Zaten almayı düşünmüyorum dostum gümüşhanede ikamet ediyorum uzak bir yerden alma imkanim yok yakinlardaki ikinci eller de cok pahali 5200 verecek enayi ariyor trabzondaki birisi. Bayiden sifirini alirim cok daha iyi.
Zaten almayı düşünmüyorum dostum gümüşhanede ikamet ediyorum uzak bir yerden alma imkanim yok yakinlardaki ikinci eller de cok pahali 5200 verecek enayi ariyor trabzondaki birisi. Bayiden sifirini alirim cok daha iyi.
15-20bin km nedir ya?üst üste kaç kez km dusurulup 20bini hiç bi zaman geçmeyen motorları sanayide tamircide görüp yorum yapan arkadaşlar altinizda mekanik var oyuncak araba değil bunların görevi yol yapmak.Eğer 30-40binde motor çöp olsaydı şuan piyasada 2011 model alti motosiklete belki ayda 1 denk gelirdiniz.13-14k devir çevirmesine rağmen 10senelik(2006 model) taş gibi motorlar var.ustunden 7-8 kişi geçmiş motorlar hala yolda.Belki 7-8cift lastik eskitilmis ama hala 30bin diye satılan motorlar var.Eğer gerçekten 15-20bin km deyse motor için hayat yeni başlamıştır.
bence al sonuçta düşüp kalkacaksın bende ilk önce kuba cr1 aldım sonra supersport a başlrken yzf r125 ile başladım ve iyiki de böyle yapmışım 3000 tl ye kuba cr1 i aldım 1000tl ile de ekipman aldım şu anda iyiki böyle yapmışım diyorum.
dünya turu yapabilen bi motor a amma da laf etmişler be
böyle km takınsı oldukça sıfır fiyatları elbette artar inş daha çok artsın da markalar para kazansın
Bizim , şirket araçlarına ilave olarak bir de şirket motoru var Apache , bir arkadaş kullandı genelde ve sanırım km si çok yok , gördüğüm kadarı ile de bakımlı 2013 ya da 2014 model, ilgini çekerse atla gel, özelden yaz, bakarsın hoşuna giderse alır götürürsün, çok para da istemeyiz.
Honda ace kullanıcısıyım. 2 senedir kullanıyorum. 20.000 de şu an. Taş gibi. Çünkü bakımını tam ve zamanında yapıyorum. Motorumu yükseltme gibi düşüncem olmasa ömür boyu gider bu motor...
YBRde aynen böyle diyedir diye düşünüyorum....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)