Geçen sene 50 lira olan sigortaya 165 tl çıkardılar ruhsat sahibi 51 yaşında babam kaza geçmişi yok
59 plaka
Köydeki kimse plaka bile almıyor köyde tek plakalı motor benim plaka aldığım için salak diyenler bile oldu
Geçen sene 50 lira olan sigortaya 165 tl çıkardılar ruhsat sahibi 51 yaşında babam kaza geçmişi yok
59 plaka
Köydeki kimse plaka bile almıyor köyde tek plakalı motor benim plaka aldığım için salak diyenler bile oldu
Doğrusunu yapan sensin. Onlar ortak yanlışı savunuyorlar. Motorun zaten vergiden muaf. Sadece 165 lira sigorta ödemişsin. 165 lira için riske girmeye gerek yok. Ehliyet var mı ?
165 için değmez fakat imkanım olsa ben sigortaya 900 vereceğime plakasız kalırdım ama istanbulda öyle bi şansımız yok
Babanın A2 ehliyeti var mı ?
en iyisini yapmişsin snapy x en azından kafan rahat ana yola felan cıkarsın
Ehliyetim yok
Babamdada yok
Yeni yasa geldi geç kaldım
Ehliyet yoksa sigorta bir işe yaramaz. maden sigorta yaptırıyorsun ehliyet de alman gerekli. Acil olarak ehliyet işini hallet. Her zaman lazım olur.
Sigorta ile şirkete, ehliyet ve plaka ile devlete para kazandırıyorsun.Köyde yaşasam bunların hiçbirini yaptırmazdım.Bence diğer köylüler haklı.
Snap burada sadece mtv si 1300 tl olan adamlar var ,bence susup otur ;)
ehliyeti alınca ana yola çıkacağım ama iyiki almışım artık aldırmıyorum
Hayat sana güzel liseli Barış kardeşim!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Ne güzel okudum sigortasını yaptırmış aşağıya indim okudum sonra ehliyet yok bu sigorta yaparken ehliyet istenmeli bence yanlış mı düşünüyorum acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
Devlete para kazandırıyorsun ? O nasıl bir bakış açısı
'Saygı göster, saygı gör.'
snapi kardeş selam, ehliyetsiz plaka sigorta nasıl çıkarılıyor, sigorta için ehliyete de bakıyorlardı galiba, ben de motor alıyorum da yakında, ehliyeti haziran gibi alabilirim o zamana kadar plaka sigorta halledeyim diyorum.
EHLİYET OLMADAN SİGORTA RUHSAT CİKAR sorun yok
21 şubatta 35 den gün alıyorum sanırım bu sigortada bir avantaj Ulan insan yaşlandığı için sevinir mi?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Bazen köylü olmak istersin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)