Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

16-22 Bin Arası Motosiklet Tavsiyesi

REKLAM ALANI
    gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Xmax 250 motorumu sattım ve yeni bir motor arayışına girdim. Motorumu satar satmaz Fz6 Fazer alma planım vardı ama o kadar parayı o modelde bir motosiklete bağlamak çok mantıklı gelmedi. Aklımda şu an MT 07 ve XJ6 Diversion F var. Bunların dışında Honda Nc serisi de kafamı çok karıştırıyor.
    Genel itibariyle şehir içi çok düşük hızlarda çok kısa mesafelere gidiyorum ancak her fırsatta uzun yol yapma planımda var. Yani anlayacağınız hem şehir içi hem uzun yolda çok fazla yormayacak bir motor arayışındayım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Varsa eğer İstanbul içi favori ilanlarınızı paylaşırsanız çok makbule geçer.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enginer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6
    Fazer hariç ben de aynı motorlar arasında kalmıştım ama senin listende olmayan er6 aldım ocak ayında. Er6 senin de işini görebilir...

Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Kawasaki kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyor ama bir bakayım yinede. Tavsiye için teşekkür ederim.

overprotec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Genelde şehir içi kullanılacak sa mt 07 derim

Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Kendi xmax'imi sattım ama kardeşimin xmax duruyor. Yani elimin altında şehir içinde gezmek için xmax olacak yine. Gönlümde 4 silindir gönül rahatlığıyla uzun yola çıkabileceğim bir motosiklet almak var ama Mt 7'nin piyasası da çok güçlü. Kafalar çok karışık.

Motosikleti
    gt250r
    4 silindir istiyorsan xj6,ciftse mt 07

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Bu 4 silindir - 2 silindir arasında ses ve bi gıdım titreşimden başka ne fark var; bilen biri anlatsın ben de aydınlanayım.

Bi de, "motorun yolda yorması" nedir? Motoru ayaklarınızla ittirerek mi gidiyonuz yakıt tasarrufu olsun falan diye? Hayır daha motoru almadım, hep duyuyorum bu lakırdıları, bi anlam veremiyorum.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Hocam bir naked istemişsin birde karenajlı yol motoru.. uzun yol için mt 07 olmaz yorar adamı, XJ6 güzel motor velakin ABS lisini bulursan alabilirsin. 4 silindir bir motor bakımı yakıtı bir kenara not et.

Kawasaki tüylerin dikelmesi normal

NC ye gelince tabiki yorumum taraflı olacak .. o bambaşka bir motor .. sıfıra yakın titreşim, çift silindir, uzun yolda yaparsın (Dünyayı gez vidası gevşemez şehir içide gezersin 3.5 lt ortalama yakarsın bagajı vardır dua edersin, 2. elde hızlı satarsın, 100 bine km ye gelse araç için neyse o dur vs vs .. diğer motorlardan farkı 1- 2 vitese daha hızlı geçersin ama diğer viteslerde uzar gidersin.. şu an ABS li alabileceğin mantık motoru NC & Airhawk ikilisi.

MT yi direk ele, o şehir içi haylaz çocuk hevesini alan satıyor, uzun yol yapacaksan XJ6 ve NC ye yoğunlaş hatta 17-18-19 a NC 700X bile bulursan atla kombine ABS li üzerinden inmek istemezsin. XJ6 nın da sesi bir başkadır uysalığı duruşu gidişi güzeldir ama ABS li almakta fayda var...

Bu fiyat bandında 2009 Transalp bulabilirsin evladiyeliktir, temiz F650 GS 2007 civarı bulabilirsin, ama mantık yine NC diyor..
    F54, gurkanerkan, berkcigdem ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    street triple rs
    hornet 600 lerede bakabilirsin... kombine abs. düşük tüketim. ben 22bin km dir kullanıyorum. genellikle uzun yol yapıyorum. ve gayet memnunum. tavsiye ederim

akbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Xj6 4 silindir ama top speed de mt07 ile arasinda cok buyuk bi fark yok. Ayrica 4 silindirin yakiti + bakimi derken masraf artiyor. Ben o sebeble mt07 aldim. Cokta memnunum. Önceki motosikletim fazer6 di. Sehir ici fazerden mt ye gecince bisiklete biner gibi hissettim cok kivrak ve hafif. Tavsiye ederim.

Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu 4 silindir - 2 silindir arasında ses ve bi gıdım titreşimden başka ne fark var; bilen biri anlatsın ben de aydınlanayım.

Bi de, "motorun yolda yorması" nedir? Motoru ayaklarınızla ittirerek mi gidiyonuz yakıt tasarrufu olsun falan diye? Hayır daha motoru almadım, hep duyuyorum bu lakırdıları, bi anlam veremiyorum.
    4 silindire koşullamadım kendimi sunduğum seçeneklere bakarsanız 2 silindir ve 4 silindir arasındayım. Naked motor şehir içi için ideal ama uzun yolda uzun süre rüzgara maruz kalmak hiç keyifli olmaz.

Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bir naked istemişsin birde karenajlı yol motoru.. uzun yol için mt 07 olmaz yorar adamı, XJ6 güzel motor velakin ABS lisini bulursan alabilirsin. 4 silindir bir motor bakımı yakıtı bir kenara not et.

Kawasaki tüylerin dikelmesi normal

NC ye gelince tabiki yorumum taraflı olacak .. o bambaşka bir motor .. sıfıra yakın titreşim, çift silindir, uzun yolda yaparsın (Dünyayı gez vidası gevşemez şehir içide gezersin 3.5 lt ortalama yakarsın bagajı vardır dua edersin, 2. elde hızlı satarsın, 100 bine km ye gelse araç için neyse o dur vs vs .. diğer motorlardan farkı 1- 2 vitese daha hızlı geçersin ama diğer viteslerde uzar gidersin.. şu an ABS li alabileceğin mantık motoru NC & Airhawk ikilisi.

MT yi direk ele, o şehir içi haylaz çocuk hevesini alan satıyor, uzun yol yapacaksan XJ6 ve NC ye yoğunlaş hatta 17-18-19 a NC 700X bile bulursan atla kombine ABS li üzerinden inmek istemezsin. XJ6 nın da sesi bir başkadır uysalığı duruşu gidişi güzeldir ama ABS li almakta fayda var...

Bu fiyat bandında 2009 Transalp bulabilirsin evladiyeliktir, temiz F650 GS 2007 civarı bulabilirsin, ama mantık yine NC diyor..
    Tavsiyeleriniz üzere Nc serisine yoğunlaşayım biraz. Varsa İstanbul içi favori ilanlarınız özel mesajdan veya direk bu konuya atabilirseniz çok sevinirim. Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim.

Alıntı engin_deniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hornet 600 lerede bakabilirsin... kombine abs. düşük tüketim. ben 22bin km dir kullanıyorum. genellikle uzun yol yapıyorum. ve gayet memnunum. tavsiye ederim
    Hornet'de düşündüm aslında ama İstanbul'da çok fazla ilan göremedim. Sanırım piyasası çok güçlü bir motosiklet değil ?

turkmath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 - Kawasaki z250sl
    Ben de xj6n, er6 ve nc700 arasında uzun zamandır düşünüyorum, tabi v-storm650 de arada aklıma takılmıyor değil.
    Keşke fırsat olsa her birini canlı canlı test edip kısa süre de olsa deneyebilsek, sonra karar versek. Yorumlar bir yere kadar etkili olabiliyor ne yazık ki.

Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Alıntı akbird adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Xj6 4 silindir ama top speed de mt07 ile arasinda cok buyuk bi fark yok. Ayrica 4 silindirin yakiti + bakimi derken masraf artiyor. Ben o sebeble mt07 aldim. Cokta memnunum. Önceki motosikletim fazer6 di. Sehir ici fazerden mt ye gecince bisiklete biner gibi hissettim cok kivrak ve hafif. Tavsiye ederim.
    Son hızlarda riskli sürüşü sevmiyorum. MT 07'yi seçenekler arasına almamın sebebi bu fiyat aralığında piyasası en güçlü motorlardan birisi. Ayrıca garaja sokup çıkarması da oldukça kolay olur ama dediğim gibi ben uzun yolda bütün rüzgarı yiyip yol boyunca küfür edeceksem hiç yolculuk yapmamayı tercih ederim.

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Ninja 300...

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    mrb nc düşünürseniz güzel motorlar var uygun a
    fakat biraz arazi yaparım derseniz nc pek arazi sevmez asfaltta akar gider
    konforlu ekonomik yedek parça nispeten ucuz
    depo bagaj ı bi mükemmel

fakat xj 6f bence bi deneyin boy kg uyarsa oda güzel motor ben onuda çok beğeniyorum yani imkan olsa bugün alacağım
    yol için xj dir
    biraz arazi istersen de transalp 650 700 bakabilirsin çok keyifli motordur
    ben olsam şartları belirler bunlar arasında bi seçim yapardım
    nc her şeyden biraz yapabililen bi motordur

Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Alıntı turkmath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de xj6n, er6 ve nc700 arasında uzun zamandır düşünüyorum, tabi v-storm650 de arada aklıma takılmıyor değil.
    Keşke fırsat olsa her birini canlı canlı test edip kısa süre de olsa deneyebilsek, sonra karar versek. Yorumlar bir yere kadar etkili olabiliyor ne yazık ki.
    Temiz bir Xj6 bulursam ilk tercihim muhtemelen o olacak. Sonrasında Nc serisi ve Mt7'ye bakacağım. Kawasaki'ye karşı bir ön yargım var o ön yargılarımı kırabilirsem son seçenek olarak Er6'lara bakabilirim.

Alıntı Keoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ninja 300...
    Bari Versys filan deseydiniz :(

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb nc düşünürseniz güzel motorlar var uygun a
    fakat biraz arazi yaparım derseniz nc pek arazi sevmez asfaltta akar gider
    konforlu ekonomik yedek parça nispeten ucuz
    depo bagaj ı bi mükemmel
    Navigasyonun azizliğine uğramazsam kesinlikle dağ bayır tercih etmem. Biraz daha Nc överseniz Xj6'dan önce Nc'lere bakacağım.

araltı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    'evet beyler mt7 ciler toplanın suraya birkac yorum yapın adam yoksa gidip nc essegine binecek' saka.

Bu iş gonul işidir hangisi hosuna gidiyorsa onu al. Baskalarının yorumlarıyla motosiklet almak nedir ya?

3 5 kişi geldı nc yi övdü ve aldın güzell. Sonra uzun yola cıktın rüzgarsız bir sekilde fıtı fıtı gidiyosun, yanından suzulen xj6 nın sesi kaskının icinde kulağını gıdıklıyor bi hoş oluyorsun... O zaman ne yapacaksın? Eve gidip 4 silindir videolarını izleyip 31 mi kıracaksın?

Geçin abi bu işleri! Az yakıyor, cok gidiyor, rüzgar yiyorsun gönlünü dinle gönlünü...
    Merdo ve gurkanerkan bunu beğendiler.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Evet nc biraz rüzgar alır ama mt7 kadar değil hatta hatta uzun ön cam takıp üzerine kelebek cam takarsan Sıfır rüzgar Sıfır ses
    Ve en can Alıcı nokta istersen hep 160 170 km/h 4.5 litre benzin yakmaz
    Acaba mt7 ile 150 ile giderken kaç litre yakar
    Veya şöyle diyeyim o hızda giderken motorun üzerinde durabilirsiniz rüzgar manyağı ediyor Adam'ı
    Yüksek hızlarda rüzgar ın sürücüyü geriye ittiğini söyleyen ve motorunu bı sebeble satan çok Kullanıcı var
    Bunları da dikkate almanızda fayda var
    gurkanerkan bunu beğendi.

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sesi,uysalligi,hata affetmesi,uzun yolada sehir icinede gayet iyi gidebildigi icin XJ6F diyorum. Bu motordan şaşmayin.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet nc biraz rüzgar alır ama mt7 kadar değil hatta hatta uzun ön cam takıp üzerine kelebek cam takarsan Sıfır rüzgar Sıfır ses
    Ve en can Alıcı nokta istersen hep 160 170 km/h 4.5 litre benzin yakmaz
    Acaba mt7 ile 150 ile giderken kaç litre yakar
    Veya şöyle diyeyim o hızda giderken motorun üzerinde durabilirsiniz rüzgar manyağı ediyor Adam'ı
    Yüksek hızlarda rüzgar ın sürücüyü geriye ittiğini söyleyen ve motorunu bı sebeble satan çok Kullanıcı var
    Bunları da dikkate almanızda fayda var
    Benim NC de uzun tur cami var, vallahi payidat koltugunda gidiyor gibin oyle yani
    Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)