Hero dan yeni motor Karizma 250
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Karizma dedigin iste boyle itina ile cizilir.. CB 125 e karenaj giydirilmis gibi... Bir ara hyundai nin bir spor araci vardi ismi aklima gelmedi 1.6 motor.. fukara ferrarisi diye satilirdi..
-
aşırı çirkin geldi bana tip olarak .bırak binmeyi yanına bile sokulmam ben
-
baya çirkin hiç mi albenisi olmaz..
-
hero ! neden böyle modeller üretiyor ?
-
bence çok başarılı. yani "dünyanın en tipsiz motor yarışması" için çok başarılı.
dipnot: sadece tasarıma laf ediyorum gerisine bakmadım
-
ismail kozan adlı üyeden alıntı
19beygir,100'lük arka lastik ve kadranda 200...Bu Hintli'ler komik adamlar vesellam...
-
rengi çok şekil
-
ismail kozan adlı üyeden alıntı
Bunu alacak delikanlı-nın ilk mesajı şöyle olurdu;..200'ü gördüm daha da giderdi,fakat/lakin/mamafih yol bitti...
-
İnşaallah gelir. :D Vay arkadaş bir firma neden bu kadar kendini batırmak ister ki?
-
Traji komik olan kısım arkadaki lastik ve arka daki kampanalar ha birde kadrandaki 200 yazan ibretlik ibre :D
-
yorumlardan anladığım kadarıyla bu hintlilerin amacı dünya nüfusunu azaltmak.
-
Sen ne çirkin şeyşin öyle
-
R stickeri beni benden aldı zaten
-
-Cbf tipi bi motor yapılır.
-silindir hacmi yüksek tutulur.
-öne çirkin bir karenajıdır yapılır.
Tutması beklenir. Afiyet olsun.
-
Bunu alan zevksizler olacak aramızda çok yazık lan.Sen karizma zmr yi getirme ,git bu tipsizlik abidesini getir.
-
250 cc yaziyor ama iyi gitmiyor bu motor youtube videolari var
-
Valla ilk tepkim "bu 1976 model mi acaba ?" oldu.sonra gözümün önüne , bunun bastırılıp yere sıfırlanmış hali üzerine yatıp , Türkçe rap Söylenen klip görüntüleri geldi, biraz daha Kassam söz bile yazarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------
Bir ilave daha yapacağım, dayanamıyorum ; Keşke yapmasalarmış (aq)
-
Hero bi dur allahını seversen zaten ortalık karışık.
-
Çılgın Hero Karizmayı coşturuyor !!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)