Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

!!!!! Boğaz Köprüsündeki Yol Bozukluğuna Dikkat !!!!!

REKLAM ALANI
    cinedev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Umarim biran once yapar bitirirler.
    Bu sabah ruzgarla savasirken hic fark etmedim o bozuk alana girdim. Sanki altimda rodeo ati vardi. Zor tuttum kendimi dusmeden. Resmen rodeoda gibiydim hic abartmiyorum. arkamda biri olsa kesin duserdi.
    Tam bir rezalettir bu yol.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    luna_nero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 GS
    aynı yere ben 2 hafta önce girmiştim, önce lastik patladı felan sandım, zor bela geçtim ordan.... motorlu bi polis abiye ilettim durumu, ilgilenirim dedi.... bi de bu tür durumlarda kaza oluşunca kusuru direkt olarak karayollarına veriyorlarmış... kaza yapan arkadaşlar rapor tuttursun hasarları için....

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    bi de bu tür durumlarda kaza oluşunca kusuru direkt olarak karayollarına veriyorlarmış... kaza yapan arkadaşlar rapor tuttursun hasarları için....
    şubat ayında, merterde yol kusurundan dolayı kaza yaptım.
    motor kaskoluydu ve zabıt tutturdum.
    zabıtta yazan ise, benim kusurlu olduğum yönündeydi.
    polis memuruna, yoldaki iki yamakara arasına ön lastiğin girdiğini ve hakimiyetimi bozduğu için kaza yaptığımı söylememe rağmen, zahmet edip, arabadan inmediler ve raporlarında yolun temiz, aydınlatma, uyarı levhaları vs.'nin tam olduğunu, kazanın sürücü kusurundan oluştuğunu yazmışlar.
    yol hala aynı duruyor.
    kimi, kime şikayet edeceksin?
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    benim dikkatimi çeken Avrupadan Asyaya geçerken en sağ şeritte köprünün ortasına kadar uzanan yassı hale gelmiş asfalt...tem in bazı bölümlerinde en sağ şeritte olan bişey...tırların ağırlığına dayanamayan asfalt bataklık gibi çöküyor ve tümsekler oluşuyor...siz bu tümseklere girdiğinizde lastiğiniz patlamış hissine kapılıyorsunuz...tehlikeli bir durum ...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    asfaltı kazıyıp, üzerine mıcır dökmüşler ve mıcırlar yol geneline yayılmış köprüye girişte dikkat.

evet mıcır dökmüşler aman dikkat.

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    Alıntı komtan adlı üyeden alıntı
    asfaltı kazıyıp, üzerine mıcır dökmüşler ve mıcırlar yol geneline yayılmış köprüye girişte dikkat.
    alışkanlık edindiğim üzere ilk ayağı geçip hemen sağ şeridin sağına geçtim. yol bozukluğu yerinde mıcır yığını duruyordu ve mıcırlar genel olarak iki şeride yayılmıştı.
    üzeri kapatılana kadar köprü geçişlerinde dikkatli olmak gerek.
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler