Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sıfır Tecrübeyle Aldığım Dandik Eğitim

REKLAM ALANI

Ben anlamıyorum arkadas bu kursları.. Ehliyet sistemi degişti diye bi ton yerde konuşuluyor sen bu egitimle 1 saatlik kullanma ile ehliyeti alabiliyorsan helal olsun sana.. Ben istanbulda arastırmalardan sonra A ehliyeti için Evimede yakın bu arada Villalevent den egitim almaya başladım Giz akademi içinde iyi seyler duydum ama egitim alanı için uzak oldugundan tercihimi farklı yaptım su anda 12 saatlik bir egitim aldım ama yinede yeterli görmüyıorum kendimi.. ilk yarım saat Scooter ile egitim verdi sonrasında 150 cbf ile devam ettim 2 saatin sonunda 250 lik ile slalom- 8 - denge - ani kacış ve panik fren calıştım bunlardan sonra ise yokuş da duruş pozisyonu yokuş iniş cıkışta slalom ve yokuş kalkış egitimleri 8 saatin sonunda bitti 2 saaat trafigin yogun oldugu yerde trafik egitimi aldım. Arnavutköy den ortaköy ulus yolunda sonrada ulusun arasokaklarındaki keskin ve dar yollarda duruş ve nerden yolu izlemem gitmem konusundaki 2 saatlik egitimden sonra 10 saati doldurdum.. Egitimim bitmedi su an 500 cc lik motorla egitime devam ediyorum cünki hocaların söyledigi 500cc motorla sınava giricegimiz A ehliyeti alacakların.. Sizin bu kurslar ne kadar rahatmış ya.. Valla helal olsun. Ben bu kadar calışma ile ehliyeti alamazsam yuh bana.. Bu arada egitim hiçbir zaman bitmez bunuda unutmayın. Gazetenin 3 sayfa haberi olmaktansa Egitim egitim egitim.. Bu kurslardan lütfen rica ediyorum ehliyet almayınız. Onlara para kazandırdıkca vurdumduymaz tavırlarına devam ediceklerdir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    brigantes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Falcon Freedom 250
    bende bursada oturuyorum b ehliyetim var 1 ay önce kursa yazıldım. geçenlerde aradım ne zaman olacak direksiyon sınavı diye belli değil belki nisana sarkar diyorlar. beni mi koparıyorlar anlamadım ki :S

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)