itibarsizlastirmanizi tüm onu secen ve seven kisilere karsi saygisizlik olarak görüyorum
begenmeyebilisiniz ama her imkanda kötülemeniz , ne kadar zayif oldugunuzu gösterir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
kardesim o parca , suyun kontrolsüz akmamasi icin yapilmis subapdir ( boru geyigi yapan borular bilmez )
-
Vmaxxx adlı üyeden alıntı
bu ülkenin secilmis basbakanini bu sekilde kullanarak itibarsizlastirmanizi tüm onu secen ve seven kisilere karsi saygisizlik olarak görüyorum
begenmeyebilisiniz ama her imkanda kötülemeniz , ne kadar zayif oldugunuzu gösterir.[COLOR="Silver"]
İtibar mı neyin itibarından bahsediyorsunuz ??? Çok itibar arıyorsanız ANKARA adli tıpa gitmenizi öneririm... Zira orada yeterince parçalanmış itibar bulabilirsiniz o seçilmişe...
-
begenmeyebilisiniz ama her imkanda kötülemeniz , ne kadar zayif oldugunuzu gösterir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
kardesim o parca , suyun kontrolsüz akmamasi icin yapilmis subapdir ( boru geyigi yapan borular bilmez )
Bunuda fişleyin ,hamburgdan gelmesin.Türkiye gülistanlık zannediyor
-
Dünyanın gelişmiş ülkelerinde böyle şeylere gülüp geçerler, ama bir ortadoğu ülkesindeyseniz böyle çomarlar oldukça fazladır .
İtibarını sevdiğim.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)