Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hangi marka daha güvenilir Kymco, Sym, Tgb?

REKLAM ALANI
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar selamlar ,

Farklı bir konu açmak yerine buradan yazayım dedim.

Şimdi 7 bin civarında bütçe ile scooter arayışındayız. Daha önce arkadaşım 15bin km kadar çinli bir scooter kullanıyordu.

Ben kendisine başta Honda Pcx olmak üzere Kymco ve Sym markalarını da önerdim.

Kymco markasının ne kadar kaliteli olduğunu biliyorum, şahsen 10bin km kadar kullandım. Arkadaşlar yanlış yazmış sanırım, Xciting 250 performans olarak Xmax'ide, Gts'ide donunda sallar. O kısmı bir açıklığa kavuşturalım.

Siteye baktım 7bin TL aşağısında Pcx yok, aynı paraya 2010-2011 model Gts 250 veya Xciting 250 i almak istiyoruz.

Kymco scooterları genelde sert amortisörleri ile kullanıcılarını bazen çileden çıkarabiliyor. Sizce bu nedenle Sym seçmeli miyiz ? Gts serisi 4 lt. altı yakar mı ?

Joyride 200 veya Pcx gibi modellere yönelerek yakıtta kar edelim derken, gitmeyen scooter almak istemiyoruz.

Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

Kazasız belasız sürüşler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Tgb hakkında yorum yapabilecek varmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    2. motorum yine sym oldu kuzenimede sym gts ewvo aldık

bizim güvenimizi kazandı sym tutupta yamaha ile kıyaslamak yanlış olur, sym iydir ama yamaha tabiki taha kaliteli ve pahalıdır
    Sokollu bunu beğendi.

Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2. motorum yine sym oldu kuzenimede sym gts ewvo aldık

bizim güvenimizi kazandı sym tutupta yamaha ile kıyaslamak yanlış olur, sym iydir ama yamaha tabiki taha kaliteli ve pahalıdır
    Merhabalar ,

Yorumunuz için teşekkürler. İstanbul içi trafikte Gts Evo 100 km.de ne kadar yakıyor ?

Joyride fiyatına Gts, Xciting alınabiliyor, bir kaç yaş fark da olsa.
    --------------------------------------

Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.

AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Kymco mondialin eline geçmeseydi iki marka arasında çok güzel rekabet olurdu. Bu da bize model sayısı ve fiyat olarak geri dönerdi. Hepimiz mutlu olurduk. People S veya üstünü almak isterdim ama maalesef şu an değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    hd2 ile joyride aynı motoru var 170 cc 2 kez kartal-kadıköy yaptım 80-90 km de sürdüm yakıt yine 2 diş var ,

lakin gts evo geçtiğiniz zaman motor ve blok büüyk olduğu için yakıt tüketimi daha fazla,

Alıntı AurorAbeam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kymco mondialin eline geçmeseydi iki marka arasında çok güzel rekabet olurdu. Bu da bize model sayısı ve fiyat olarak geri dönerdi. Hepimiz mutlu olurduk. People S veya üstünü almak isterdim ama maalesef şu an değil.
    Önceki distrübütör Silkar da ne mal sattığından habersizdi, resmi sitesinde bile yanlış fotoğraflar vardı. Dolayısıyla el değiştirmesi herhangi bir hizmet, kalite artışına veya azalmasına neden olmayacak diye düşünüyorum.

Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hd2 ile joyride aynı motoru var 170 cc 2 kez kartal-kadıköy yaptım 80-90 km de sürdüm yakıt yine 2 diş var ,

lakin gts evo geçtiğiniz zaman motor ve blok büüyk olduğu için yakıt tüketimi daha fazla,
    Hocam, 100 km.de kaç litre yaktığınızı hesapladınız mı hiç ?

Diğer türlü hesap yapmak hiç mümkün olmuyor, kuruş,diş hesabından çıkamıyoruz

Pisman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    kymco - sym birbirine çok yakın fiyat ve kalitededir, aradaki fark kişiden kişiye göre değişebilir
    bu benim kullandığım 3. kymco, bence ; konfor, 2. el prim yapma kolay satılma açısından sym önde, yol tutuş, sağlamlık, daha uygun parça fiyatı konusunda kymco öndedir
    Sokollu bunu beğendi.

Alıntı Pisman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kymco - sym birbirine çok yakın fiyat ve kalitededir, aradaki fark kişiden kişiye göre değişebilir
    bu benim kullandığım 3. kymco, bence ; konfor, 2. el prim yapma kolay satılma açısından sym önde, yol tutuş, sağlamlık, daha uygun parça fiyatı konusunda kymco öndedir
    Sizin de bir aralar kullandığınız Kymco Super 8 benim ilk motorumdu, şimdi düşünüyorum da ne yağına ne lastiğine dikkat etmeden, ısınmadan binip gazlamıştım ve hiç teklememişti. Ne zaman denk gelir de görürsem iyi ki çin malı alıp motordan soğumamışım diyorum.

Kymco'nun Sym'e göre parça fiyatı olarak daha uygun olduğunu mu gözlemlediniz ?

XcitingRİ serisini ben de düşünebilirim aslında, zincir temizlemekten , sırt çantası taşımaktan bıktım.

Pisman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizin de bir aralar kullandığınız Kymco Super 8 benim ilk motorumdu, şimdi düşünüyorum da ne yağına ne lastiğine dikkat etmeden, ısınmadan binip gazlamıştım ve hiç teklememişti. Ne zaman denk gelir de görürsem iyi ki çin malı alıp motordan soğumamışım diyorum.

Kymco'nun Sym'e göre parça fiyatı olarak daha uygun olduğunu mu gözlemlediniz ?

XcitingRİ serisini ben de düşünebilirim aslında, zincir temizlemekten , sırt çantası taşımaktan bıktım.
    nadiren parça ihtiyacımız olsa da evet bence sym den bi tık ekonomik,
    bende hala super8 i aramıyor değilim şehir içi için biçilmiş kaftan, ilerde bi büyük bi küçük motor istiyorum küçükte tercihimi super8 den yana kullanırım
    Sokollu bunu beğendi.
    iki teker ruhunu taşır ...

mehmetseza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM / GTS 250, FİDDLE 2, ORBİT 2, JOYMAX, JET 4
    sym ve kymko tayvan malıdır.
    guney koredekı kıa ve huyndaı, ıtalyadakı gılera paggıo gıbı kardes fırmalardır.
    ıkısı de ıyıdır
    ama benım tercıgım altı yılda 4 adet sym oldu
    nıcın?
    seramık sılındır 0 problem
    bu sebeplerle

bilalefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kymco bir tik onde benim gozumde.....

Ben aslında atv düşünüyorum. Kymco mxu 300 veya sym qualander 300 arasında kaldım.

dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oha şubede kullanıyorum da, xmax a binerek kötü muhabbeti yapanda ilk oldu.Gts alaydın o zaman kardeşim.
    Gts de oldu kardeşim zamanında.
    Xmax a sallamadım marka fanatikliği yapmıyorum bakın bendede yamaha xmax var dedim.

Xcity ile gts arasında kalırsanız kesinlikle gts alınır, iki motora da binildi kullanıldı.

Kango kasasını mercedes satıyor
    Xcity tamamiyle bu.

SYM candır gerisi heyecandır

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------

Temiz bir SYM GTS Evo 250i muazzam bir makine helede uzun Yolda xmax filen hikâye

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)