Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Driftten sonra hangisi alınır ?

Katılımcı sayısı
20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 1. İlan

16 80.00%
  • 2. İlan

0 0%
  • 3. İlan

2 10.00%
  • 4. İlan

2 10.00%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.

TVS Apache vs Z-one 180 ? - artık alıyorum birini ama hangisini

REKLAM ALANI
    eren3736 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Drift - TVS APACHE 150(çalındı) - Cbr 125
    Evet arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce aldığım mondial drifti çok memnun olmama rağmen dün akşam itibariyle apaçinin birine sattım sanırım motordan sıkılmıştım veya daha sağlam iyi giden birşey almak istedim satma nedenimi bende tam bilmiyorum
    Neyse sonuç olarak şu motorlardan birini düşünüyorum yedek parça fiyatı, görünüm, uzun yola dayanıklılığı gibi özelliklerine bakarsak hangisi ağır basıyor karar veremedim. iki motorunda kullanıcıları memnun tabiki apache bi tık daha sağlamdır ama ona görede pahalılığı var. performans olarakda sanırım z one biraz daha üstün benim bildiklerim bu kadar

Zevk için şehir içinde kullanacağımı düşünürsek sizce hangisi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9571187/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9849057/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8916113/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6514736/detay/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    dealim daystar 250
    ilk ilan hoşuma gitti nedense
    eren3736 bunu beğendi.

Motosikleti
    Banada en yakın olan o diğerleri çok uzak paraya kıyıp onu alabilirim

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Tabi ki Z-One 180S.

Sabırsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXr
    Ben tvs den yana olurdum.
    eren3736 ve YZFR25R6 bunu beğendiler.

oguzhanlal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir çinli motor kullanıcısı olarak diğer çinli kullanan arkadaşların kızacağını bilsem de şunu kesinlikle söyleyebilirim:
    Mondial,Kanuni,Yuki,Lifan.. farketmeksizin 2. elde sıfırının yarısından biraz fazlaya satılıyor. O 3750 TL yazan motorun satılacağına ihtimal vermiyorum. Örneğin ben motoru alacağım zaman sıfırı 3400 TL iken ben 10 000 km de 2 yaşındaki motorumu hem de bayi den 2000 TL ye aldım. Yani dışardaki bir vatandaş bunu 1800-1900 e satardı.
    TVS-CBF ve YBR 2. elde çok kaybetmiyor.

Bir de yakıt konusu benim için çok önemli. TVS kullanıp ta benim motorum çok az yakıyor demeyeni görmedim.
    1 numara hayırlı olsun
    eren3736 bunu beğendi.

tvs de tirersin hemde çok

Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Ilk ilanda ki motor daha iyi gibi resimlerden.
    eren3736 bunu beğendi.

karadenizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RTR 150-14'-Ninja 300
    Alıntı fayik81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tvs de tirersin hemde çok
    İlla laf söyletceniz kendinize Dostum daha dün bir bugün iki, link .Daha konunun soğumadı,titrersin hemde çok ne demek la sonra millet biliyor sanıp,aklına gidecek.
    Yorum isteyen,motosikleti denemek isteyen,Tvs sayfamıza gelir,uygun ortam olduğunda merakı neyse giderir.

Oyun 1 e Z one yakından bi gör,bi tıklat derim
    eren3736 bunu beğendi.

karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Ben 3.000 km de z-one s 180 aldim 3.700 TL ye.Aldığımda Haziran ayıydı fiyatların az da olsa yüksek olduğu zamanlarŞuan 13.000 km de yani 10.000 km sürmüşüm. 2.000 TL civarı hasar kaydı var şuan, ufak bir kaza yaptım.Aldığımda kaza kaydı yoktu.

Sahibindene koydum 3 gün falan oldu .Dün 3400 TL ye anlaştım ve kapora aldım haftaya devir işlemlerini yapcaz nasipse.Ve şuan kış dönemi yani motosiklet piyasası pek canlı değil.Sahibinden sitesinde de en az 10 kişi motoru görmeye gelebilir miyim diye sordu.Soranlara kapora aldım diye belirttim hala cepten arayanlar var.Bu zarar etmekse zarar etmeye razıyım.
    eren3736 bunu beğendi.

temurlenk10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym wolf 250
    iyi akşamlar kardeşim,tvs apache.yi sıfır aldım asvaltta toprakta uzun yolda 10.000.km.yaptım far ampulü dahi değiştirmedim,sadece rutin bakımları filtreler yağ v.s. masrafım oldu,tutturmuş herkes titrer titrer çok az bir titreşim var ama kuvvetten geliyor,sağlamlık olarak yakıt olarak çok iyi motor emsallerine göre ağır olduğundan rüzgarlı havada zaptetmek çok sorun olmuyor,150,lik motorların içinde en kuvvatlisi,mondial 180 o motora göre hafifi kasasıyla çok iyi yol tutmuyor 3500 km.de motordan yatak sesi gelmeye başladı zorlamaya sıkıştırmaya gelmiyor sağlamlık olarak tvs.den daha geride ama serilik olarak elbette daha seri ,tvs.yi 5180.e aldım 10.000.km.de 4250.ye sattım,z 180 şu an arkadaşımda 3500 fiyat koyduk yatak sesini duyan bırakıp gidiyor motor yaptırmamız lazım en az 400-500 tl.hep kullanmayanlar atıp tutuyor,ikisiyle toplam 13500.km.yapmış biri olarak biraz da ben konusayım dedim.çok iyi düsünüp kararınızı veriniz paranızı sokağa atmayınız hakkınızda hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın kardeşim.
    eren3736 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Beyler gelin bakın benim motora binin kullanın sonra tekrar bu model hakkında yorum yapın. 13.000 km de şuan, bakımları için servise gitmedim kendim yaptım.Bakımlar için servise gitseydim tahminen toplam 350TL civarı para bayılcaktım kendim yaptım toplam 100 Lira bayıldım.Şu ana kadar buji, hava filtresi, far ampulü vs hiç birşeyini değiştirtmedim, ihtiyaç olmadı.2.000 km de bir yağını değiştirdim.Ve arada zincirini temizleyip yağlıyorum.

Ayrıca 35-40 km hızla bir kaza yaptım.Benim motorda koruma demiri de yok.Ve bu kazadan sonra 500-600 km dir motosikleti bu şekilde kullanıyorum hala motoru tamir de ettirmedim.Bu halde ne bir gram tekleme var, ne motordan en ufak ses geliyor ne de titreme var.Tek marşta alıyor ve gazı açtığımda öküz gibi de kafa ata ata gidiyor Maşallah.13.000 km boyunca 1 TL masraf açmadı.Rüzgarda zaptetme konusunda da apache ile ne farkedecek anlamadım, aralarında 7-8 kg fark var.Apache kullanmadım titreşim var diyorlar artık yalansa kullanıp söyleyenlerin yalancısıyım ama yeni kasada titreşim olayı bir mebze azalmış diyorlar.Çamur atmanın manası yok.2 sene sonra bu segmentte motor alsam kesinlikle ve kesinlikle yine z-one s 180 alırım.z one s 180 bulamazsam titreşim olayını test eder ikna olursam yeni kasa apache tvs alırım.
    eren3736 bunu beğendi.

Motosikleti
    Hepinize tavsiyeleri için çok teşekkür ederim sanırım herkes kullandığı motoru övüyor genelde. İki motorunda kalitesinden şüphem yok kimse z one 180 çinli diye kötülemesin verilen paraya göre kalite tatmin ediyor. Ama ben tercihimi TVS den yana yapmayı düşünüyorum birçok avantajı var en önemlisi kaslı görünümü ( ayrıca z one lar çok uzakta yakında olsa belki düşünebilirdim )

Tvs yi hiç inceleme fırsatım olmadı ama az önce işten gelirken bir tane kırmızı yeni kasa gördüm şöyle bir yanaşıp baktım çok hoşuma gitti

Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    İsteyen istediği modeli alır hocam ne Mondial bana para veriyor ne Tvs yani ben kendi bindiğim motosikletin bilgilerini veriyorum.Mesela z one s km de 14-15 kuruş civarı yakıyor, forumda yazanlara göre tvs 11-12 kuruş yakıyor diye biliyorum bu Tvs için bir artı.z one s e gore yakit olarak 1000 km de 20 TL kar ediyor Apache tvs.Tvs nin eksi olarak biraz titreşimi var yani bunları kullananlar yazıyor.

Mesela z-one-s te koltuk altında bagaj var apache de yok.Bu basit birşey gibi görünüyor ama topcase kullanmayan birisi için çok işlevsel bir artı.Z one s in kuyruğu çok havada ve koltuğu 2 bölümden oluşuyor tipin spor duruşun kosusunda z one s daha güzel bence.Tvs nin alt sakalı güzel keskin hatlarda olduğu için.Z one s in egzoz görüntüsü güzel, ön maşa ters o yüzden Tvs den çok daha güzel görünüyor.Lastik boyutları aynı diye biliyorum.Güç olarak anladığım kadarıyla z one s önde.Tercih meselesi yani çok farklı değiller.
    eren3736 bunu beğendi.

Motosikleti
    Arkadaşlar kötü haberi veriyorum 1. ilandaki tvs satılmış

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)