https://youtu.be/L5S6wKYWrf8
Geçmiş olsun durumu iyimiş el bileği kırılmış sadece bence çok şanslı trafik hızına göre çok çok hızlı
https://youtu.be/L5S6wKYWrf8
Geçmiş olsun durumu iyimiş el bileği kırılmış sadece bence çok şanslı trafik hızına göre çok çok hızlı
Allah korumuş valla, inşallah bir an önce iyileşir de, kaskı neden çıkmış onu anlayamadım, bir yorumda bulunabilecek olan var mı?
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Geçmiş olsun. Arkadan vurduğu arabanın durmaması düşündürücü.
Allah korumuş valla, inşallah bir an önce iyileşir de, kaskı neden çıkmış onu anlayamadım, bir yorumda bulunabilecek olan var mı?
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Kaskı büyük ihtimal çene altından bağlamamış. Kask kafasına büyük de olabilir. Grup sürüşü sırasında gaza gelmiş gibi geldi bana. Geçmiş olsun. Sadece bir kırıkla atlatmış. Neden düştüğünü de anlamadım. Acemi olabilir.
Geçmiş olsun; hiç birimizin başına gelmesin tabii ki; ama burada motosiklet sürücüsünde çok bariz hatalar var.
Yavaşlayan trafikte aralardan hızla zig zag yaparak geçmek resmen kazaya davetiye çıkartmak olmuş...
Kaskın kopçasını bağlamadığı için ilk anda kafasından kask çıkmış...
rivaya gitmiştik dönüşte arkadaşlar denk gelmiş videoda onlarda var yarım kask varmış kafada kayışta bağlı değil çenesinde 3cm yarık ve iki el bileği kırık
Geçmiş Allah yardımcısı olsun inşallah bir an önce iyileşir
Cok gecmis olsun. Izlerken uzuldum.. allah hepimizi korusunnn.......kazasiz belasiz surusler... allaha emanet olun...
geçmiş olsun bir an once iyileşmesi dileğiyle hatalı veya değil olan olmuş bizim ders cıkarıp dikkat etmemız gerekıyor ne gereği var bu kadar hızın ?
böyle hız yüzünden kazaları gördükcez chopper alasım geliyor.
Yogun trafikte gerizekali gibi suruse guzel bir ornek.. Milleti isinden gucunden de etti...
Cok uzucu. Izleyip de ibret alinmali. Hizli gidecek bir sey de yok. Buyuk motor olunca kazadaki hiz da buyuk oluyor. Ekipmansiz motora binilmez... binilmemeli...
Araç şerit değiştiyor gibi geldi,doğru mu gördüm?
Şuursuzca, risk algısını kaybetmiş olarak araç kullanmanın güzel bir örneği olmuş. Bildiğin kamikaze. Kaskı da bağlamamış.
KAZA = Can veya mal kaybına, zararına neden olan istem dışı kötü olay
Buradaki olay = Kaza değil.
Zira kaza olması için gerekli tüm malzemeler ısrarla bir araya getiriliyor.
Sonra adı KAZA
Kusura bakmayın bu olay KAZA değil.
Motor kendi kendine gazı açayım, filtre yapayım, süratli gideyim, trafikte makas atayım demediğine,
Bunlar bilinçli bir şekilde koordineli yapıldığına ve bütün bu riskler göze alındığına,
Tüm malzemeler pilot tarafından hazırlandığına,
GÖRE...
İstem dışı olan bir şey yok burada kaza diyebileceğimiz.
Tüm bu olaylar bir yetişkin tarafından bilinçli olarak yapılmıştır.
Geçmiş olsun..
Arkadaşlar yorumumu hemen düzeltiyorum.
Arkadaş makas atacağı sırada önünde sol şeritte olan araba orta şeride geçiyor ve arkadaş arabadan daha hızlı olduğu için çarptığı anda aracın bagajın üzerine düşüp araba ile bir süre seyir ediyor ve sonra arabadan düşüyor Yerde de 10-20 metre arası oldukça soft bir şekilde sürükleniyor. Gerçekten gusüllü bir kaza.
Dipnot: Video izleme hizini %50 düşürün ve full hd seyredin. Detayları göreceksiniz.
Kaskın çene altında bağlantı kemeri olur. Eğer bu kemeri bağlamazsanız kaza anında yere çarpan kask esneme yapıp kafanızdan fırlayabilir. Kafanıza takarken sımsıkı takmış olmanıza aldanmayın. Sert bir darbede kemeri bağlanmamış bir kask kafadan fırlar.
Bu nedenle kask takıldığı gibi çene altın bağlantısı hemen yapılmalıdır.
Bu kemerler bağlatı kilit şekli bakımından farklılık gösterebilir: Örneğin; D-ring, micro lock vs vs...
D ring örnek resim:
Micro lock örnek resim:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)