O ilk indiği anda kaskı suratına ölümüne vururdum o.cocuguna o zaman görürdük kim kimin kafasını gözünü yarıyomuş.
Beyler virus var sakın girmeyin essegesse virus atmış o linke !
eski video
Ne virüsü yahu?
hem suçlu hem güçlü olmaya çalışmış ama gücünü test etmek isterdim açıkcası orada olup, başkasının yumruğunu yemediğinden kendininkini balyoz sanıyor bence. ALLAH ıslah etsin
ilk önce biber gazını yüzüne boşaltırdım o onun acısıyla kıvranırken motosiklet eldivenleriyle ve kaskla işimi halleder giderdim.
Sizde biber gazı alın yanınıza mesela vidonun başında kafayı camdan çıkarttı ya işte o an yaklaşıp boşaltın gazı gitsin
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
şöför kapıyı açınca gazlamış. yarın bi gün arkadaşlarına anlatacak, bu motosiklet sürücülerinin de görünüşüne bakma korkaklar diyecek bir yitimlik canıyla
Onu birakin da siz video yorumlarını okuyun orda birsuru o otobus soforu var belli ki ....
Adı üstünde hayvan. Ormanda vahşi bir hayvana rastlasanız ne yaparsanız, kaçmaz mısınız?
Ben olsam kendimden nefret ederdim. Küfürler ederek bir adam bana saldıracak ve ben kaçacağım. Ve %100 haklı olan tarafım.
Bu tip insanları eğiterek terbiye edemezsiniz. Ağzını burnunu kırmak yüz yıllardan beri devam eden en güzel yöntem. Ki garanti ederim bir daha hiçbir motorcuya küfredip önüne kıramaz.
ya birtek bendemi açılmıyor facebook bir türlü giremedim
Yorulana kadar dövülesi adam...
Ayi desem degil hayvan desem degil canavar canavar ;) heyy gidi kemal sunal ne guzel filmdi ;)
Nasıl başa çıkacağız anladığı dilden ,Tabiki döverek değil .İşinden edeceksin ceza alacak sadece bu video bile ceza alması için yeterli değil mi
Ama ben olsam kapıyı açtığı anda kaskla kafa atar giderdim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)