Yeni Motosikletimiz Motoran Crazy 125 Mini Bike
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Hayırlı olsun, ne sevimli bişey yapmışlar ya :D
teknik özelliklerini de eklermisiniz?
Teşekkürler
-
bektanist adlı üyeden alıntı
Sagolasin dostum elektrikler olmadigi icin videoyu beceremedim ellerin dert görmesin
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
Motosiklet Eğitmeni
Gayet güzel ve kullanisli duruyor.
Ön lastik gereginden fazla kalin geldi bana ama tekerin küçük olmasindan yaniltiyor olabilir.
Markayi tanimadigim için kalite konusunda yorum yapamam ama bu paraya daha ne olsun güle güle kullansin kardesimiz.
-
ilkadam adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, ne sevimli bişey yapmışlar ya :D
teknik özelliklerini de eklermisiniz?
Teşekkürler
MOTOR TİPİ
Tek Silindirli, 4 Zamanlı
SİLİNDİR HACMİ
124 cc
ATEŞLEME
Elektronik CDI
ÇALIŞTIRMA
Elektronik / Ayaktan Marşlı
SOĞUTMA
Hava Soğutmalı
MAX GÜÇ
9500 d/d, 8 kW, 10.7 hp
MAX HIZ
90 km/h
VİTES
5 vites / manuel
BOYUTLAR
1770x790x1000
AĞIRLIK
108 kg
YAKIT DEPOSU
12.5 Lt ± 0,5 Lt.
FRENLER
Ön: Disk / Arka: Kampana
LASTİK ÖLÇÜLERİ
Ön: 120/70-12/ Arka: 120/70-12
AKÜ
12 V /6 Ah
RENK
Mat Siyah, Mat Yeşil
-
fiyatına göre güzel duruyor çantalar güzel ama püskül çok kötü olmuış hayırlı olsun
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Bunun heşilini incelemiştim,görüntü olarak çok güzel.Hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim
-
Hayirli olsun kazasiz belasiz surusleriniz olsun. Yalniz hirsizlardan korumak icin yetersiz gibi geldi o kablo mu zincir mi bilmiyorum . Isinizi saglama alin derim ben.
-
-
Hayırlı olsun abi kazasız belasız insallah
-
Peki o zaman mutlu oldum af buyrun asagilik insanlar bunlar milletin emeklerinde gozleri var sokakta tanimadigim bile olsa her motora dikkat etmeye calisiyorum basimiza geldigi icin, bir hafta sonra motoru perte cikartip yol kenarina atmislardi kuzenimin fiddle II yi. Allah bu tur insanlara firsat vermesin,.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
-
okan kömür adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun abi kazasız belasız insallah
Sağolasın okancım seçil ablanın ehliyet işinide hallettikmi artık hep beraber birlikteyiz
-
-
Hayirli olsun abi,esinizle birlikte kazasiz belasiz surusler dilerim size. Motosiklet hakkinda kullandikcs yorumlari yazarsaniz cok memnun olurum.
-
bayılıyorum ben bu tarz motorlara hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ikinizde.
-
Sti adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun abi,esinizle birlikte kazasiz belasiz surusler dilerim size. Motosiklet hakkinda kullandikcs yorumlari yazarsaniz cok memnun olurum.
Genel olarak kullanimi guzel ve keyifli bayağı ilgi cekiyor titresim var normal seviyede ama önden zirilti geliyor tam olarak cozemedim ugrasicam bir degisiklik daha yaptim kornasini zayif bulmustum 15 tl ye seger korna aldim canavar gibi oldu suanlik kotu sayilabilecek kisimlari
1 ön taraftan gelen ses
2 kornanin zayif olusu
3 farlar aku beslemeli olmadigindan ampul kesiyor led ampulle simdilik cozduk gibi uzun vade goturur insallah
4 trafikde gorunurlugunuz oldukca az burda iyi bi korna devreye giriyo suanlik bunlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)