Ömür boyu garantide olsa almam ya bu ne :D
Ömür boyu garantide olsa almam ya bu ne :D
Bu nasıl bir tiptir arkadaş, bide egzoza bak rus ruleti oynarsın aklıma revolver geldi direk
'Saygı göster, saygı gör.'
eleştirilsede satılacaktır.6600 tl ye "0" araç.
Küçükken ekmeğe basıp 3 kere öpmemiş gibi.
19hp motora 200 ibre koyup arkaya kampana koymak? Tasarımın iğrençliğine hiç girmiyorum :D
Nazar değmeyecek tek motosiklet, sloganıyla satılabilir.
Honda 12 bg cbr 125 e 200 ibre koyunca kimse gik demiyo ama
Bajajın 150 lik as modeline adamlar 7000 isterken bence bu motora o para çok değil. Ayrıca model de taş tan taşa vurulduğu kadar değil el insaffff.
Hocam 'Karizma 250' diye nerede gördünüz. Bu motor Karizma, Karizma R veya Karizma 223 diye geçiyor (ulan motorun adı belli değil daha ).
Bu başlıktaki resimlerde özellikle çirkin çıkmış, başka yerdekiler bu kadar gudik görünmüyor. 154 kilo boş ağırlık, bu hacim/güç/torktaki bi motor için malesef fazla. Benzinini yağını suyunu koyunca rahat 170 olacak, hatta 175'e bile yelken açabilr - ki çok ağır.
bence güzel motor.ben biraz eski kafalı olduğumdan önü basık ,farı üçgenimsi ve farı ön çamurluğa yakın motorlar hoşuma gitmiyor.tabi zevk meselesi
ha birde yeni motorların aks arası mesafeleri kısa oda hoşuma gitmiyor.sanki motorları fabrikadan çıkmadan duvara vurup piyasaya sürüyorlar örneğin tvs apacheler ve türevleri .
Jantların 18 inç olması nispeten uygun fiyata iyi lastik takmak açısından faydalı. Altın Elbiseli Adam bunun incelemesini yapsa güzel olur.
ben beğendim bu bir şekilde bakış açısına bağlı ybr olmuş 5800tl burda hindistanda kendi rüştünü ispat etmiş motor 6600tl titreşim de tvs kadar yoksa gayet alınabilir .
19 KW dır o 19 HP olsa gidemezsin.
Ben almayı düşünüyorum işte, kararımı sadece titreşim seviyesi etkileyecek. Fiyatı 6590 TL, alternatifi yok. Tabi motoru ilk defa görüp yeni üretilmiş zanneden arkadaşları da keyifle okuyorum.
İnstagrama şoplu resim atan kızların gerçek halleri gibi
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)