Motorsiklete Aşırı Güvenlik Önlemi...
Reklamlar
-
125 CC LİK MOTORA KASKO YAPAN FİRMA BİLEN VARSA AŞAĞIDA CEVAPLARSA SEVİNİRİM , AYRICA FOTOĞRAFTA GÖRÜNEN ALARMLI KİLİTTEN 1 ADETTE SELENİN ALTINDA OTURUNCA ÖTURUNCA ÖTMESİ İÇİN TAKTIM , BÜTÜN ZİNCİRLER MOTORUN DİREK GÖVDESİNDEN , ŞASİYE BAĞLI BÖLGESİNDEN TAKILMIŞTIR , VE KİLİTLER YERDEN YÜKSEKTE KALACAK ŞEKİLDE KİLİTLENMİŞTİR UMARIM ALLAH KİMSEYE ÇALINMA PİSKOLOJİSİNİ YAŞATMAZ BEN KASKO BULAMADIĞIM İÇİN HER HALTI DÜŞÜNMEK İSTEDİM , BİRAZ FAZLA OLMUŞ OLABİLİR AMA GÜNDE 4-5 MOTOR GİDİYOR HAYIRLISI OLSUN DİYELİM SAĞLICAKLA KALIN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
http://i.hizliresim.com/a241j4.png Fotoğrafın Linki
Reklamlar
-
Ben olsam direği yıkardım
-
Bu cevabı daha öncede aldım ama direğin kalınlığı geçtim ve geniş çaplı araştırmalar sonucu direğin 280KG olduğunu öğrendim , ayrıca dübeller ile yere sabitlenmiş bir direk
-
Hırsız görse tövbe eder
-
Bravo valla ;)) Allah kimseye elinde kaskla kapida motorsuz bir manzarayla karsilasmayi nasip etmesin. Insana acayip koyuyo .. Allah asagilik insan musvettelerine firsat vermesin.
-
Umarım fotoğraf ve yazılar yanlış anlaşılmaz hani olurya adamın parası b.k takıyor kilitleri gelmiş birde hava atıyor gibi bir imaj kesinlikle vermiyorum ben öğrenciyim ve çok param yok , ama hırsıza verecek ne emeğim nede param var..Bu kadar kilit takmama rağmen bile halen rahat edemiyorum,daha 1-2 aylık motor almanın hevesiyle gezerken ertesi gün sabah elinde kaskı ve montuyla motorunu göremeyen kardeşlerimin acısını biliyorum ve çok üzülüyorum umarım kimsenin motoru kimsenin yanına kalmaz tez zamanda hak'tan bulurlar.
-
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Bana haftaiçi hergün 129 kilogramlık motoru sabahın 7.30unda 4.cü kattan indirmenin ve akşam 20:00'da o motoru yukarı geri çıkartmanın , ayrıca daracık binada bunu nasıl mümkün kılacağımın yöntemini gösterirsen yaparım oda olur.
-
bunları bağlamak ve açmak kaç dk sürüyor
-
Yaklaşık 5 kilit + branda özenilerek bağlandığı taktirde 10dakika civarı
-
Bende arka tekerden zincir geçirmeye üşeniyorum. Hocam adamlar motoru bırakıp kilitleri çalmasınlar hani o kadar demir para eder hurdacıda
-
Aman diyim üşenmeyin bizim her üşendiğimiz an hırsızlar için avantaj demektir , 10-15dakika uğraşınki rahat uyuyabilesiniz
-
Başıma iki hırsızlık olayı geldi:
Birincisinde motosiklet direğe kilitliydi. Motoru götürememişler benzini çalmışlardı.
İkincisinde ise motosikleti bir direğe kilitlemenin yanında ön tarafta disk kilidi ve selenin altında da alarm kullanıyordum. Bir yere gitmem gerekti. Zinciri yanımda taşımayayım dedim.Direğin üstüne kilitledim. Geldiğimde zincirim çalınmıştı . Bir daha da motoru orda bırakmadım.
-
Bence zinciri kesmelerinin nedeni hurdacıya felan satma amaçlı değil , uyanık hırsızlar o direğin oraya motoru zincirsiz bir şekilde koymanı istediler ve onun için yaptılar Binbir türlü düşünce olabilir tabi bunlar sadece ihtimal , ne marka kilit kullanmıştınız ?
-
Bence de niyetleri motoru daha kolay çalabilecekleri bir duruma getirmekti.
Markasını hatırlamıyorum ama zaten sadece göz boyamak için aldığım bir kilitti. Ucuz bir şeydi.
-
ceyhun383 adlı üyeden alıntı
Hırsız görse tövbe eder
+1111111111111
-
hepsini açtılar diyelim motoru değil kilitleri götürürler
-
Hey maşallah :D Hırsız böyle yanına bile yaklaşmaz bence.
-
Hırsızın açamayacağı kilit yoktur sözü çok doğru bence.Fazla kilit=fazla mesai.Maksat caydırıcı olmak.Ben kapalı,güvenlikli,kameralı otopark tercih ediyorum.Otoparkta bile zincir+disk kilidi mevcut.Kasko var diye gevşek davranmamak gerek.
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
-
adam direğin kilosunu mu söyledi?
bana mı öyle geldi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)