Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

15.000-20.000 km aşkın ybr 125 alınırmı alınmazmı ? (ilk motorum olucak)

REKLAM ALANI
    Ofius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    Zaten almayı düşünmüyorum dostum gümüşhanede ikamet ediyorum uzak bir yerden alma imkanim yok yakinlardaki ikinci eller de cok pahali 5200 verecek enayi ariyor trabzondaki birisi. Bayiden sifirini alirim cok daha iyi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Alıntı fz6_fazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizin motosikletiniz 11400km de iyi km yapmışsınız,motosikletin km hepsini siz mi yaptınız yoksa 2. el mi aldınız?
    Uzun yolda 200 km geçtikten sonra birazda olsa rahatsızlık veriyor
    25000 km kullandım,sıfır aldım rodajını kendim yaptım,rodajda benden başka kimseye vermedim
    Normal bakımları harici,masraf etmedim,8060 km lik Rusya tarafına tura çıktım sürücü dahil 250 kg yükle banamasın demedi
    25000 kmde halen kulanıyorum rodajı yeni bitti sayılır,önemli olan kullanıcısı,bakımlarını yaptıysa,düzgünde bindiyse
    2 el alınıp binilebilir
    http://s6.postimg.org/epuxt6869/20160207_195213.jpg
    Sıfır almıştım, 6-7k km'ye kadar benden başkası kullanmadı.
    Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz

Motosikleti
    gt250r
    15-20bin km nedir ya?üst üste kaç kez km dusurulup 20bini hiç bi zaman geçmeyen motorları sanayide tamircide görüp yorum yapan arkadaşlar altinizda mekanik var oyuncak araba değil bunların görevi yol yapmak.Eğer 30-40binde motor çöp olsaydı şuan piyasada 2011 model alti motosiklete belki ayda 1 denk gelirdiniz.13-14k devir çevirmesine rağmen 10senelik(2006 model) taş gibi motorlar var.ustunden 7-8 kişi geçmiş motorlar hala yolda.Belki 7-8cift lastik eskitilmis ama hala 30bin diye satılan motorlar var.Eğer gerçekten 15-20bin km deyse motor için hayat yeni başlamıştır.

Motosikleti
    yamaha yzf r125
    bence al sonuçta düşüp kalkacaksın bende ilk önce kuba cr1 aldım sonra supersport a başlrken yzf r125 ile başladım ve iyiki de böyle yapmışım 3000 tl ye kuba cr1 i aldım 1000tl ile de ekipman aldım şu anda iyiki böyle yapmışım diyorum.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    dünya turu yapabilen bi motor a amma da laf etmişler be
    böyle km takınsı oldukça sıfır fiyatları elbette artar inş daha çok artsın da markalar para kazansın

Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Bizim , şirket araçlarına ilave olarak bir de şirket motoru var Apache , bir arkadaş kullandı genelde ve sanırım km si çok yok , gördüğüm kadarı ile de bakımlı 2013 ya da 2014 model, ilgini çekerse atla gel, özelden yaz, bakarsın hoşuna giderse alır götürürsün, çok para da istemeyiz.

Yiğitcanm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    inşallah
    Alıntı Ofius adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende yeni üye oldum ybr almayi dusunuyorum ancak burdaki yazilanlari okuyunca sunu belirtmek isterim. Yamaha sitede sifir ybr fiyati 5800tl. Bugun sahibinden sitesinde 8-10bin kmde motorlari 4500-5200 araliginda satmaya çalışıyorlar. Ben de fiyatlar boyle olunca sifir almaya kararliyim. Km fazla veya az derdim degil ama sifirla bu kadar az fiyat farki olmamali. Insanlar mallarina ederinde fiyat bicmiyor artik. Arac satarken bile piyasası bu dediğimiz rakamlara satisa koydugumuz araclar aylarca satilmiyor. Ancak uygun fiyata gelince satabiliyoruz. Bence de 1-2 sene kullanilmis belirli kmdeki bir ybr 4bini gecmemeli su sartlarda.
    kesinlikle katılıyorum sıfırların fiyatı 5800tl- 2.el ise 4500 dediğini gibi bunun daha kaskı var ustu var koruması var bilmem neyi var en iyisi sıfır almak hem kafan rahat

western - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 125 Ace
    Honda ace kullanıcısıyım. 2 senedir kullanıyorum. 20.000 de şu an. Taş gibi. Çünkü bakımını tam ve zamanında yapıyorum. Motorumu yükseltme gibi düşüncem olmasa ömür boyu gider bu motor...
    YBRde aynen böyle diyedir diye düşünüyorum....
    Yiğitcanm bunu beğendi.

sonofcrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davıdson xl1200x Forty Eıght
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mantıklı bir sebep söylermisin ?

15 bin 20 bin km deki motor daha yeni ya !! herkes alışmış 1-2 bin km de motora binmeye.

Biz varya memleket olarak cidden çok zengin insanlarız sonra herkes ağlıyor yok param yok şu yok yok bu yok diye.

Allah aşkına bırakın bu km saçmalıklarını !!
    yurt dışında 70.000 de 80.000 de motosikletler temiz olarak geçiyor ) ama burası Türkiye zihniyet farkı yapacak birşey yok :D
    S.O.C

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)