Hayırlı olsun. Benim bir arkadaşımın babasında da var motoran 100 cc'lik birşey. Fakat 180 cc olduğunu söyledi servis ve kocaman motoru var. :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
Hayırlı olsun. Benim bir arkadaşımın babasında da var motoran 100 cc'lik birşey. Fakat 180 cc olduğunu söyledi servis ve kocaman motoru var. :D
Doğrul, eğril ama EĞİLME
Konuyu taze tutup crazy 125 ile ilgili paylaşımların devamını dılerim.
Bende 40 yıllık motor deneyimimden sonra bir tane crazy 125 mat yeşil aldım ve ilk 100 km deneyimlerim sonucu cok memnunum
Bakalım rodajı bıtırıp biraz abanınca ne sonuclar verecek.
öncelikle sizede hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim motor 7 aya yakındır yatıyor ara ara çıkıp 1 2 tur atıp geliyordum lastikler ömrünü doldurmuş sanırım arka frene dokununca hemen kaymaya başlar oldu balatalardan da olabilir az biraz sürünce kendine geliyor eşimin hamileliğinden dolayı motoru ilana koydum letgoda soran çok oldu ama ben böyle ölücüler görmedim 3 gün önce falan akşam çıkardım kahve içmeye gittim motora karşı kahvemi yudumlarken 2 genç arkadaş geldi bakti ayak üstü yarım saate yakın motor hakkında konuştuk fiyatta anlaştık dün de denediler kaporada aldım bugün saat 3-4 gibi noterde satış vereceğiz gidiyor küçük adam aynası,farı,kornası haricinde yağ değişiminden başka birşey yapmadım sorunda çıkarmadı hiç iki taraf içinde hayırlı okur inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
[IMG][/IMG]
Satış işlemini hallettik küçük adamla maceramız buraya kadarmış diyelim
Üzüldüm. Rodaj amaçlı 750 km dir iyi ve kötü yollarda zorladığım ufaklık baya hoş. Keşke maddi imkanınınz elverseydi de 2. makine olarak hep sızde kalsaydı.
hayırlı olsun hakikatten çok sevimli motor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)