Yeni motor alıcağım cbr250 r25 lütfen yardım edermisiniz?
Reklamlar
-
Yeni bir motorsiklet alıcam motorsiklet tecrübem makineye kadar var problem yok onda fakat hondanın cbr250 egzosunu beğenmiyorum r25 de yatak sarar motor çabuk kitler gibi muhabbetler var napıcağım bilmiyorum uzun yolda yapıcam istanbul mersin yardımcı olurmusunuz?lÇok teşekkür ederim hepinize şimdiden
Reklamlar
-
Yol yapıcaksan cbr250 senin için daha iyi bir seçim olur.
-
Sadece bir kereye mahsus uzun yol yapıcam
-
Parça fiyatları,yakıtı vesairesi daha uygun r25e göre.
-
motor bölmü olarak r25 problem çıkarır mı ?
-
R25 ile ilgili hic sorun gormemistim. Egerki yakit,bakim vs gibi etkenler sizi sarsmayacak ise R25 alin derim. Uzun yol pek dokunmaz,katlanilir. Ama geri kalan her klasmanda cbr250r bir adim onde olacaktir. Egzoz hikaye,degistirilir o.
-
R25 de yatak sarar motor çabuk kitler, motor çabuk biter muhabbetleri neden çıkıyor biliyor musun? Çünkü o muhabbetleri çıkaran, olabildiğince yaymaya çalışan, her konuyu oraya bağlayanların çoğu cbr250 sabihi veya r25 sahibi olamayanlar,olmayanlar.
-
para derdin yoksa r25 almalısın ama durumun çok iyi değilse
cbr az yakar iyi kaçar ;)
-
Merhaba. Aynı sorularla ilgili 10.000.000'uncu konuya hoşgeldiniz
-
r25 almalısın aldığına değecek bir makina.
-
Dur hele dur dur. 2016 CBR 250'lerde ABS şöle kocaman yazıyımda yamaha yetkilileri belki görür. Evet 2016 cbr 250'lerde ABS seçeneği mevcut olacakmış. Bence sağlığını düşünüyosan CBR 250'yi beklemeni tavsiye ederim.
http://www.motoetkinlik.com/2016-honda-cbr250r/
-
MT 25 al bence
-
Abs yi bu kadar takıntı haline getirmeyin makinalar arka ön disk fren resmen kampana fren varmış gibi muamele yapıyorsunuz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)