Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sigorta yaptırdım 165 lira

REKLAM ALANI
    ceyhun383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİ bajaj discover 125 YENİ HONDA CB125E
    Alıntı Draconian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazen köylü olmak istersin..
    Bazende Haline Şükredersin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Alıntı ceyhun383 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazende Haline Şükredersin
    sen sus elektrikli

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

Alıntı cethine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    snapi kardeş selam, ehliyetsiz plaka sigorta nasıl çıkarılıyor, sigorta için ehliyete de bakıyorlardı galiba, ben de motor alıyorum da yakında, ehliyeti haziran gibi alabilirim o zamana kadar plaka sigorta halledeyim diyorum.
    ehliyetin olmasa bile çıkartabiliyorsun

ceyhun383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİ bajaj discover 125 YENİ HONDA CB125E
    Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen sus elektrikli

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

ehliyetin olmasa bile çıkartabiliyorsun
    sen sus ehlıyetsız :D :D

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kardeşim ( lise öğrencisi ) 5 yıldır ilçede ehliyetsiz araç kullanıyor. Bi 7-8 yıl boyuncada ben kullandım. Kimse dur bile demedi. Bu açıdan düşünürsen enayilik gibi duruyor.

Ama ehliyet, plaka, kasko bunlar seni hem hukuken korur hem de maddi olarak.

Ben arabaya kaskoyu tek bir sebepten yaptııyorum. Haklı olduğum bir kazada karşı tarafın sigortası ile uğraşmamak için. Ben kaskodan yaptırırım. Kasko onlardan nasıl olsa alır.

Deprem, sel, yangın, terör , toplumsal olaylar vs benim umrumda değil. Exper ile papaz olana kadar veririm yılda 500 lira, ben yetkili serviste orj. yedek parça ile işimi hallederim, gerisini kasko halleder.

Aynı mantıkla, bir trafik kazasına karıştınğında, karşı taraftan birisi yaralanır veya ölürse en kötü ihtimalle 100 bin lira kan parası çıkacak. Sigortan ve ehliyetin varsa sigorta bu parayı öder.

Bunlar anlık meseleler, bir anda alırsın altına birisini, %100 haklısındır ancak kan parası hükmedildiği zaman dalağı böbreği satacak halin yok. Adı üstünde, Risk Yönetimi.

Sen doğru bildiğinden şaşma, ehliyetini al, sigortanı yaptır. Maddi durumun el verdiği müddetçe kasko vs de yaptır ki uzun süre forumda trollük yapabilesin.

Motosikleti
    125MG - 200NS - 400UG
    Poliçeyi alan foruma koşuyor

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    snapyyyyy bende derslerle uğraşmak istemekteyim zira çok yoruldum çalışmaktan.....

konu sigorta ama yazasım gelmedi

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)