Taksimde SAT komandosu bile öldürüldü, tinerciler tarafından. İstediğini bil, kalleşe, namussuza, suçluya yapacak birşey yok. Görmeyin, duymayin, sakin olun.
Taksimde SAT komandosu bile öldürüldü, tinerciler tarafından. İstediğini bil, kalleşe, namussuza, suçluya yapacak birşey yok. Görmeyin, duymayin, sakin olun.
Polis müdürü malesefki bu olayda haklı öncesini bilmiyorum olayın, sadece videoda gördüğüme yorum yapıyorum. müdüre silah çekiliyor, o hızlı davranıp ateş ediyor, panik anında karşındaki silah çekerse kesinlikle kurusıkımı içi dolumu boşmu, düşünemezsin, göremezsin. basit bir tartışmada tüm alttan almalarınız ve özür dilemeleriniz karşısında size karşınızdaki silah çekiyorsa kesin piskopattır ve olay büyüyecektir, o anda anlayamazsınız silahı saniyelik iştir.
Şahsen bir hiç yüzünden özür dileyip alttan aldığım adam bana girişmek yerine direk silahına davranırsa benim için tehlike sinyali çalar, 1 sn tereddüt bile etmem karşılık veririm hemde öldürmek için, hareketsiz kalana kadarda durmam. Benim 2 evladım var pisi pisine ölmeye niyetim yok, ben öleceğime o ölsün, Jandarmayla giden bir şekilde geri geliyor ama Hocayla 4 kolluyla gidenin geri dönme şansı yok hiçbir zaman.
siz siz olun kaşınızdaki hasmı zayıf bile görseniz, kesinlikle kavga etmeyin, özür dileyin alttan alın, kaçabiliyorsanız kaçın. Sadece sizin,eşiniz ve çocuğunuzun canının gerçekten tehlikeye gireceğini anladığınızda gereken neyse tereddütsüz yaparsınız.
Arkadaşlar bu konuyu gördüğüm iyi oldu, benimde başımdan bir olay geçti
bugün saat 4 te motorumu zorlarken yakaladım adamları, 2 kasklı eleman elimde cakı vardı direkt kactılar, caydırıcı birseyler tasıyın. tabi silah cekerse o is yas..
Bu ülkedeki öküz insanlarla hiçbir şekilde tartışmaya girmemeye çalışın kardeşlerim , abilerim.Bundan 6 ay önce arkadaşımın babasını kafasından vurup öldürdüler.Vurulup öldürülme sebebi ise başka bir aracın dörtlüleri yakıp arkadaşımın evine koymuş babasida kornaya basıp yer isticekmis evinin önü diye.Olan adama oldu eleman inip kafasından vurmuş.Bu trafik kavgalarından kacabildiginiz kadar kaçın.
Aynen kardes maalesef gelinen nokta boyle.. Her djrumda sucu kendine at, sakin dalasma, la havle de, gerekiyorsa dayani ye ama eve guvenle don.. dayak acisi gurur kirikligi gecer 2 gunde unutulur.. ama silahli yaralamali bir hadiseye karisirsan duman olursun.. Ben askerligimi askeri mahkemede yaptim.. unutmam bir kavgada silah cekiliyor ve silah patliyor kahvede, tavandan seken kursun adamin serce ayak parmagi ucunun ucuna degiyor... adama 10 yil gecirmislerdi..
Geçmiş olsun kardeşim..
Bizim çoğunlukla anlamadığımız ya da anlamak istemediğimiz olay şu ;
Bizim beklentimiz bu tip olaylar karşısında özür dilenmesi.. Anlayamadığımız nokta da, eğer bu öküzler özür dileyecek olsa bu hareketleri yapmazlar..
Bayaa önce birkaç vukuatım oldu, dayak yemedim orası ayrı konu =) Şimdi eğleniyorum bu tip olaylarla yoksa insan sinir hastası olur..
Özür dileyecek adam zaten senin onunla iletişime geçmeni beklemez direk efendi efendi özür diler..
Sadete gelecek olursak, bu tipler için duruyorsan kavga etmeye hazır ol ki tavsiye edilmez, hangi biriyle kavga edeceksin ki ?
O yüzden kafaya takmadan devam etmesi en güzeli..
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
Muay thai tavsiye ederim. hem spor da olur
Mecburi hizmetini ceza evinde yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim: ceza evlerinde trafikte kavga eden ve bunun sonucunda karşısındakini bir şekilde yaralayanlarla dolu. Hepsinin dediği ortak bir cümle var: ben masumum, o beni sıkıştırdı ( çarptı, aniden önüme çıktı) ben de kendimi savundum.
Uzun lafın kısası kendinize veya arkanıza güveniyorsanız trafikte tepkinizi gösterin. Yoksa hiç sinirinizi bozmayın, dikkatli kullanmaya devam edin.
155 Polis, Araç plakası, Şikayet dilekçesi, doktor raporu. Bunlardan hiçbiri aklına gelmedimi ? Yaşadığın yer neresi bilmiyorum ama o kadar da değil. Adamlar sarhoşlarsa zaten mantıklı davranmalarını beklememek lazım.
Yapacağın tek şey 155 i arayıp plakayı vermek olacaktı. İnsanların kendilerini korumak için birşeyler taşımayı akıllıca mı buluyor bilemiyorum ama adil olan doğru olan bu değil. Gücü yeten yetene ortamı oluşturmak için yeterince olaylar üretiliyor. Bir de sen ekleme.
kardeşim öncelikle geçmiş olsun ülkemizde maganda ve hanzo çok olduğu için insanlığın yanından bile geçmeyen ve kendini bir halt zanneden vatandaşlar malesef her zaman olacaktır benim sana bir kardeşin olarak tavsiyem iyi bir hocadan box veya karate örrenmendir ben öyle yaptım yıllar önce box dersleri aldım en azından kendimi koruyabiliyorum yumruk nasıl atılır kısa zamanda rakibini nasıl yere serebilmek insana büyük haz veriyor ama bir yere kadar bu haz duygusu sonra pişmanlıkla sonuçlanıyor senin olayın farklı o yüzden box veya karate derslerine çok ihtiyacın var motorsiklet kullanıcısı olduğumuz için önümüze hangi magandanın çıkacağı belli olmaz ALLAH birdaha başına vermesin sen yine hakkını ara plakasını alabildiysen onları şikayet et tekrar geçmiş olsun
Hocam bence motorunuzda linkte atacağım taser gunlardan birini bulundurun burası türkiye zaten adamlar yakalansa bile çok az bir ceza alacak o anlık kendinizi koruyabilmek için bence ideal biraz pahalı ama bakın derim https://buy.taser.com/collections/weapons
(Not : biraz hortlama gibi oldu ama kusura bakmayın)
Kalabalık bir yerde üstünüze 4-5 kişi gelirse ne kürdistanı lan bu vatan bölünemez diyip üstlerine atlayın çevrede ki herkes o kişileri linç ederken siz evin yolunu tutarsınız
Bende Karambit'imi taşıyordum ucu kırılana kadar. Yalnız şok tabancaları gerçekten de mantıklı.
Hortlamaya eşlik edeyim. Bıçak filan suça girer hatta elektro şok bile sıkıntı çıkarabilir. Bence en güzeli biber gazı. Kullanımı basit ve kesin çözüm tam etki. Sık ağzına yüzüne adam bırak yumruk atmayı adam gibi nefes alabilirse kendini şanslı saysın. Türkiye maganda dolu. Her motorcunun kendini koruması lazım. Bunun için en güzel araç ise bence biber gazı.
Bu ülkede kimse tek kişiyken haksız yere kavga çıkarmaz kavga çıkarıyorsa bir şeye güveniyordur siz de bu blöfünü görüp kaçın.
Kask varsa bizi çok etkileyeceğini sanmıyorum. Elektro şoku pek kullanan görmedim işte yasal olarak durumu ne bi bilgim yok. En ucuz yollusu gene biber gazı.
Tamamen yanlışsın. Ne dengesiz insanlar var kendini yenilmez sanıp ona buna laf atıyorlar sataşıyorlar. Güvendiği hiç bir şey yok sadece dengesiz.
Kısaca ben;
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)